Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

UPOZORENJE!!! ⚠️⚠️⚠️ UPLATNICE

UPLATNICE SU POCELE DA SE PRAVE PREKO CHATGPT! BUDITE OPREZNE!
2026 02 22
Kakve uplatnice
2026 02 22
Verovatno misli na to da kupci sa lažnih profila dostave uplatnicu kreiranu od strane chatgpt, da su uplatili za predmet - pa da im se pošalje tako na prevaru.
2026 02 22
Gde vlada siromastvo i pokvarenost uvek dolazi do neke zloupotrebe. Neko se zlopati, a neko''snadje''. Jer lopove i prevarante drustveno nazivamo''snalazljivim'' a ne lopovima i prevarantima. Dobra stvar je ta sto izvestaj o uplati stigne na mob. tako da im ta prevara i ne vredi.
2026 02 22
> MarianneMary: > Gde vlada siromastvo i pokvarenost uvek dolazi do neke zloupotrebe. Neko se zlopati, a neko''snadje''. Jer lopove i prevarante drustveno nazivamo''snalazljivim'' a ne lopovima i prevarantima. Dobra stvar je ta sto izvestaj o uplati stigne na mob. tako da im ta prevara i ne vredi. Nije na odmet ovo upozorenje jer neki nemaju obaveštenje ili mobilnu aplikaciju, a kontam da se jednostavno poveruje, misleći da će novac leći svakog trena, pa da bi ispoštovali kupca pošalju što pre.
2026 02 22
Samo ne saljite pre nego sto uplata legne pa neka oni generisu uplatnice do sutra
2026 02 22
Meni su upravo skinuli novac za pretplatu a nisam nista uplacivala danima i imam jos kredita,i sta sad?Moram svaki put da se brinem da li ce mi skinuti novac?!?
2026 02 23
> Vania31: > Meni su upravo skinuli novac za pretplatu a nisam nista uplacivala danima i imam jos kredita,i sta sad?Moram svaki put da se brinem da li ce mi skinuti novac?!? Automatski se skida novac sa kartice svakog meseca jer se pretplata obnavlja dok je sami ne otkažete. Ako želite da otkažete pretplatu, šaljem link, na temi je uputstvo kako da otkažete.
2026 02 23
mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila
2026 02 23
Ja sam nazalost upravo dozivela ovu prevaru od clanice koja je imala dosta pozitivnih upisaka. Poslala sam predmet kako bih ispostovala kupca a racunala sam da je do banke sto ne stize poruka. Da proslo evo vec nedelju dana a uplate nema.
2026 02 23
Moze da se desi da profili koji nisu dugo aktivni budu hakovani, pa da prevarant sa tog hakovanog profila posalje fotografiju lazne uplate. Treba stati na put tim svim prevarantima i lopovima. Da li imate neku ideju kako?
2026 02 23
OPREZ I za ovu prevaru ,danas dobila,,,,,,,,ne klikcite na link koji Vam salju,,a admini neka sanksionisu clana..
upload
2026 02 25