Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sta radite kada ostave NEGATIVAN IZ OSVETE?!?

Drage clanice, Imala sam uzasno neprijatno iskustvo sa POKONDIRENOM ..Naime, kupila je Dizajnersku koznu jaknu, od prave koze, po smesnoj ceni. Jakna je u odlicnom stanju, SVE MERE, DIMENZIJE SU STAJALE U OPISU. Cule smo se i telefonom, zvala me, i usmeno sam joj opisala. Slala sam dodatno slike. Poklonila sam joj NOVE L'Ariana cipele, PO NJENOM IZBORU. Spustila cenu sa 10000 na 8500din za predivnu jaknu. Rekla sam da ne radim povracaj robe, a to pise i u opisu mog profila. Kad joj je stigla jakna, rekla je da ke LEPA, ALI JOJ JE GLOMAZNA u ramenima i zeli da je vrati. Cipele nije spomenula, NITI SE , BARAMEM, ZAHVALILA. Rekla sam da ne radim povracaj robe. E , onda je krenula drvlje i kamenje- kako je jakna ostecena, izgrebana, flekava itd, itd. Ostavila je negativan utisak, iznela lazi. PROBALA SAM DA OKACIM SKRINSOT NASIH PREPISKI, ali nisam ispala, da se vidi ko laze. Uzano iskustvo... Probacu ovde da okacim SKRINSOT NASIH PREPISKI
2026 03 07
Prepiska
upload
2026 03 07
Jakna je BEZ IKAKVIH NARAMENICA, vec je takvog kroja
upload
2026 03 07
Unutrasnjost
upload
2026 03 07
Pozadi
upload
2026 03 07
Eto, od takvih lazova i skotova mi pada mrak na oci
upload
2026 03 07
Jakna perfektna, placena u Londonu oko 490/500f, prodala sam nezahvalnici za 8500din ,poklonila joj cipele kakve njena noga nije videla, potpuno nove i dozivela takvu neprijatnost da nemam reci! Ako neka od Vas bude imala prilike da saradjuje sa doticnom, mnooogo se pazite i BUDITE SPREMNE DA VAS ISPLjUJE, UKOLIKO JOJ ODEVNI PREDMET NE STOJI KAKO JE OCEKIVALA.
2026 03 07
Ja sam mislila da je osvetnička ocena kad neko uzvrati negativnu nakon što ju je dobio. Očigledno sam pogrešno shvatila. 🤦🏻‍♀️ Ovde je jasno da joj se ne sviđa kako joj stoji pa je zato počela da traži mane, ali za Vas je možda pametnije da joj ponudite rešenje. Ako ćete da angažujete advokata, potrošićete sav novac od zarade. Ja bih joj ponudila da vrati jaknu i cipele koje su bile poklon ukoliko želi da dođe blizu Vaše adrese. Najbolje je da se lično nađete ako je ona spremna da dođe i da proverite da li je sve u redu i da li su stvari onakve kakve ste poslali. Tu jaknu ćete posle moći da prodate nekom drugom kome će savršeno stajati i ko će biti prezadovoljan. 😊 Znam da ne očekujete ovakav odgovor na forumu. Možda ćete me napasti, ali ja Vam samo predlažem ono što je po mom mišljenju pametnije. Ne treba trošiti energiju na nerviranje zbog takvih ljudi, nije vredno... Toliko od mene. Nadam se da nećete imati više takvih saradnji s kupcima...
2026 03 08
> Bowie777: > Jakna perfektna, placena u Londonu oko 490/500f, prodala sam nezahvalnici za 8500din ,poklonila joj cipele kakve njena noga nije videla, potpuno nove i dozivela takvu neprijatnost da nemam reci! Ako neka od Vas bude imala prilike da saradjuje sa doticnom, mnooogo se pazite i BUDITE SPREMNE DA VAS ISPLjUJE, UKOLIKO JOJ ODEVNI PREDMET NE STOJI KAKO JE OCEKIVALA. Ja sam dva puta kupila stvari od tebe i sa pravom mogu da kazem da prodajes lepe, kvalitetne i ocuvane stvari i da izlazis u susret oko spustanja cene a uz sve to si maksimalno ljubazna devojka. Znaci, nemoj se nervirati i ignorisi tu ocenu jer imas dosta onih pozitivnih i dosta zadovoljnih kupaca.
