Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

I dalje ne mogu da se dodaju slike?

Ako ne gresim, problem je bio resen pre neki dan, ali vidim da poslednjih par dana opet ne mogu da se dodaju slike. Da li neko zna mozda kada ce ovo biti reseno? Meni sajt cesto i ne radi uopste, pa stvarno frustira to sto je retko kada potpuno funkcionalno sve.
2026 01 15
Stalno baguje i stalno postoji neki problem, jedini problem nije uredno skidanje članarine. Polako svi gubimo strpljenje.
2026 01 15
> luciana: > Stalno baguje i stalno postoji neki problem, jedini problem nije uredno skidanje članarine. Polako svi gubimo strpljenje. Slazem se, cak i kad su mogle da se ubace slike, nije mogao oglas da se postavi niti da se udje u poruke. Prvo ne znam kako je dozvoljeno da ukoliko ne sacuvas nacin placanja oni sami bez saglasnosti sacuvaju i sa istog skidaju svakog meseca istu sumu... Ima i drugih sajtova za prodaju, samo je zalosno gledati da nesto ovako propadne nakon vise od 10 godina postojanja zbog ocigledne alavosti za pare i nesposobnosti da vode sajt u 2026. godini...
2026 01 15
> JelenaVV: > > luciana: > > Stalno baguje i stalno postoji neki problem, jedini problem nije uredno skidanje članarine. Polako svi gubimo strpljenje. > Slazem se, cak i kad su mogle da se ubace slike, nije mogao oglas da se postavi niti da se udje u poruke. Prvo ne znam kako je dozvoljeno da ukoliko ne sacuvas nacin placanja oni sami bez saglasnosti sacuvaju i sa istog skidaju svakog meseca istu sumu... > Ima i drugih sajtova za prodaju, samo je zalosno gledati da nesto ovako propadne nakon vise od 10 godina postojanja zbog ocigledne alavosti za pare i nesposobnosti da vode sajt u 2026. godini... Baš tako! Ja sam inače mnogo duže na Limundu i KP gde nikad nije bilo nikakvih problema - admini se uredno javljaju, uredno nas obaveštavaju o bilo kakvim promenama, odgovaraju na poruke itd. Opet sa druge strane, kako sam otkrila krpice, prodaja mi je žestoko krenula, pa i od kuće gde sam i upoznala mnoge članice sa foruma, tako da sam duplo više prodala stvari i zato dajem šansu, ali i ja imam neke svoje granice i ne znam baš dokle ću trpiti ovu torturu!
2026 01 15
Slazem se, skoro sve se sada placa, sajt je preplavljen oglasima, pa sam sigurna da se moze platiti i da neko odrzava sajt kako bi radio kako treba.
2026 01 15
Samo me interesuje kada ce biti resen problem sa sajtom
2026 01 16
I mene. Jedino na vreme skidaju clanarinu. Sajt je propao skroz ocigledno.
2026 01 16
Ne mogu slike da se dodaju, poruke se teško otvaraju a plaćam taj premium. Katastrofa
2026 01 16
Ne mogu da dodam nove fotografije predmeta.
2026 01 16
Ne mogu ni ja da dodajem slike. Pritom sam jedan oglas kacila nekoliko puta i bio je izbrisan u par navrata. sajt se bas raspada
2026 01 16
Sajt ne radiiiiì!!!!! Ne mogu da se dodaju slike. Deset dana, strašno! Jednu objavu ne mogu da dodam. 🙄🤨 Šta se promenilo, pokušavala sam stalno, i posle ponoći i ništa!!!!
2026 01 16
Do kada će ovo da traje?! Danima se ne mogu stavljati novi oglasi ... I drugi prodajni sajtovi imaju ponekad probleme ali reše za par sati, ovo je neviđeno!
2026 01 16
I stalno se izgleda brisu slike...meni svake nedelje nestane po par predmeta,koji ispunjavaju uslove i stoje po godina dana uredno...mislim da su mi skinuli tako mic po mic skoro 30-40 oglasa 😒Eto,taman dopunim slike sa onim koje su obrisali,oni obrisu par nekih koje su stajale od pre pa te ostave,ima li neko slicnih problema,malo mi je smaranje da 100x ubacujem sve iste stvari iznova...i sto je najcudnije to su neke manje bitne obicne no name stvari ili zara koje obrisu ili neki manje poznati italijanski brendovi koji stoje po godinu dana sa pravilnim tagovima!
2026 01 16
Tacno,svi dodju u situaciju sa probleima,ali resi u pristojnom roku..obaveste clanove..Ovo traje dugo.. Ne mozemo da postavimo nista,ali radi kada treba da se clanarina uzme..tada sve besprekorno funkcionise...
2026 01 17
Da li se nekome rešio ovaj problem?
2026 01 18
1 2