Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Fen za kosu

> Esprit21: > Nije ruzan taj crni. Koji god da uzmes javi utisk. > lovesilver nikad cula za tu marku, sad cu da pogledam Sačekaću posle praznika i idem u neku radnju da ih vidim uživo, malo me brine koliko su teški i glomazni, pa bih ipak da ih vidim. Unapred mogu da ti kažem, koji god da uzmem - dobar je😅 Vidim da lovesilver I još par njih govore o "trajnosti", u smislu "imam ga X godina i još radi" I nakon razmišljanja na temu, imala sam možda 3-4 fena max, za ceo život i svi su radili godinama. Trenutno imam ovaj Phillips koji isto radi već minimum 3 godine, ne znam da li sam mogla uopšte jeftiniji da kupim😅 Jedino što mi je sad bitno je da ima više opcija za toplotu i jači motor - ovaj je 1400w, i treba mi više vremena da osušim kosu (u retkim slučajevima kad je perem pre nego što idem negde pa moram da je osušim skroz), tako da gledam da novi bude 2000w minimum. S obzirom da sam provela minimum 2 sata sinoć gledajući fenove, rekla bih da su ti manji fenovi uglavnom i sa manjom snagom, tako da ću morati neki kao onaj Phillips crni da uzmem.
2026 01 07
Ovaj koristim trenutno
upload
2026 01 07
> lovesilver: > Ima nas koje imamo metlu na glavi i kad se kaze fen asocijacija je sve osim susenja kose.. ja bez frizerskog fena ne bih smela da izadjem ni pred pred decu! Pre 15ak godina,pokvari mi se fen i dam drugu da mi popravi i kad ga je otvarao izgubi ili odvali neki deo,tako nesto i on mukica ode da mi kupi nov! Meni tada ta marka bila potpuno nepoznata,nisam nesto mnogo ocekivala od njega... ali to cudo savrseno radi preko 15 godina i ja ne znam sta cu bez njega jednog dana! Nadam se samo da su ove novije serije bar upola dobre kao ta stara! Italijanski je,mislim da je brend gammapiu i mislim da cu kupiti jos jedan kao backup! Da, ima žena kojima zaista treba dobar fen, koje ga stvarno koriste, ali ako ona suši kosu do pola i ostavi prirodno da se prosuši, realno joj je dobar i neki fen za 2000 din. 😅 Sigurno joj ne treba neki od 20-30000. Mislim realno @ Esprit21, tvoj novac, boli te uvo, kupi šta ti se sviđa pa i da je 300k, samo kažem, nije neophodno.
2026 01 07
Ovaj koji sam spomenula je zaista za nekog ko se fenira cesto. Her,nije samo da traje godinama - meni,komsinucu sam fenirala godinama,cak i po dva puta nedeljno,svekrvu isto cesto a ona ima goru kosu od afrikanaca! Nju kad feniram to traje skoro dva sata,tresu mi se ruke do sledeceg feniranja! Sreca te nismo vise u ljubavi pa ne moram vise! 🤣 Zapravo feniram sve zive,a muz i deca suse kosu sa njim vec 10 godina. Prvenstveno bih ga kupila opet jer mi odgovara,ali isto i zbog trajnosti. Nije da je ovaj fen za svakodnevnu kucnu upotrebu,za klasicno susenje kose nije..,ali s druge strane kosta kao 3-4 prdavca koja se brzo kvare tako da se svakako isplati.
2026 01 07
Zaboravih da napisem da su njihovi fenovi od 5000 do 45000. Moj cosmo je oko 8k. Od 7k do 9k. Zavisi od prodavca i snizenja...
