Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slanje pouzecem

Devojke,zasto je toliki problem da saljete pouzecem ,bar devojkama sa vise pozitivnih? Ja do sada nisam imala neka negativna iskustva sa vracanjem paketa,da li je to toliki problem? Ja obicno podignem sav novac sa racuna,nemam naviku da ostavim na kartici,pa mi bude lakse da platim prilikom dostave. U poslednje vreme ne mogu nista da porucim,niko nece da salje pouzecem ovde
2026 01 04
Problem je zato što su ljudi generalno postali toliko neodgovorni i bezobrazni da je zaista teško bilo kome verovati, bez obzira na broj utisaka. Ako se predomisle, npr. nadju u međuvremenu nešto "bolje", jednostavno neće podići paket i tjt. Ja sam promenila "pravila" na slanje isključivo nakon uplate, nakon što sam jednoj članici sa 100 I nešto pozitivnih poslala pouzećem I paket nije podigla 20 dana (dok je još bilo moguće da stoji u Pošti toliko), bukvalno ga je podigla zadnji dan. Uopšte mi ne treba u životu da razmišljam da li će neko da podigne paket ili ne, pogotovo u toj situaciji kad sam putovala i da nije podigla paket, završio bi negde na licitaciji jer ne bih bila u mogućnosti da ga preuzmem kad se vrati. Razumem Vašu frustraciju, pogotovo jer imate toliko pozitivnih, ali trenutno je takva situacija da utisci vrlo malo znače (da ne nabrajam sad raznorazne situacije, ali bilo ih je dosta, sa članicama koje po utiscima deluju sasvim pouzdano).
2026 01 04
Razumem skroz,pretpostavila sam da je to pocelo cesto da se desava , jer bukvalno mi svaka druga devojka napise da ne salje jer je imala negativna iskustva. Ja sam stvarno onda imala srece , mada pazim da ne saljem ako vidim negativne utiske zbog vracanja paketa. Skoro sam imala situaciju gde sam porucila torbicu (Mona,navodno nova potpuno) stigla mi je ostecena, ogrebana,ja je platila unapred,zena naravno,nije htela da mi vrati novac,ja njoj torbu,. Htela sam da je prijavim,na kraju sam odustala ,jer bi morala da privatno da je tuzim. Ali su mi u policiji rekli,ne znam koliko je tacno, da ako mi posalju stvar pouzecem,da ja mogu ako utvrdim da je prevara ,odmah da prijavim ,oni stopiraju uplatu i posiljalac do okoncanja tog postupka ne moze da podigne novac. Ne znam koliko je to tacno,nisam bas lepo razumela proceduru, da ne pricam bezveze,ali onda mi je nekako sigurnije da uzmem paket pouzecem,posebno ako neko ima manje ocena od mene.
2026 01 04
Pa sad, ima tu milion faktora. Negativna iskustva postoje, utisci, iako nisu uvek glavni faktor (prvo lose iskustvo na sajtu mi je bilo sa clanicom sa oko 700 pozitivnih koja mi je poslala ostecen predmet za pozamasan iznos) u nekim slucajevima moraju biti uzeti u obzir. Sasvim je realno da Vi sa skoro 400 pozitivnih ocekujete da Vam neko sa 3 utiska posalje pouzecem bez problema, prosto je suludo da neki novi profili drze politiku "saljem nakon uplate" po svaku cenu - npr. ja sa 300 pozitivnih sa punim pravom, mogu, neko ko je od juce na sajtu - ne bas. Tj. mogu i oni, ali upitno je da li ce tako prodati bilo sta. Ja sam ovde bas smanjila kupovinu u zadnjih godinu dana jer mi se smucilo da bacam stvari i novac, lepse mi je da platim u radnji i 5x vise nego da ovde kupim jeftinije i bacim u smece. Kupujem i dalje, ali izbegavam profile sa malo utisaka, dobro proucim profil, pa odlucim da li da kupim ili ne, itd. Ipak, svaku stvar koju sam bacila sam kupila od naizgled ok profila, sa minimum 30-40 utisaka, tako da vise zaista ne znam ni na osnovu cega da procenim.
