Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sajt ne reaguje!

Da li i vama predstavlja problem kada hoćete da napravite izmenu u ceni ili bilo šta u vezi nekog artikla ili označite da je prodato? Danima sa tim imam problem. Naravno članarina uredno plaćena
2026 02 12
Meni je nestalo sigurno oko 100 predmeta za neko kraće vreme i dalje nestaju... Nema nikakvog kršenja pravila i slično. Stari su oglasi, ali nisu svi bili stariji od 2 godine sigurno.
2026 02 12
Meni ne radi pretplata skoro 15 dana. Kad sam uplatila radila samo prvih par sati. Gore uredno i dalje stoji naslovna fotografija i oznaka vip članstva, a dole da imam pravo na samo 3 oglasa. Niko mi do sad nije odgovorio na poruke u vezi toga, a ni rešio problem. 🤷
2026 02 13
> DoliBlack: > Meni je nestalo sigurno oko 100 predmeta za neko kraće vreme i dalje nestaju... Nema nikakvog kršenja pravila i slično. Stari su oglasi, ali nisu svi bili stariji od 2 godine sigurno. Nije više 2 godine već 180 dana, pisala sam o tome na par tema.. Piše ispod oglasa "Aktivan do". Kad se približi isteku najbolje da se edituje oglas da bi mu se produžio rok trajanja (trebalo bi da se prebace u nacrte kad isteknu a ne brišu, prijavila sam Vandi to, ne znam kad će popraviti).
2026 02 13
Na poslednjoj strani, poslednji (ili prvi, kako god oglas) i kad ističe (neki šorts)
upload
2026 02 13
Zar nije logično da ako uplaćujemo Premium članstvo automatski produže? To tako nije bilo u početku i nisu nestajali oglasi. Nisam sigurna da je do toga u mom slučaju. I normalno da treba u nacrte da odu a ne ovako. Ko će sad ispratiti šta je nestalo i kad. Totalna budalaština da moramo ručno 500 oglasa da editujemo i to još zbrka profil i šorts dođe na prvu stranu u sred februara, a zatrpa zimsko.
2026 02 13
Nije jer je ovo nevezano za clanstvo - svi oglasi idu u nacrte nakon 180 dana i odatle mogu da se obnove (ukoliko imate clanarinu), samo sto je neki bug ili nesto pa se brisu. 99% sam sigurna da je do toga, ali evo ispratite za taj sorts, 13 ili 14 Februara bi trebalo da nestane.
2026 02 13
Ne mogu da verujem šta rade sa sajtom.
2026 02 13
Slazem se da je glupo, kazem, prijavila sam da se brisu i ne znam sta se dalje desava sa tim, ali editovanje je trenutno jedino resenje. Svakako ako odu u neaktivne i kad se aktiviraju, idu na pocetnu stranicu i svejedno zatrpavaju zimske stvari.
2026 02 13
Meni je ovo skroz ok (da radi kako treba, tj da odu u nacrte) jer se tako automatski brisu neaktivni oglasi sa sajta. Npr. onaj Dean je imao skoro 2000 oglasa i odustao je od Krpica, to bi i dalje stajalo na sajtu da nema vremenskog ogranicenja.
2026 02 13
Hvala na objašnjenju. Postavljaću ih ponovo na leto, svakako sad niko šorts neće kupiti. Ok je da odu u nacrte naravno, ali i to ne bi trebalo ako plaćamo svakog meseca. Komplikovano je par stotina predmeta aktivirati ručno.
2026 02 13
Nema na cemu. Da i mene smara, pogotovo sto se istumbaju, pa onda moram sve da editujem da ih "poslazem" na profilu kako zelim.
2026 02 13
Sto se teme tice, sad sam probala i izmenu i da oznacim prodato, sve radi ok. (Osim toga sto prodato brise predmet, ali moze da se "klikne")
2026 02 13
> Her_Fashion: > Nema na cemu. Da i mene smara, pogotovo sto se istumbaju, pa onda moram sve da editujem da ih "poslazem" na profilu kako zelim. Upravo kada se istumbaju ja ne mogu da ih poredjam kako hoću jer me momentalno izbaci ...isto tako ne mogu da izmenim cenu,da izmenom opis....da ne pričam o obrisanim oglasima a članarinu se uredno plaća još kako su je uveli
2026 02 13
Da li se nekom desilo da oglasi nestanu odmah nakon postavljanja, i to sa uplacenim premium paketom? Help sluzba sajta ne odgovara na mejlove...
2026 02 13
1 2 3