Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Pamtim samo sretne dane...

Dosadno mi je, a funkcionise samo forum... 😂 Da li se secate kada ste dosle na krpice i kako ste saznale za ovaj sajt? Da li pamtite neku saradnju posebno? Slobodno pisite sta god, da evociramo uspomene kako je bilo nekad 😊 Ja sam profil otvorila 2017., drugarica mi je rekla za sajt. Tada je bilo mnogo lepih tema na forumu, postavljale smo slike svojih novogodisnjih jelki, dekoracije, pisale o zivotu, knjigama... Niko nas nije kaznjavao za obnavljanje oglasa, kozmetiku i dekante 😁 Secam se da sam od jedne clanice dobila nekoliko knjiga na poklon, bila sam presrecna tada. Drugoj sam ja poklonila torbu, a ona mi je malo nakon toga neocekivano poslala jednu knjigu. Pamtim i devojku stjuardesu koja mi je u rekordnom roku kupila nesto na aerodromu u Nemackoj (na poverenje, svojim novcem, uplatila sam joj tek nakon kupovine). Evo skoro mi je devojka uplatila 500 dinara vise, kada sam joj potrazila racun da vratim, rekla mi je da sednem negde, popijem caj i uzivam. Sve su to sitnice, koja su ostale u secanju 💖
2026 01 17
Secam se da sam se preko sajta povezala sa devojkom iz kraja. Kad smo dogovarale licno preuzimanje, malo blize, blize, ispostavi se da zivimo bas blizu.
2026 01 17
Trazila sam victoria's secret proizvode na netu i nasla sam ovaj sajt, to sam prvo i narucila, mist neki cini mi se. 2018.
2026 01 17
Na sajtu sam od 2013. godine. Saznala sam za njega na jednom okupljanju koje smo organizovali preko ana rs foruma. Dogovor je bio da se nađemo u nekom kafiću i ponesemo stvari za prodaju i tamo na licu mesta svako da pogleda, pa da kupimo ili razmenimo uz kafu. 😀 Prvi utisak ovde je bio za jedan prodat sako. Ostalo je istorija. 😀 Sećam se dosta članica sa početka i znam čak i šta su kupile sad kad listam utiske. 😄 Pre su bile mnogo lošije slike i rezolucija, pa stanje stvari nije bilo toliko vidljivo, ali se lepo i kupovalo i prodavalo i nije bilo toliko prevara. Divne stvari su bile za male pare, a što se mojih promašaja tiče, izdvojila bih Dior pantalone koje sam kupila ovde, bile mi velike i prodala ih za tipa 700 din. 😂 To tad niko nije kupovao. Sad bi mi bile taman i žalim za njima. 😅 Pretraživala sam stalno kasnije i nikad ih više nisam videla, čak ni u drugom broju.
2026 01 17
Ubavkam,kakva divna prica.. stvarno su ta stara vremena na sajtu nezaboravna... Ja sam ovde od 2012!!! Nemam nesto puno utisaka,90% vremena sam kupac,i cesto kupujem od istih osoba,a i kod mene vlada neostavljanje utisaka. Ali tu sam prilicno aktivno,osim kad me poremeti neka budalastina,pa se sklonim na dan dva mesec tri...
2026 01 18
Sad kad bih se osvrnula,stvarno je tu bilo svega! Ali bitno je da vladaju lepsi trenuci! Toliko osoba ovde me je ostavilo bez teksta,toliko divnih osoba sam upoznala,toliko divnih razgovora, razmena saveta, pomoci, pa i susreta! Desavalo mi se i da zaplacem kad otvorim paket zbog rukom pisane poruke,ili kad u paketu budu bombone jer sam spomenula decu. .. Onda je i neminovna motivacija da nakon nekog lepog gesta i ja dam sve od sebe da nesto preuzmem iz ikee,ili nesto iz mog grada,donesem iz Grcke,ili od prodavca iz mog grada koji nema utiske preuzmem licno pa posaljem nekom,pisem 3 sata elaborat o grcevima novopecenoj mami,ili neka svoja druga iskustva... A uz sve to,otarasila se nekih svojih nezeljenih stvari, a napunila plakar sa krpicama koje sam toliko dugo trazila.
