Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Dexpress prevara??!

> TeaMVD: > > DunjaShika: > > Šta se dešava sa ovim prevarantima? 🙄 > > Previše ih je! > I meni salju neprestano sa dva profila ,samo izbrisem te poruke ,nznm da li ima opcija za bloc Ima opcija da im ostavite negativnu da bi upozorili druge, ostavite ovde link ka profilima ili screenshotove poruka da bi bili blokirani, pistete Adminima da ih blokiraju, i tako..
2026 03 15
> Her_Fashion: > > TeaMVD: > > > DunjaShika: > > > Šta se dešava sa ovim prevarantima? 🙄 > > > Previše ih je! > > I meni salju neprestano sa dva profila ,samo izbrisem te poruke ,nznm da li ima opcija za bloc > Ima opcija da im ostavite negativnu da bi upozorili druge, ostavite ovde link ka profilima ili screenshotove poruka da bi bili blokirani, pistete Adminima da ih blokiraju, i tako.. Sve je okej, takodje okej je ostaviti negativnu zarad upozoravanja nekih drugih clanova, ali ne funkcionisu sajtovi tako sto se clanovi medjusobno upozoravaju i salju prijave konstantno.. trebalo bi ti admini da uzmu nekog ko zna kako da poboljsa zastitu sajta. ovde verujem na hiljade clanica placa redovno clanarine
2026 03 15
> JelenaVV: > > Her_Fashion: > > > TeaMVD: > > > > DunjaShika: > > > > Šta se dešava sa ovim prevarantima? 🙄 > > > > Previše ih je! > > > I meni salju neprestano sa dva profila ,samo izbrisem te poruke ,nznm da li ima opcija za bloc > > Ima opcija da im ostavite negativnu da bi upozorili druge, ostavite ovde link ka profilima ili screenshotove poruka da bi bili blokirani, pistete Adminima da ih blokiraju, i tako.. > Sve je okej, takodje okej je ostaviti negativnu zarad upozoravanja nekih drugih clanova, ali ne funkcionisu sajtovi tako sto se clanovi medjusobno upozoravaju i salju prijave konstantno.. trebalo bi ti admini da uzmu nekog ko zna kako da poboljsa zastitu sajta. ovde verujem na hiljade clanica placa redovno clanarine Mislim da mešate pojmove malo.. Ne mogu Admini "da uzmu nekoga" jer su oni samo zaposleni da vode računa o basic stvarima na sajtu, tj ne znam ni da li su zaposleni ili samo volonteri. Oni rade ono što mogu, a do vlasnika sajta je da zapošljavaju IT i unapređuju sam sajt. To je kao da krivite radnicu u Maksiju jer je poskupeo hleb.
2026 03 15
Slažem se sa Her_fashion pošto znam kako to obično funkcioniše iz iskustva na poslu... Administratori mogu da prenesu dalje problem i naše žalbe i verujem da to rade. Sigurna sam da rade koliko mogu. Ko zna koliko im mejlova i poruka dnevno stiže otkako su počele naplate i bagovi... Ko ne zna kako izgleda inboks od nekoliko stotina pristiglih mejlova koje treba rešiti, ne može da razume. Tačno je da nije rešenje da jedni druge upozoravamo, ali sada možemo samo da ostavljamo negativne ocene prevarantima, prijavljujemo adminima da blokiraju te profile i upozoravamo u grupi. Možda će neko od nadređenih ko odlučuje o uvođenju izmena na sajtu konačno doneti odluku da se nešto konkretno poboljša kad vide koliko prijava stiže svakog dana.
2026 03 15
Mene zanima sta je bilo sa onom pricom da ce uvodjenje naplate povecati sigurnost na sajtu i oterati prevarante?
2026 03 15
PREVARANTI MašaBauer sosovac Gordanajovicic
2026 03 15
Marko3434 -12 negativnih i jos uvek nije blokiran ! poruka istog sadrzaja od nikola .puvaca
2026 03 15
Identične Dexpress poruke sam nedavno dobila i na drugom sajtu za prodaju. Nakon prijave u vrlo kratkom roku mi je stiglo obaveštenje od podrške da je korisnik blokiran. Zato mi deluje da je razlog što ih ovde ima toliko upravo sporija ili nedovoljno ažurna moderacija...
2026 03 15
Najezda ovih poruka: dragana971, alexa3500, ceca0703, TijanaNina, vukasin92. I, povećan broj pregleda, po 1000 za neki random, sasvim običan komad odeće, toliko nije bilo pre za mesec dana...
2026 03 15
Kakva je ovo navala danas? Sa 6-7 profila svi istu poruku salju.
2026 03 15
I ja sam danas dobila 5 takvih poruka.
2026 03 15
Najjezivije mi je sto nekoliko ovih naloga imaju nečiju sliku zakačenu, deluje po tipu fotografije preuzete sa Vibera/WA…I kada pregledam te poruke o Dexpressu, uočavam da su pre par dana imali seriju poruka gde traze komunikaciju na WA, uz onu standardnu seriju gde traze broj racuna/broj telefona itd i bojim se da ko je naseo na ta dva kruga poruka da su im fotke zloupotrebljene za ovih nekoliko fake profila sa 0 utisaka, verovatno misleći da će tako biti ubedljivije sve uz izmenu teksta poruke koja je nešto prirodnija, a ako neko nasedne i bude prevaren da juri te osobe sa slika. Daj bože da grešim i da su fotke na drugi način napravljene, tačno bih se šlogirala da se prepoznam na nekoj. Dodatni razlog zašto treba izbegavati komunikaciju van sajta, da posle glava ne boli a svi se ogradjuju od odgovornosti za komunikaciju van sajta (i da je prevara i bilo koji drugi problem).
2026 03 15
Meni se devojka izvinjavala, pa je posle toga blokirana sto opet nije ok ako nije slala poruke. Verovatno su joj hakovali profil. To je onda moglo da se desi bilo kojoj clanici. Bas bez veze situacija
upload
2026 03 15
> MmakicaMakule: > Upravo sam dobila 3 poruke sa 3 rzličita profila. Gde cln zahteva da posaljem preko dexpressa paket .. Zna li neko vise o ovoj prevari? Takođe i ja, identične poruke sve različiti profili
2026 03 15
Dosadni su....
upload
2026 03 15