Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Fen za kosu

Izgleda da ce nam trebati tema sa masinom za susenje..
2026 01 08
Msm da se Esprit21 neće ljutiti ako odemo off topic, po običaju 🤣 Iako ste me svi iskulirali za svilenu kapu, sinoć sam samu sebe inspirisala da je probam ponovo. Pa evo update: Nekako sam uspela da je vežem tako da ostane na glavi celu noć, i jutros mi je kosa bila wow, baš se primeti razlika, tako da nije skroz bačen novac, samo moram malo da se pomučim 🥳
2026 01 08
> Her_Fashion: > > lovesilver: > > Malopre i ja guglala gammapiu,i imaju neki dodaci za lokne. Oko 9000... > > Volim lokne ali ih nikada ne pravim jer imam tanku i bezobraznu kosu.. moram bas da sprzim kosu i stavim lak za parket da bi iole stajale,i zato ih nikada ne budzim. Ali volela bih da imam taj dodatak za lokne.. Ja sam deef. u Esprit klubu! > Svim snagama se borim da izadjem iz tog kluba, i sad me zanimaju ovi vodeni joni baš🤣🤣 > Na kraju ću da kupim Dyson dok propovedam "ne trebaju nam fensi fenovi".. Jesi li nasla sta o tim vodenim jonima? x-)
2026 01 08
Cemu sluzi svilena kapa, nisam u toku? Slobodno iskoristite temu i za masine za susenje vesa, ne ljutim se ja. Samo da dodam da ja sav ves susim prirodno na vazduhu i na terasi cak i po ovakvom vremenu. Za divno cudo osusi se brzo. Mislim da se ne bih navikla na masinu za susenje vesa. Lovesilver pogledala sam ovu marku sto si preporucila i deluju mi kao oni tezi salonski komadi, mozda i gresim?
2026 01 08
Svilena kapa bi trebalo da sprecava tzv. "frizz" i generalno da cuva kosu od ostecenja, lomljenja, mrsenja itd tokom spavanja, slicno kao sa svilenom jastucnicom koja je bolja za kozu itd. (svila je glatka, antibakterijski materijal i sta vec). Uglavnom, sinoc sam oprala kosu, uvila u nisku pundju i stavila kapu, jutros je bila skroz glatka bez "frizz"-a (ne znam kako se kaze na srpskom), bas velika razlika nego inace kad se probudim. Sto se tice susenja vesa, meni je spas zbog prostora, nemam gde unutra da susim a i ne volim ta isparenja od vesa, a napolju nemam gde (da je natkriveno), tako da je meni super, ali da imam bolji prostor za to, ne bi mi trebala. Mada je super svakako za posteljinu, cebad i tako neke stvari kojima treba duze da se osuse zimi/ zauzimaju vise prostora. Da odg na pitanje za lovesilver - onaj sto sam ja postavila sto izgleda kao raketa je msm 360grama, a ovi normalni koje sam gledala su oko 800 i nesto, tako da vrv zavisi od modela, ali on je 20k😆 Nisam jos gledala za te jone, mrzelo me
2026 01 08
> Lovesilver pogledala sam ovu marku sto si preporucila i deluju mi kao oni tezi salonski komadi, mozda i gresim? Ne smem da komentarisem.. jeste frizerski,ali sto se tezine tice,vrv jeste,ali ja sam stvarno navikla na njega! A mozda i nije! 🤣🤣🤣 morala bih da uporedim sa nekoliko drugih.. A sad se setih jednog mog bisera.. Prosle god,spremam se za jednu svadbu,knap sa vremenem ne znam gde bih pre,i dolazi red za feniranje. Krenem ja (sa mojim ljubljenim fenom) i neće nesto! I provlacim i provlacim,ali nece! Menjaj cetke,sve tripujem zato sto zurim pa mozda zato,ali nece! Bukvalno zavrsam poslednje pramenove,ruke otrnule,mirim s tim da je to to,nista mi nije jasno,i ukapiram da je na fen na kecu toplota a ne na dvojci! I dan danas ne verujem sebi da mi nije palo ranije da proverim.. frizura ostala shity,jos 40 stepeni ucinilo svoje.. lepo bilo 😩
2026 01 09
HER sta si uzela na kraju, ako si uzela?
2026 01 21
> Esprit21: > HER sta si uzela na kraju, ako si uzela? Nisam 🤣 Bila sam pre neki dan u Tehnomaniji da vidim one Phillips i to, nekako su mi glomazni, nemam pojma šta da uzmem..
2026 01 22
Navikla sam na onaj moj travel, tako da ću morati izgleda da iskeširam više nego planirano i da uzmem neki manji ali bolji..
2026 01 22
1 2 3