2026 01 08
Pogledala sam neke GammaPiu , svidja mi se ovaj sto izgleda kao neka raketa 🤣
upload
2026 01 08
> lovesilver: > Ovaj koji sam spomenula je zaista za nekog ko se fenira cesto. Her,nije samo da traje godinama - meni,komsinucu sam fenirala godinama,cak i po dva puta nedeljno,svekrvu isto cesto a ona ima goru kosu od afrikanaca! Nju kad feniram to traje skoro dva sata,tresu mi se ruke do sledeceg feniranja! Sreca te nismo vise u ljubavi pa ne moram vise! 🤣 > Zapravo feniram sve zive,a muz i deca suse kosu sa njim vec 10 godina. Prvenstveno bih ga kupila opet jer mi odgovara,ali isto i zbog trajnosti. > Nije da je ovaj fen za svakodnevnu kucnu upotrebu,za klasicno susenje kose nije..,ali s druge strane kosta kao 3-4 prdavca koja se brzo kvare tako da se svakako isplati. Kapiram, ovo koliko vidim moze da se kupi samo po nekim sajtovima koji prodaju opremu za salone. Btw. nisam htela da kazem da su "svi isti, tj. da svi traju", sigurno je profesionalni fen automatski 10x bolji od ovih za nas "smrtnike" ali npr. meni jesu svi isti jer koristim par puta nedeljno da prosusim kosu, koliko sam shvatila, isto radi i Espirit a gleda neki Silk fen od 20+ hiljada.. 😅
2026 01 08
Carica! To samo znaci da je prava zena! 🤣🤣🤣 Tako i ja godinama hejtujem masine za susenje vesa i kupim je. Za dve godine osusila 3 puta. Vrv necu vise nikad.
2026 01 08
Malopre i ja guglala gammapiu,i imaju neki dodaci za lokne. Oko 9000... Volim lokne ali ih nikada ne pravim jer imam tanku i bezobraznu kosu.. moram bas da sprzim kosu i stavim lak za parket da bi iole stajale,i zato ih nikada ne budzim. Ali volela bih da imam taj dodatak za lokne.. Ja sam deef. u Esprit klubu!
2026 01 08
> Her_Fashion: koliko sam shvatila, isto radi i Espirit a gleda neki Silk fen od 20+ hiljada.. 😅 U moju odbranu, kad je na akciji moze da se nadje i ispod 20k. Ne bih dala sigurno 30k za nesto sto koristim ponekad. Nama je ripnuo isto jedan sto lici na taj Philips koji si okacila, a zelim cisto neki da ima i hladno duvanje a ne samo brzinu ili dve. Ovaj Silk kao ima neke ovlazivace i cini kosu meksom, navodno.
2026 01 08
> Esprit21: > > Her_Fashion: > koliko sam shvatila, isto radi i Espirit a gleda neki Silk fen od 20+ hiljada.. 😅 > U moju odbranu, kad je na akciji moze da se nadje i ispod 20k. Ne bih dala sigurno 30k za nesto sto koristim ponekad. Nama je ripnuo isto jedan sto lici na taj Philips koji si okacila, a zelim cisto neki da ima i hladno duvanje a ne samo brzinu ili dve. Ovaj Silk kao ima neke ovlazivace i cini kosu meksom, navodno. Videh sad na njihovom sajtu da ima neki za 15k (znam da sam se uhvatila za 20+k, tako mi je prvo izaslo, u Gigatronu neki, pa mi je to i ostalo u glavi). Vidim i neke "vodene jone" kao selling point, iskreno, ne znam.. Meni uvek to deluje kao neka mamipara i izmisljanje tople vode, moram da porazgovaaram malo sa ChatGPT na temu 😅 (Eventuaalno neki YT video, ali 90% njih nesto prodaje)
2026 01 08
Zanemarite ova duplirana slova itd., ne mogu da editujem post, a tastatura mi baguje..
2026 01 08
> lovesilver: > Malopre i ja guglala gammapiu,i imaju neki dodaci za lokne. Oko 9000... > Volim lokne ali ih nikada ne pravim jer imam tanku i bezobraznu kosu.. moram bas da sprzim kosu i stavim lak za parket da bi iole stajale,i zato ih nikada ne budzim. Ali volela bih da imam taj dodatak za lokne.. Ja sam deef. u Esprit klubu! Svim snagama se borim da izadjem iz tog kluba, i sad me zanimaju ovi vodeni joni baš🤣🤣 Na kraju ću da kupim Dyson dok propovedam "ne trebaju nam fensi fenovi"..
2026 01 08
BTW, kupila sam svilenu kapu za kosu, 5000din, mala mi je i spada mi sa glave( da sam uzela veću, isto bi spadala jer je glupo uradjena) 🤣🥳
2026 01 08
> lovesilver: > Carica! To samo znaci da je prava zena! 🤣🤣🤣 > Tako i ja godinama hejtujem masine za susenje vesa i kupim je. Za dve godine osusila 3 puta. Vrv necu vise nikad. Meni je masina za susenje vesa nesto najbolje ikad, kupila sam je pre 3-4 godine i nonstop radi.
2026 01 08