2026 01 04
PS. Za iznose preko 5000 ne treba privatna tuzba vec postupaju po sluzbenoj duznosti - ali ne znam kako to funkcionise, pogotovo za neke naizgled subjektivne probleme. Ako porucite Mona torbu i clanica ne posalje paket ili posalje neke krpe u paketu, to je prevara, ako odete u policiju ii kazete "izgrebana je snala", ne znam.. Meni je clanica posala torbu za 16000, bila je ostecena - uglancana i izbledela koza, par nekih kao rupica a na slikama kao nova, plus je toliko smrdela da se umalo nisam ispovracala kad sam otvorila paket (duvanski dim, plus je necim prskana da se to zamaskira, smrad kao da je stajala 20 godina u najgoroj birtiji). Uglavnom, tad nisam ni znala da mogu da odem u policiju, ali nakon sto su mi Admini odgovorili i rekli da mogu da je prijavim za taj iznos - ipak nisam. Jer prosto ne znam ni sta bih rekla "Zelim da prijavim ovu osobu jer torba ima ostecenja koja nisu navedena u opisu i smrdi"? 😅 Msm bas bzv situacija, bilo mi je glupo da odem i da je prijavim..
2026 01 04
Ja posaljem pouzećem ako neko ima dosta pozitivnih ocena a nema negativnih, nisam do sada imala negativno iskustvo, bavim se ovim godinama. 🍀 Naravno svako iskustvo je individualno, ovo je samo moje 😁
2026 01 04
Ja saljem pouzecem. Jedino ne volim u tom slucaju da dajem popust, jer kao meni ubijas cenu, a onda tu razliku das posti, bezveze...
2026 01 04
Niti volim da dobijam pakete pouzecem, niti da ih saljem tako. Bilo je situacija da clanica pouzdana pita da je sacekam za pare, posaljem paket i uplate po dogovoru naknadno. Pouzece, sta znam, niko nije trazio od pouzdanih, vec neke nove, i po difoltu uvek sa makar jednom negativnom. To ne moze. Kada sam kupac od nove clanice, ne pitam za pouzece, vec za slanje bez otkupa, odmah isti dan joj se ii uplacuju pare ili vraca paket ako je ona nesto izlagala o stanju npr. Nikad me ni jedna nije odbila, jer su sve bile korektni prodavci i korektno i ispravno opisale predmet, znale su da nema razloga da dodje do ikakve rasprave. Slazem se sa Ubavkom za komentar.
2026 01 05
Iskreno ja ne saljem pouzecem jer sam vise puta prevarena i vracen mi je paket pod izgovorima da je dete bolesno i sl. Drugi razlog je sto neke devojke ne preuzmu paket odmah nego cekaju po nekoliko dana i ja onda moram svakog dana da pratim posiljku dok mi novac ne legne. Mislim da svako od nas izadje do grada bar jednom u dva dana, a posta i menjacnica na svakom koraku... pa i ako se nema racun zasto se ne bi uplatilo uplatnicom. Eto to su moja iskustva na ovom sajtu zasto bez uplate nikako ne saljem.
2026 01 05
Delim misljenje saljem iskljucivo posle uplate,takodje sve moze da se preuzme licno kod mene u centru i da se uverite licno. Posebno neke skuplje stvari mislim da znaci kupcima da vide . Isto tako i kad kupujem gledam utiske saradnje i ja volim da uplatim novac pre . Cak mogu da kazem da sam u zadnjem vreme imala lepa iskustva sa clanicama bez ustisaka( ja sam im bila prva saradnja) Sve ispostuju,uplate na vreme preuzmu cak se nisi ni cenjkale ,bas sam prijatno iznenadjena.🙌🏻 2x mi se desilo da osoba zeli da uplati i postarinu unapred sto u principu izbegavam jer ne znam ni sama koliko ce ispasti . Desilo mi se da uplate 250-300 din,ja naravno dodam novac jer su to bili tezi paketi . Nikom ne pravim problem za te stvari ali prosto ljudi pokusavaju svasta.. Takodje se slazem za ovo Her fashion da slabije kupujem u poslednje vreme. Krpice sam obozavala ,znala sam da nadjem komade iz najnovije kolekcije sa sve etiketom ili neke retke komade bas. Sad mi se cini da je bas opala ponuda, previse demode stvari izbacenih iz dzakova ,u losijem stanju nego opisano. Ja kad saljem gledam da se sve bude cisto mirisljavo opeglano dobro spakovano. Nazalost stizale su mi “Dimljene krpice”🤣 u kesama sa mrvicama ,cak i sa flekama .