2026 03 08
> peschici: > Ja sam mislila da je osvetnička ocena kad neko uzvrati negativnu nakon što ju je dobio. Očigledno sam pogrešno shvatila. 🤦🏻‍♀️ Nisi pogrešno shvatila 😊
2026 03 08
> EnaElena: > > Bowie777: > > Jakna perfektna, placena u Londonu oko 490/500f, prodala sam nezahvalnici za 8500din ,poklonila joj cipele kakve njena noga nije videla, potpuno nove i dozivela takvu neprijatnost da nemam reci! Ako neka od Vas bude imala prilike da saradjuje sa doticnom, mnooogo se pazite i BUDITE SPREMNE DA VAS ISPLjUJE, UKOLIKO JOJ ODEVNI PREDMET NE STOJI KAKO JE OCEKIVALA. > Ja sam dva puta kupila stvari od tebe i sa pravom mogu da kazem da prodajes lepe, kvalitetne i ocuvane stvari i da izlazis u susret oko spustanja cene a uz sve to si maksimalno ljubazna devojka. Znaci, nemoj se nervirati i ignorisi tu ocenu jer imas dosta onih pozitivnih i dosta zadovoljnih kupaca. Hvalaaa od srca <3
2026 03 08
> peschici: > Ja sam mislila da je osvetnička ocena kad neko uzvrati negativnu nakon što ju je dobio. Očigledno sam pogrešno shvatila. 🤦🏻‍♀️ > Ovde je jasno da joj se ne sviđa kako joj stoji pa je zato počela da traži mane, ali za Vas je možda pametnije da joj ponudite rešenje. Ako ćete da angažujete advokata, potrošićete sav novac od zarade. Ja bih joj ponudila da vrati jaknu i cipele koje su bile poklon ukoliko želi da dođe blizu Vaše adrese. Najbolje je da se lično nađete ako je ona spremna da dođe i da proverite da li je sve u redu i da li su stvari onakve kakve ste poslali. Tu jaknu ćete posle moći da prodate nekom drugom kome će savršeno stajati i ko će biti prezadovoljan. 😊 > Znam da ne očekujete ovakav odgovor na forumu. Možda ćete me napasti, ali ja Vam samo predlažem ono što je po mom mišljenju pametnije. Ne treba trošiti energiju na nerviranje zbog takvih ljudi, nije vredno... > Toliko od mene. Nadam se da nećete imati više takvih saradnji s kupcima... Hvala sto ste posvetili vreme ovoj temi, ali neeee, nemam ja vise vremena u zivotu da negujem i izlazim u susret tudjim hirovima i bezobrazlucima. SVE pise u opisu mog profila, SVE pise u opisu artikla. Ne bojim se negativnih utisaka, ali me izludjuje laz i pokvarenluk.
2026 03 08
Prijavite adminima, ja sam juce prijavila jednu i obrisali su tu ocenu. Mislim nije doslo do saradnje u nasem sl
2026 03 08
> anchy . 00: > Prijavite adminima, ja sam juce prijavila jednu i obrisali su tu ocenu. Mislim nije doslo do saradnje u nasem sl Ovo bas i nije za brisanje jer je subjektivno. Ne znamo drugu stranu price, ako clanica zeli da ocena bude obrisana, obe moraju da priloze screenshotove prepiske i dokaze Adminima - druga clanica tvrdi da postoje i ostecenja koja nije odmah primetila kao i da je clanici (prodavcu) poslala slike istih. Ne ulazim u to "Ko je u pravu", samo objektivno kazem da je u ovom slucaju veci proces da bi se potencijalno obrisala negativna.
2026 03 08
> Her_Fashion: > > anchy . 00: > > Prijavite adminima, ja sam juce prijavila jednu i obrisali su tu ocenu. Mislim nije doslo do saradnje u nasem sl > Ovo bas i nije za brisanje jer je subjektivno. Ne znamo drugu stranu price, ako clanica zeli da ocena bude obrisana, obe moraju da priloze screenshotove prepiske i dokaze Adminima - druga clanica tvrdi da postoje i ostecenja koja nije odmah primetila kao i da je clanici (prodavcu) poslala slike istih. > Ne ulazim u to "Ko je u pravu", samo objektivno kazem da je u ovom slucaju veci proces da bi se potencijalno obrisala negativna. Ma kakvi, nema ostecenja nikakvih. To je poslala neke slike, nekih krupnih kadrova, nepostojece falinke. I sve to nakon par sati otkako sam joj rekla da povracaj robe nece biti. Slala sam joj dodatno slike, mnooogo slika...jakna je perfektna zaista. E sad, sa takvima se ovde ne moze izaci na kraj, osim na sudu, jer doticna osim sto iznosi neistine, pritom i vredja. Pa zar nije simptomaticno da uocava "falinke" tek naknadno, tek kad je obukla . Pa pisala mi je da je jakna LEPA, ALI JOJ JE GLOMAZNA u ramenima. Znaci, morala je proati jaknu da bi shvatila da je velika u ramenima!!! A ONDA U NEGATIVNOM UTISKU NAVODI DA JE VIDELA FALINKE TEK KAD JE PROBALA JAKNU. Draga Her Fashion, cenim Vase misljenje ovde na forumu i zelju da budete objektivni, ali ovde je toliko lazi izreceno i cist bezobrazluk, zlo i ne znam kako da nazovem takav oblik zivota
2026 03 08
1 2 3 4 5 ... 7