Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Fen za kosu

Treba da uzmem novi fen i dvoumim se izmedju onog najobicnijeg malog putnickog i nekog kao ultra modernog, ima digitalni displej, navodno funkcije za meksu i sjajniju kosu i sl. Sta mislite da li ti fenovi stvarno nesto specijalno rade pa im je cena opravdano visoka ili je to najobicnija mamipara?
2026 01 06
Nemam iskustva sa tim fensi fenovima, ali mislim da su mamipara🤣 Ja imam neki najobičniji putni (savija se drška) i planiram da kupim novi samo zato što nema opcije za temperaturu, tj. Ima samo jednu - toplo. Mislim da samo obratiš pažnju pri kupovini na to, imaju oni neki "mid range" koji imaju hladno, mlako, toplo - kako već, jer koliko sam upućena, toplota šteti kosu, ako koristiš manju temperaturu- dođe na isto. Moguće da grešim jer se bavim preterano kosom, ne peglam,uvijam, feniram, obično je sušim pola fenom pa ostavim prirodno da se osuši skroz, uvijem je pre spavanja ili napravim pletenicu i tjt. Nisam se farbla godinama, itd. Tako da mi je kosa poprilično low maintenance.
2026 01 06
Nisam videla te ultra moderne, ja imam Singer fen, jedna od najboljih kupovina, odlicno me sluzi godinama, a znam da ih koriste i mnogi frizerski saloni.
upload
2026 01 06
Definitivno Singer fen,vredi svakog dinara,traje godinama.
upload
2026 01 06
> Her_Fashion: > Nemam iskustva sa tim fensi fenovima, ali mislim da su mamipara🤣 Ja imam neki najobičniji putni (savija se drška) i planiram da kupim novi samo zato što nema opcije za temperaturu, tj. Ima samo jednu - toplo. > Mislim da samo obratiš pažnju pri kupovini na to, imaju oni neki "mid range" koji imaju hladno, mlako, toplo - kako već, jer koliko sam upućena, toplota šteti kosu, ako koristiš manju temperaturu- dođe na isto. > Moguće da grešim jer se bavim preterano kosom, ne peglam,uvijam, feniram, obično je sušim pola fenom pa ostavim prirodno da se osuši skroz, uvijem je pre spavanja ili napravim pletenicu i tjt. Nisam se farbla godinama, itd. Tako da mi je kosa poprilično low maintenance. Isto i ja. Prvo je uvijem u peskir nakon pranja i ostavim da upije, posle prosusim i ostavim da se prirodno osusi ostatak.
2026 01 06
> Sapisa: > Definitivno Singer fen,vredi svakog dinara,traje godinama. Imala sam takve pre ovog putnickog, ti neki mid range, ali ne volim ih jer su "teski" zato sam koristila one putnicke, male, lagane. I dvoumim se opet izmedju nekog putnickog i ovog SILK'N SilkyAir Pro
2026 01 06
30000 za fen? Msm i ja imam tendenciju da bacam pare na gluposti al ti ga sad pretera bas🤣 Podsetila si me da treba da kupim fen i sad vec sat vremena sedim za kompom i gledam sta da kupim.. Uglavnom, pogledaj ove neke ozon i dreame, deluju manje od gore pomenutih "midrange" a ne kostaju pola minimalca..
upload
2026 01 07
.
upload
2026 01 07
.
upload
2026 01 07
> Her_Fashion: > 30000 za fen? Msm i ja imam tendenciju da bacam pare na gluposti al ti ga sad pretera bas🤣 > Podsetila si me da treba da kupim fen i sad vec sat vremena sedim za kompom i gledam sta da kupim.. Uglavnom, pogledaj ove neke ozon i dreame, deluju manje od gore pomenutih "midrange" a ne kostaju pola minimalca.. Ima da se nadje i za manje od 30k
2026 01 07
> Her_Fashion: > . Da li se i tebi desi da u startu iskljucis proizvod iz liste potencijalnih samo zbog boje? Volim svetle, ali neke su mi bas odbojne kao ova sa slike. Ili je to samo do moje glave i nekih fiks ideja :') Odnosi se na ovu poslednju :)
2026 01 07
Pogledacu ovaj ozon, svidja mi se ova royal blue nijansa
2026 01 07
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > . > Da li se i tebi desi da u startu iskljucis proizvod iz liste potencijalnih samo zbog boje? Volim svetle, ali neke su mi bas odbojne kao ova sa slike. Ili je to samo do moje glave i nekih fiks ideja :') > Odnosi se na ovu poslednju :) Desi mi se, ali pokusavam da se odviknem od toga.. Sad sam npr nasla ok cenu, fen koji ima sve "karakteristike" koje trazim u tehnickom smislu, i onda vidim neki 3-4k skuplji ali je rozyy 😂 Fen mi stoji fioci, izvadim ga da osusim kosu i vise ga ne vidim do sledeceg pranja, zasto mora da bude lep? Ovaj mi je npr ruzan ali evo svim silama se borim da kupim njega i prestanem vise sa gledanjem 😃
upload
2026 01 07
Ima nas koje imamo metlu na glavi i kad se kaze fen asocijacija je sve osim susenja kose.. ja bez frizerskog fena ne bih smela da izadjem ni pred pred decu! Pre 15ak godina,pokvari mi se fen i dam drugu da mi popravi i kad ga je otvarao izgubi ili odvali neki deo,tako nesto i on mukica ode da mi kupi nov! Meni tada ta marka bila potpuno nepoznata,nisam nesto mnogo ocekivala od njega... ali to cudo savrseno radi preko 15 godina i ja ne znam sta cu bez njega jednog dana! Nadam se samo da su ove novije serije bar upola dobre kao ta stara! Italijanski je,mislim da je brend gammapiu i mislim da cu kupiti jos jedan kao backup!
2026 01 07
Nije ruzan taj crni. Koji god da uzmes javi utisk. lovesilver nikad cula za tu marku, sad cu da pogledam
2026 01 07
1 2 3