Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta se desava sa clanicama

Vec par godina sam na sajtu i iskreno ne znam sta se desava sa clanicama
2026 02 27
80% clanica koje je jave za dodatne slike ili snimke ili mere samo nestane
2026 02 27
Iskreno sam sokirana kolicinom nekulture,zar je tesko napisati da nesto ne odgovara ili ti se ipak ne svidja ili bilo sta a ne samo nestati.
2026 02 27
Dosadno im je, ne postuju ni svoje ni tudje vreme. Meni je omiljeno ono''Dostupno?'' i kad dobiju potvrdan odgovor vise se ne jave. Ili kad se jave da hoce da poruce i nestanu. To je trenutno moderno, da pitas nesto pa da se pravis mrtav.
2026 02 27
Ja zato sve imam izmereno. Ako neko pita za dimenzije koje su već date, znam da nije čitao opis.
2026 02 27
Kod mene je to redovno tako uzas
2026 02 27
Sve je više članica koje su zaboravile šta je kultura,čast izuzecima Pitaju i posle zaborave da postojite a vi se polomite dok šaljete dodatne slike,pa mere,pa snimke... Ranije nije bilo toga. Sada od srca nekome nešto poklonite ne kaže ni hvala a da ne pričam o utisku koji smo ranije obavezno ostavljali za dobijeni poklon u znak zahvalnosti.
2026 02 27
Meni je takodje i ne podizanje paketa cist bezobrazluk. Jednom mi se desilo(ali ne ovde)da mi paket bude vracen. Odbila sam ga, jer je dupla postarina bila veca od poslatog predmeta.
2026 02 27
Meni je hit bila jedna osoba koja je na Fejsu prodavala jaknu. Bila sam ozbiljno zagrejana da je kupim, ali smo se cenjkale da spusti malo cenu. U suštini, tražila sam joj da snizi sa 17000 na 15000, i istakla sam da bih platila unapred na račun, kao garanciju da sam ozbiljan kupac. Ona tu poruku nikada nije označila kao pročitanu, evo već 3 meseca. Pa onda čuveni kupci koji kupuju sigurno, ja im kažem ostavite podatke za slanje... Nikada ih ne pošalju. Ne znam odakle ovolika količina nekulture.
2026 02 27
Ja vec dugo imam kontra problem.. saljem upite ali od 10 upita jedva dvoje odgovori.
2026 02 28
> Jelenas108: > Sve je više članica koje su zaboravile šta je kultura,čast izuzecima Pitaju i posle zaborave da postojite a vi se polomite dok šaljete dodatne slike,pa mere,pa snimke... > Ranije nije bilo toga. > Sada od srca nekome nešto poklonite ne kaže ni hvala a da ne pričam o utisku koji smo ranije obavezno ostavljali za dobijeni poklon u znak zahvalnosti. Da a o utiscima da ne pricam znaci moram da molim da mi ostavi utisak,zadnjih da kazem 10 sada prodala sam 4,5 predmeta samo mi je jedna zena ostavila utisak.
2026 02 28
> lovesilver: > Ja vec dugo imam kontra problem.. saljem upite ali od 10 upita jedva dvoje odgovori. Ja sam imala mzd 2,3 slucaja tako da clanica postavi jednu sliku predmeta i ja se javim za dodatne i apsolutno me iskulira.
2026 02 28
> MarianneMary: > Meni je takodje i ne podizanje paketa cist bezobrazluk. Jednom mi se desilo(ali ne ovde)da mi paket bude vracen. Odbila sam ga, jer je dupla postarina bila veca od poslatog predmeta. Zato treba traziti uplatu pre slanja pogotovo clanicama sa malo utisaka.
2026 02 28
> lovesilver: > Ja vec dugo imam kontra problem.. saljem upite ali od 10 upita jedva dvoje odgovori. Isto. Meni često ne odgovaraju kad hoću nešto da kupim. Ili odgovore kad posle 3 dana čekanja javim da više nisam zainteresovana i da na odgovor duže od toga ne čekam.
2026 02 28
Nije da pravdam ali to je začarani krug…Zbog onih koji pitaju, nestaju, ispaljuju itd, ljudi ili odustanu od sajta ili izgube nerve i muka im je da odgovaraju vise na pitanja misleći da je to još jedno u moru besmislenih ćaskanja koja ne vode nikud. Sajt se zaista svodi na gledaonicu/pričaonicu. Kada postavite bilo sta tacno se vidi po broju pregleda da jedni te isti pregledaju redom, radi gledanja čisto. Ako je neka Mona ili tako nesto, krece hype: stavljanje u omiljeni, pa kao obavezna pitanja koja je zadnja cena, predlog za probu, kako stoji, traže mere i tu otprilike nakon 1-2 dana staje sve, stvari se zatrpavaju novim i ostaju na gomili zaboravljenih. Oni bi da kupe ali da ne kupe (i ne mislim da je do para). Utiske gotovo niko ne ostavlja , niti jave da je stigao paket-uvesti da je obavezan ili automatski. Vidim da je kod svih tako a to je lična karta svakog od nas. I dalje sam u šoku na šta sve prodavci pristaju i tako standardizuju upravo pojave o kojima pišete (direktno ili indirekto) a sve zbog mrtvila na sajtu, dok sa druge strane masovno i bez blama pisu da je novo, noseno jednom i obrnuto kako kupci kupuju raznu sintetiku i ispodprosečne artikle samo zato sto ih nudi “top” prodavac. Sa članicama je ono sto je i sa samim sajtom-on neozbiljan, bez strategije, pravila, neozbiljan pa je i clanstvo mahom takvo.
2026 02 28
1 2