Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Preporuka za usisivac sa kesom?

Treba mi usisivac sa kesom da je lagan i da dobro vuce.. Ne treba mi neki glomazan, vec nesto cime mogu da usisavam manji stan,a i za Noska... Buzet do 7-8000 dinara... Svaka preporuka mi znaci 😊 Hvala puno
2026 01 04
Moj usisivač je fantastičan, jedna od retkih stvari gde nisam promašila pri kupovini. Bosch, slikala sam tu njegovu nalepnicu. Jak baš baš a lagan. Ima jednostavan točkić koji klizi gde podešavate jačinu, nema dva-tri nivoa već možete tačno podesiti kako vam odgovara. Kada je na najjačem nivou uvućiće krpu ili majicu ili šta dohvati. Kupila sam pakovanje kesa (univerzalne za Bosch usisivače), 3400din je koštalo pakovanje a traje nekoliko godina (velika kutija). Kad se menja kesa povuče se neka ručkica i ona se zatvori kao torbica i bacite je u kantu bez da leti prašina.
upload
2026 01 04
I ja sam pre par godina jurila bas takav,po potpuno istom opisu! 😁 I nasla. I vec par godina koristila i kad mi je crkao usisivac u radnji odnesem taj moj i kupim potpuno isti jer je meni bio super za moje potrebe. Mali je,lep, prilicno dobar kvalitet,vuce super! Gorenje, 1600w,ima kesu od platna,ali ja ipak kupujem jednokratne,i vise ne mogu da zamislim zivot bez tih kesica! Ono izlazenje iz kuce nocu,istresanje u drugu kesu,trazenje mesta gde dodatno da potpuno istresem kesu,sva se ukrmacim i ugusim,ne mogu vise to. A kesa 50-60 din! Da je 500-600 ipak bih kupovals kese! Ovaj ti je isto u toj ceni koju si navela,a ja ga nadjem pre 10 dana na akciji za 6000 din! Ako treba,saljem model,sliku..
2026 01 05
Mislim da je bas ovaj
upload
2026 01 05