Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Poruke, slanje?

Da li mozete da saljete poruke? Ja sam juce slala, danas ne mogu ni jednoj clanici. Samo mi ucitava i nikako da posalje
2026 01 30
I ja sam imala problem sa slanjem poruka. Uspela sam da pošaljem posle nekoliko pokušaja. I danas sam jedva ostavila utisak. Opet baguje, tako to počne pred vikend. 🙂
2026 01 30
> peschici: > I ja sam imala problem sa slanjem poruka. Uspela sam da pošaljem posle nekoliko pokušaja. I danas sam jedva ostavila utisak. Opet baguje, tako to počne pred vikend. 🙂 Pokusala sam bas vise puta i nema sanse, znaci ipak je bag. Hvala
2026 01 30
Tesko se salju poruke, ja uspem iz petog puta recimo. A ne mogu ni da obrisem oglase, ne radi brisanje
2026 01 30
Poruke se baš teško šalju a posebno ako šaljete slike,to je tek umetnost...sajt je sve sporiji i sporiji. Obradujemo se kada dobijemo poruku a ne postoji mogućnost da odmah odgovorimo nego iz petog puta ako kojim slučajem ne odustanemo.
2026 01 30
> ubavkam: > Tesko se salju poruke, ja uspem iz petog puta recimo. A ne mogu ni da obrisem oglase, ne radi brisanje Ni meni ne radi opcija brisanja oglasa
2026 01 31