Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kada kupiš nov neoštećen artikal, a dobiješ feleričan i oštećen - Kako rešiti situaciju

Drage članice, Kupila sam od članice Mojanikita2@ kaput, koji je objavljen kao nov bez nepravilnosti. Kaput koji sam dobila ima oštećenja u proizvodnji (greške u tkanju napred i unutrua, oparane dekorativne porube) i loše prišivenu uvrnutu postavu tako da ruka ne može da prođe kroz rukav. Nakon što sam isti dan prijavila da kaput jnje u skladu sa objavom, lanica me je vrlo nekulturno odbila za dalju komunikaciju i pronalazak rešenja, insinuirajući da sam ja oštetila kaput i da je moj problem "jer sam preuzela kaput lično". Kako biste vi rešile situaciju?
2026 02 12
Isto. Dobro ste uradili što ste ostavili negativnu ocenu. I da znate, osvetnička negativna ocena nije dozvoljena po pravilima sajta, naročito ako Vam je ostavila drugarica članice s kojom niste sarađivali. Imate pravo da se žalite administratorima, priložite screenshot svih konverzija sa sajta i ako ste u pravu, ukloniće Vam negativne ocene. Žao mi je zbog lošeg iskustva i što ima takvih ljudi. Ne verujem da će ta članica hteti da ponudi rešenje, prosto su neki ljudi takvi, ne priznaju greške...
2026 02 12
Može reklama za brend kaputa? 😅 Mislim da znamo ko pušta u prodaju u tom stanju. Kriva je i ova članica naravno, ali dobro je znati i proizvođača.
2026 02 12
Ja kad preuzmem nesto licno to i pregledam na licu mesta ..probam ..itd..Ne branim clanicu sto vam je prodala kaput..ali ..uvek ima ono ali i svako ce vas ignorisati zbog bilo cega jer ste uzeli licno stvar i niste pregledali ..sto je logicno da uradite..nema tu poverenja ili sta god ..
2026 02 13
Ako je predmet oglasen pod jednim opisom, kakve veze ima nacin preuzimanja? To isto bi dobila i slanjem kurirskom sluzbom. Znaci: opis oglasa netacan.
2026 02 13
> ninanica: > Ja kad preuzmem nesto licno to i pregledam na licu mesta ..probam ..itd..Ne branim clanicu sto vam je prodala kaput..ali ..uvek ima ono ali i svako ce vas ignorisati zbog bilo cega jer ste uzeli licno stvar i niste pregledali ..sto je logicno da uradite..nema tu poverenja ili sta god .. Lično preuzimanje je mnogima izuzetno neprijatno. Kao kupac nikad to ne tražim jer želim da izbegnem maksimalno, ali kao prodavac sam više puta izašla u susret za isto. Poslednje lično preuzimanje, dala sam devojci torbu, ona je na brzinu pogledala, i kao super "aj ćao", obema nam je bilo skroz awkward, i kad sam se vratila u kafic gde sam je prethodno čekala, poslala sam joj poruku da mi javi kad lepo pogleda torbu jel zadovoljna (torba je skroz nova bez mane, ali je pitanje bilo da li joj se dopada), dakle iako sam ja sve ispoštovala, dala sam joj šansu da vrati ako je na bilo koji način nezadovoljna. Skoro sam prihvatila tj ponudila povrat obuće jer su članici patike bile velike (naznačeno fabričko gazište, dakle nemam dalju odgovornost uopšte). Poenta, da li je ona zagledala ili ne, sasvim je nebitno, da prodavac ima iole savesti, ne bi tek tako uvalila nešto ili bi bar prihvatila povrat. Još lično preuzimanje, gde je gleda u oči i uvaljuje, bez blama.. evo ne znam..
2026 02 13
> Her_Fashion: > > ninanica: > > Ja kad preuzmem nesto licno to i pregledam na licu mesta ..probam ..itd..Ne branim clanicu sto vam je prodala kaput..ali ..uvek ima ono ali i svako ce vas ignorisati zbog bilo cega jer ste uzeli licno stvar i niste pregledali ..sto je logicno da uradite..nema tu poverenja ili sta god .. > Lično preuzimanje je mnogima izuzetno neprijatno. Kao kupac nikad to ne tražim jer želim da izbegnem maksimalno, ali kao prodavac sam više puta izašla u susret za isto. > Poslednje lično preuzimanje, dala sam devojci torbu, ona je na brzinu pogledala, i kao super "aj ćao", obema nam je bilo skroz awkward, i kad sam se vratila u kafic gde sam je prethodno čekala, poslala sam joj poruku da mi javi kad lepo pogleda torbu jel zadovoljna (torba je skroz nova bez mane, ali je pitanje bilo da li joj se dopada), dakle iako sam ja sve ispoštovala, dala sam joj šansu da vrati ako je na bilo koji način nezadovoljna. > Skoro sam prihvatila tj ponudila povrat obuće jer su članici patike bile velike (naznačeno fabričko gazište, dakle nemam dalju odgovornost uopšte). > Poenta, da li je ona zagledala ili ne, sasvim je nebitno, da prodavac ima iole savesti, ne bi tek tako uvalila nešto ili bi bar prihvatila povrat. > Još lično preuzimanje, gde je gleda u oči i uvaljuje, bez blama.. evo ne znam.. A vi ste prisustvovali primopredaji ??? Kako brzo bacate varnice ....evo ne znam
2026 02 13
Lično preuzimanje nije izgovor da se ne ponudi rešenje. Ja kao prodavac uvek kažem kupcu da mi javi ako nešto nije u redu, nebitno da li šaljem paket ili predajem lično. Da je članica korektan prodavac, ponudila bi da se nađu sutradan, da pogleda kaput i vidi propuste, vrati novac i uzme svoj kaput nazad. Priznala bi grešku. Meni deluje da je htela nekome da podvali predmet s fabričkom greškom. Da je poslala paket, imala bi drugi izgovor, verovatno bi rekla "Niste tražili još fotografija" ili nešto slično.
2026 02 13
Uopste ne branim nikoga iskreno ..punoletne su i jedna i druga ..Ali ostajem pri svome TRAZIS DA LICNO PREUZMES I .....NE PROBAS NE POGLEDAS VEC KAD STIGNES KUCI ...molim vas ne preterujte pa naravno da ce da je demantuje jer je trazila LICNO
2026 02 13
Da evo ja bas volim da probam stvari na sred ulice i prevrcem rukave da gledam postavu 😅😅 Strasno
2026 02 13
> Her_Fashion: > Da evo ja bas volim da probam stvari na sred ulice i prevrcem rukave da gledam postavu 😅😅 Strasno Eee kad se ne voli da se prevrće kad je blam tako se prolazi ....Draga moja ....
2026 02 13
Ovo je nekorisceno, ali ima manu. https://mojekrpice.rs/items/zene/13117785/korset-sa-halterima-xs-novo-sa-manom samo kad napises i uslikas tesko da ces prodati. A kaputi su najbolji polovni i to neki vintage za zimu zbog visokog procenta vune. A za modiranje poizen industries je najlepsi. Treba da se pogleda kada se uzima licno, stanete negde sa strane, pa obuca ili jakna/kaput moze da se proba i ne mora da se kupi ako ne odgovara.
2026 02 14