2026 01 05
> La_buena_ena: > Takodje se slazem za ovo Her fashion da slabije kupujem u poslednje vreme. Krpice sam obozavala ,znala sam da nadjem komade iz najnovije kolekcije sa sve etiketom ili neke retke komade bas. Sad mi se cini da je bas opala ponuda, previse demode stvari izbacenih iz dzakova ,u losijem stanju nego opisano. Ja kad saljem gledam da se sve bude cisto mirisljavo opeglano dobro spakovano. > Nazalost stizale su mi “Dimljene krpice”🤣 u kesama sa mrvicama ,cak i sa flekama . Daa, na stranu to što uvaljuju oštećeno, ali stvarno je ponuda nikakva, ja imam svega stranicu - dve u Omiljenim a pre sam imala po 20ak strana 😅 Nekako je pre bilo da mi stalno nešto iskoči I da budem u fazonu "Wow, moram ovo da kupim ", a sad moram da sedim i tražim, i opet ništa ne nađem.. Ne znam da li tih dobrih komada više uopšte nema ili su zatrpani džakovima pa ih ne vidimo.. (I pre nego se neko uhvati članarina, situacija sa ponudom je bila loša mnogo mnogo pre uvodjenja članarina)
2026 01 05
Meni jeste problem da se setam do grada da uplacujem. Desi se da ostavim na kartici,pa uplatim,lakse je,ne ubedjujem se da mi salju pakete pouzecem. Ali bas cesto narucujem, skoro svaki dan imam neki paket, nema sanse da samo zbog toga silazim non stop. Opet,kako kome odgovara. Samo mi je malo cudno bilo da toliko devojaka ne podize paket ,a porucuje,totalno onda nema smisla ovaj sajt ,ni ocene .
2026 01 05
Uvek elektronski placam ,posaljem uplatnicu i to je to . Odmah prolazi uplata i nema cimanja. Nazalost to je do neodgovornosti ljudi ,velik problem kod nas imaju i butici i mali preduzetnici. Niko nikog ne tera da kupi ,uvek sam se pitala zasto narucujes ako neces podici .. Samo jednom mi se desilo to i vratila mi se naravno dupla postarina plus sam cekala preko 20 dana da se vrati ta posiljka a imala sam druge zainteresovane kupce. Samo gubljenje vremena i novca 😥 Iz istog razloga licno preuzimanje samo na mojoj adresi . Desilo mi se isto da otkazu u poslednji cas, ne dodju ,ne pojave se i slicno .. kao sto rekoh previse neodgovornih ..
2026 01 05
Ja kao kupac plaćam unapred. Kupovala sam i od članica bez utisaka ili sa 2-3 utiska, sve je bilo u redu. I veoma mi je drago kad prva ostavim pozitivan utisak. 😇 Pouzećem sam odbila samo jednom da pošaljem, jer je članica imala 2 negativne ocene iz tih razloga. Drugima sam slala pouzećem, ali uvek pratim paket kad ga pošaljem. Jednom sam jednu članicu podsetila da ne zaboravi da pokupi paket, jer sam primetila da je neodgovorna. Pokupila ga je poslednjeg dana, ali uz moje podsećanje. 🤦🏻‍♀️
2026 01 06
> legend1989: > Devojke,zasto je toliki problem da saljete pouzecem ,bar devojkama sa vise pozitivnih? > Ja do sada nisam imala neka negativna iskustva sa vracanjem paketa,da li je to toliki problem? > Ja obicno podignem sav novac sa racuna,nemam naviku da ostavim na kartici,pa mi bude lakse da platim prilikom dostave. U poslednje vreme ne mogu nista da porucim,niko nece da salje pouzecem ovde Zato sto poruce i ne zele da podigu pa mi placamo duple postarine.
2026 01 18
1 2