2026 01 18
Ja sam ovde svega nekoliko godina, mislim od 2022 (mrzi me sad da listam utiske, all 22 ili 23), slučajno sam naišla na sajt tražeći nešto da kupim pa i ostala. Imala sam jako puno lepih saradnji koje su mi ostale u sećanju, I kupovina a i prodaja, ali izdvojila bih eto jednu sa početka "karijere" jer je nesvakidašnja (nažalost). Imala sam svega 10ak utisaka tada, kao i devojka kojoj sam se javila za razmenu. Ona je prodavala neku Levis teksas jaknu, a kod mene na profilu je za sebe izabrala dugačak prsluk i par nekih džempera. Vrednost i mojih i njenih stvari je bila oko 5000 (realno i više, ali takve smo cene stavile.) Obe smo poslale pakete jedna drugoi na poverenje i na kraju bile prezadovoljne (što se tiče samog predmeta i komunikacije, savršena saradnja). Mislim da bi u trenutoj atmosferi na sajtu, takva saradnja bila gotovo nemoguća, ako ništa drugo, barem zbog manjka poverenja, ali eto pre recimo 2 godine je I to bilo moguće.
2026 01 18
Od januara 2016e sam ovde, ravno 10 godina eto 🙂 Zabavna cinjenica je da sam sa prvim prodavcem sa kojom sam ostvarila saradnju tad i dan danas u kontaktu, videle smo se i uzivo (iz Subotice je, a ja iz Zrenjanina), i jos uvek se pratimo po drustvenim mrezama 😊
2026 01 18
Od davne 2013, tražila sam da kupim Herve Leger haljinu i ovde sam je našla. Inače sam ovde kupovala uvek zaista predivne komade garderobe itd i imala samo lepa iskustva. Sajt je pre bio estetski lepši za pregled, svi predmeti su imali bas dosta pregleda a i kupovine. Danas nije ni slično..bas mi je krivo zbog toga
2026 01 18
Ja sam na sajtu od 2018. i bas mi je zao sto se raspada, ali ne mogu reci da sam iznenadjena... Vise ne zivim u Srbiji, tako da cu povremeno pratiti sajt u nadi da ce se stvari popraviti, ali mislim da sajt vise nikada nece biti isti kao pre par godina kada sam tek otvorila nalog, broj pregleda, upita i atmosfere na forumu, stvarno je bila kao neka mala zajednica.
2026 01 18
Na sajtu sam od 2015, kupovala sam divne stvari,parfeme,torbe,obucu,garderobu...I prodavala naravno visak stvari. Bas mi je zao iskreno sto se sajt raspada. Sestra mi je preporucila sajt i definitivno najdraze stvari sam kupila bas ovde!
2026 01 18
Vau, koliko vas je ovde mnogo duze od mene, a nazalost dosta aktivnih clanica iz tog perioda se povuklo sa sajta. Da, bas je neko lepo napisao, bili smo kao mala zajednica, uvek bi neko iz drugog grada uskocio za pomoc. Kad pomislim sta sam sve prodala, ne znam sta bih radila sa tim stvarima da nije bilo ovog sajta. Na ostalim sajtovima nista nisam uspela da prodam 😅 Naravno, i kupila sam odlicne stvari, mnogo volim te super ulove po jeftinim cenama 😁
2026 01 18
Neverovatno, ali pre svih ovih pravila, bilo je mnogo manje prevara na sajtu.
2026 01 18
"Sedim tako nešto i razmišljam kako nam je bilo lepo I stvarno je bilo lepo i bilo je lepo, bilo je lepo Samo što ja dosta u poslednje vreme sedim i razmišljam Kako nam je bilo lepo i stvarno je bilo lepo I bilo je lepo, al' ja nemam ništa od toga Iako nemam ništa od toga, razmišljam" :) :| ,:(
2026 01 18
Ja sam 2013. godine trazila one stikle na platformu sa kaisem i sto kraci sorts dubokog struka🤣🤣 secam se jedna cura ih je prodavala od isecenih starih farmerki. Secam se i da je postarina tada bila 180din i da mi je to tada bilo šok skupo🤣
2026 01 18
1 2