Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Jesu li nam ipak poklonili besplatnu pretplatu

Clanstvo mi je vazilo do 26 januara Odna sam pre neki dan otkazala pretplatu. Sad vidim da mi vazi do 23 februara I u novcanik imam nekih 200 vise nego sto sam imala. Sa racuna mi nista nije skinuto, a nije mi ni nikakav mejl stigao. Jel su nam besplatno ipak produzili ili ja imam neki problem?
2026 01 19
Meni nisu produzili. Juce mi je isteklo i to je to. A kredite sam dobila i ja.
2026 01 19
Ja kad udjem ovako u moje usluge pise. Dok tamo gde sam je odjavila u uslugama pise da sam deaktivirala. Sad ne znam sta je ovo, cak mi se datum ne poklapa sa mojim presekom
upload
2026 01 19
Bas bih volela da se javi jos neka clanica da vidimo kako je kod ostalih
2026 01 19
Kod mene nista nije produzeno (30. u mesecu se naplaćuje/obnavlja pretplata) ali se datumi ne poklapaju (do 1. februara mi važi vip, a kada udjem u planove stoji ispravan datum: 30. januar). Nisam odjavljivala pretplatu.
upload
2026 01 19
Mozda je kod mene neki bag, jer sam ja otkazala pretplacu kad su obavestili da sajt baguje. Do tad mi je pisalo da vazi do 26 januara kad je i trebala da se obnovi Od danas mi je ovakvo stanje. Videcu 26. kako ce biti. Rekoh da nam nisu ipak produzili zbog nakade za ove dane kad nismo mogli da objavljujemo
2026 01 19
Pretplata nažalost ne može biti poklonjena, vjerojatno Vam je samo potvrđena zadnja transakcija prije otkazivanja.
2026 01 19
Da li je iko uspeo da okaci ova 3 besplatna oglasa mesecno ili ni to ne postoji?
2026 01 19
> Fashionroom94: > Da li je iko uspeo da okaci ova 3 besplatna oglasa mesecno ili ni to ne postoji? Postoji, ali to znaci ukupno 3 aktivna oglasa. Vi imate vec 165 oglasa, tj. 162 oglasa viska (koji ce verovatno u nekom trenutku biti obrisani ako ne nabavite plan - kad, ne znam, ali nece stajati doveka na sajtu. Ne znam da li ce da krenu da brisu, ili samo da puste da se sami prebace u nacrte 180 dana nakon objavljivanja).
2026 01 19
> LuluDidiRina: > Kod mene nista nije produzeno (30. u mesecu se naplaćuje/obnavlja pretplata) ali se datumi ne poklapaju (do 1. februara mi važi vip, a kada udjem u planove stoji ispravan datum: 30. januar). Nisam odjavljivala pretplatu. Ni kod mene a sajt nije radio skoro ceo mesec. Savetuju da trazite povrat. Na 10 zalbu odgovore da povrat ide preko neke aplikacije ( nije tacno) a onda znaju i da kazu da deamatizujemo i da priprete da ce nas blokirati ako nastavimo da sirimo na forumu. Klasicna kradja. Nek je 1000 zena uplatilo po 5e to je 5000e a za sta ako nismo dobile uslugu.
upload
2026 01 25