Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta se desava sa clanicama

> LuluDidiRina: > Nije da pravdam ali to je začarani krug…Zbog onih koji pitaju, nestaju, ispaljuju itd, ljudi ili odustanu od sajta ili izgube nerve i muka im je da odgovaraju vise na pitanja misleći da je to još jedno u moru besmislenih ćaskanja koja ne vode nikud. > Sajt se zaista svodi na gledaonicu/pričaonicu. > Kada postavite bilo sta tacno se vidi po broju pregleda da jedni te isti pregledaju redom, radi gledanja čisto. Ako je neka Mona ili tako nesto, krece hype: stavljanje u omiljeni, pa kao obavezna pitanja koja je zadnja cena, predlog za probu, kako stoji, traže mere i tu otprilike nakon 1-2 dana staje sve, stvari se zatrpavaju novim i ostaju na gomili zaboravljenih. Oni bi da kupe ali da ne kupe (i ne mislim da je do para). > Utiske gotovo niko ne ostavlja , niti jave da je stigao paket-uvesti da je obavezan ili automatski. Vidim da je kod svih tako a to je lična karta svakog od nas. > I dalje sam u šoku na šta sve prodavci pristaju i tako standardizuju upravo pojave o kojima pišete (direktno ili indirekto) a sve zbog mrtvila na sajtu, dok sa druge strane masovno i bez blama pisu da je novo, noseno jednom i obrnuto kako kupci kupuju raznu sintetiku i ispodprosečne artikle samo zato sto ih nudi “top” prodavac. > Sa članicama je ono sto je i sa samim sajtom-on neozbiljan, bez strategije, pravila, neozbiljan pa je i clanstvo mahom takvo. Sve lepo rečeno😊
2026 02 28
Ja takvima samo ostavim neutralan utisak 😐
2026 02 28
Ja sam skoro imala situaciju sa clanicom. Predmet je bio na popustu, poslala sam poruku da sam zainteresovana. Ostavila sam broj da bi mi na viberu poslala dodatne slike i razgovor je uredno tekao do ponedeljka jer je bila na putu i nije mogla da mi posalje. U medjuvremenu, clanica je vratila prvobitnu cenu i posle 21 dan, iako se uredno logovala vise puta nije mi se javljala ni ovde ni na viberu. Sta reći...
2026 03 01
Ja imam problem sa clanicama npr pitaju me da li je dostupan proizvod odggovorim im da jeste i one samo nestanu
2026 03 03
> Krpice_30: > Ja imam problem sa clanicama npr pitaju me da li je dostupan proizvod odggovorim im da jeste i one samo nestanu Takvih je pun sajt nazalost
2026 03 03
Pozdrav samo za zene s kojima sam imala brzu, laku i sjajnu saradnju, a vruc jastuk leti zelim ovim koje su me drndale za sve moguce dimenzije predmeta, i trazile dodatne slike i snimke, i na vec malu cenu dodatne popuste i na kraju nestale. 😂😂😂
2026 03 04
> sandy89: > Pozdrav samo za zene s kojima sam imala brzu, laku i sjajnu saradnju, a vruc jastuk leti zelim ovim koje su me drndale za sve moguce dimenzije predmeta, i trazile dodatne slike i snimke, i na vec malu cenu dodatne popuste i na kraju nestale. 😂😂😂 Pridružujem se!🤣🤣🤣
2026 03 04
1 2