Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Dexpress prevara??!

Samo ostavljati negativne ocene, kao upozorenje ostalima. Mnoge članice ne čitaju forum, nasedne neko sigurno - nažalost. 😕
2026 03 13
Preterali su veceras, ne pamtim da su ikad ovako nagrnuli, odjednom sa 20 razlicitih profila
2026 03 13
> andreita: > Sa mog profila su slali poruke o d expresu mnogim clanicama , umalo se nisam onesvestila kad sam videla , promenila sa, sifru ako to ista pomaze , i kako u opste resiti taj problem kome prijaviti I moj su isto hakovali. Ja sam primetio tako što su mi počele stizati poruke na mail danas posle 18h a iskreno jako dugo nisam koristio sajt... Obratio sam se odmah mailom na help@mojekrpice. rs I zamolio ih da obaveste sve članove kojima su poslate poruke da je u pitanju prevara. Primetio sam da je tek posle menjanja šifre 2 puta i izlogovanja/logovanja prestala aktivnost tj dalja komunikacija sa članovima koji su odgovorili . Isto tako , poslao sam poruku i AdminRS
2026 03 13
Jos jedan.
upload
2026 03 15
I jos jedan.
upload
2026 03 15
Od jutros 3, molila bih ljude koji servisiraju sajt da urade nesto konkretno po ovom pitanju. Prvo, svima se cuvaju podaci kartica tu, drugo, ako ne mogu da odbrane inboks, sta se dogadja sa ozbiljnim podacima??? Imam po 1k pregleda za artikal za koji bih imala prosecno max 50
2026 03 15
> JelenaVV: > Od jutros 3, molila bih ljude koji servisiraju sajt da urade nesto konkretno po ovom pitanju. Prvo, svima se cuvaju podaci kartica tu, drugo, ako ne mogu da odbrane inboks, sta se dogadja sa ozbiljnim podacima??? Imam po 1k pregleda za artikal za koji bih imala prosecno max 50 Bukvalno ste u pravu, hakuju se profili a ljudima kartice sačuvane, nema smisla, treba se nešto uraditi, nikad gore nije bilo…
upload
2026 03 15
Ja sam juce oko 15ak dobila, mislim stvarno nema smisla.
2026 03 15
> JelenaVV: > Od jutros 3, molila bih ljude koji servisiraju sajt da urade nesto konkretno po ovom pitanju. Prvo, svima se cuvaju podaci kartica tu, drugo, ako ne mogu da odbrane inboks, sta se dogadja sa ozbiljnim podacima??? Imam po 1k pregleda za artikal za koji bih imala prosecno max 50 Baš sam pre neki dan primetila da su popularni predmeti čudni nešto, totalno neke bzv stvari sa po 1000 pregleda, neke random knjige itd.
2026 03 15
Evo još jednog..
upload
2026 03 15
> Her_Fashion: > > JelenaVV: > > Od jutros 3, molila bih ljude koji servisiraju sajt da urade nesto konkretno po ovom pitanju. Prvo, svima se cuvaju podaci kartica tu, drugo, ako ne mogu da odbrane inboks, sta se dogadja sa ozbiljnim podacima??? Imam po 1k pregleda za artikal za koji bih imala prosecno max 50 > Baš sam pre neki dan primetila da su popularni predmeti čudni nešto, totalno neke bzv stvari sa po 1000 pregleda, neke random knjige itd. Upravo, već nekoliko dana novopostavljene stvari imaju pregleda koliko neke druge nisu imale za ceo mesec. Jos jedan, mislim da ga nema ovde ako ima obrisaću post. Zaista sta se desava, admini moraju hitno ovo da resavaju, sad vec nisu poruke sa profila za koje se iz aviona vidi da su fake, neko novi lagano naseda na ovo. Plus članica iznad sa pravom pita koliko su nam bezbedni podaci.
upload
2026 03 15
Ja nzm da li admini mogu nesto da urade, mora da se napravi bolji sistem verifikacije naloga. Tipa sa brojem telefona (iskljucivo sa srpskih brojeva) i da stigne poruka sa kodom za verifikaciju.
2026 03 15
PS. Kako meni ne botuju preglede da me krene malo :')
2026 03 15
Ovaj sajt se placa da bi bili članovi i smatram da treba da postoji mnogo bolji vid zaštite da se ovakve stvari ne bi trebale konstantno dešavati, godinama vec radi sajt a koji nivo zaštite su podigli? Pa nijedan očigledno, trebalo bi da se pozabave time malo ozbiljnije
2026 03 15
> DunjaShika: > Šta se dešava sa ovim prevarantima? 🙄 > Previše ih je! I meni salju neprestano sa dva profila ,samo izbrisem te poruke ,nznm da li ima opcija za bloc
2026 03 15
1 2 3 4 5 6 ... 7