Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez ,prevarant?

Devojka bez ijednog pozitivnog utiska prodaje Adidas trenerku, sve vreme je odgovarala dok joj nisam potražila broj da se čujemo na Viberu jer sajt baguje, onda mi je napisala da je trenerka prodata iako nije označila kao prodato ili obrisala predmet ili označila da je rezervisano.
2026 03 08
Evo profila
upload
2026 03 08
upload
2026 03 08
Vrlo moguće da je prevarant, s obzirom na cenu (obično stavljaju iznose ispod 5000 jer na to policija ne reaguje). S druge strane, i ja bih odbila da se sa nekim čujem na Viberu, ne javljam se ni članovima porodice na telefon🤣
2026 03 08
> Her_Fashion: > Vrlo moguće da je prevarant, s obzirom na cenu (obično stavljaju iznose ispod 5000 jer na to policija ne reaguje). > S druge strane, i ja bih odbila da se sa nekim čujem na Viberu, ne javljam se ni članovima porodice na telefon🤣 Pa onda neces prodati 🤣 meni trenutno slike nece da se salju na sajtu,tako da mora da se covek snadje…
2026 03 09
> Her_Fashion: > S druge strane, i ja bih odbila da se sa nekim čujem na Viberu, ne javljam se ni članovima porodice na telefon🤣 Isto 😂 Mada ja komunikaciju odavde uopste ne volim da prebacujem na viber. Inace mene je prevarila devojka koja je sama trazila da nastavimo tamo dopisivanje, tako da ovde nista ne mora da znaci 😅
2026 03 09
Prevaranti češće traže komunikaciju van sajta. Na ovom sajtu je problem to što se slike teško šalju i rezolucija je lošija kad se slika ubaci, pa razumem zašto neko traži slanje slika na viber ili whatsapp.
2026 03 09
> peschici: > Prevaranti češće traže komunikaciju van sajta. > Na ovom sajtu je problem to što se slike teško šalju i rezolucija je lošija kad se slika ubaci, pa razumem zašto neko traži slanje slika na viber ili whatsapp. Možda sam ja bukvalista ali rekla bih da je "da se čujemo na Viberu" drugačije od slanja slika. Msm imala sam situaciju da sam slala jednom dečku slike I video patika, pa me je onda pitao posle 2 nedelje jel su još dostupne, ja rekla da jesu, I onda je pokušao da me zove na Viberu par dana posle toga, tako da kad neko kaže "da se čujemo" prvo mi pada na pamet to zivkanje.
2026 03 10
.
upload
2026 03 16
Isto jako sumnjiv profil
upload
2026 03 16