Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li je neko imao slično iskustvo?

Već duže vreme sam član ovog sajta, prodala sam dosta predmeta i kupila, svaka saradnja je bila izuzetna, nikad loša iskustva. Međutim, u četvrtak sam devojci uplatila novac za predmet, rekla je šalje u petak, onda se javila da ipak šalje u subotu, e onda je javila da je poslala,ali nije javila broj paketa, pitala sam je da pošalje, rekla je da joj je u drugoj tašni, poslaće, ali evo nije još uvek, više ne odgovara na poruke. Šta uraditi u takvoj situaciji?
2026 03 17
Imala sam istu situaciju i iste izgovore. Na kraju mi je od 10000 dinara koliko sam joj uplatila vratila 9000. Nadam se da niste kupili nesto od zlata.
2026 03 17
Desavalo se par puta da ne dobijem broj posiljke ali paket ipak stigne...A sto se tice prevare,bas sam na ovom sajtu imala to iskustvo kada me je sad vec blokirana clanica prevarila za 3000...ja sam joj uplatila i sve je bilo ok,a od predmeta nista i odmah posle mene isto devojka bude prevarena..probala sam da povratim pare jer sam u banci uplatila u kojoj ima racun,ali nisam uspela..Dobila je negativnu od mene i to je to..
2026 03 17
Može da se desi da be pošalju broj i ne javljaju se jer su neodgovorne. Desilo se jednom i da je devojka otputovala pa se nije javljala a paket otišao na pogrešnu adresu i na kraju se vratio njoj, pa kad je stigla sa puta, rešila problem sa kupcem. Ima tako nekih situacija gde na kraju stigne. Ali nažalost, u 90% slučajeva je nekakva prevara u pitanju, nadam se da će Vam stići 😬 Dajte link profila od koga ste kupili predmet.
2026 03 17
> Her_Fashion: > Dajte link profila od koga ste kupili predmet. Her, ne znam koliko se secas moje teme o prevari. Ali u temi ispod ove je devojka danas pomenula bas taj profil koji je mene prevario, nadam se da to nije i ovde slucaj
upload
2026 03 17
> ubavkam: > > Her_Fashion: > > Dajte link profila od koga ste kupili predmet. > Her, ne znam koliko se secas moje teme o prevari. Ali u temi ispod ove je devojka danas pomenula bas taj profil koji je mene prevario, nadam se da to nije i ovde slucaj Secam se, procitala sam sad i rezime na toj drugoj temi. Videcemo ako se clanica vrati na forum da napise epilog.
2026 03 17
Javila se pre nekih sat vremena, sa nekom blanko adresnicom iz Pošte, a prijem je današnji datum i to 14h a tvrdila je da je poslala u subotu ali joj je potvrda u drugoj tašni. Čekam paket sutra. Nadam se da je samo neodgovorna osoba i da nije prevara. Ako je prevara, objaviću vam njen profil, da ne biste došli u istu situaciju. Vidim da do sada nije imala negativne ocene, ali ima malo pozitivnih, što može da znači da je nova.
2026 03 17
> milicaDuca: > Javila se pre nekih sat vremena, sa nekom blanko adresnicom iz Pošte, a prijem je današnji datum i to 14h a tvrdila je da je poslala u subotu ali joj je potvrda u drugoj tašni. Čekam paket sutra. Nadam se da je samo neodgovorna osoba i da nije prevara. Ako je prevara, objaviću vam njen profil, da ne biste došli u istu situaciju. Vidim da do sada nije imala negativne ocene, ali ima malo pozitivnih, što može da znači da je nova. Proverite broj posiljke na sajtu poste. Nekad nemaju papire za posiljke pa otkucaju na blako, ali na svakoj stoji px ili cc pa mozete da proverite status
2026 03 17
Jesam,hvala. Prvo nije bilo podataka , a sada se vidi da je primljena u 14h
2026 03 17
> Her_Fashion: > Secam se, procitala sam sad i rezime na toj drugoj temi. Videcemo ako se clanica vrati na forum da napise epilog. Cula sam se sa tom clanicom, prosla je kao ja, nedelju dana je odlagala slanje nakon uplacenog novca, na kraju je vratila novac posle upozorenja da joj sledi prijava. Samo mislim da je clanici vratila pun iznos. U pitanju su kod nje bile zlatne mindjuse koje su jos uvek na profilu.
2026 03 18
> ubavkam: > > Her_Fashion: > > Secam se, procitala sam sad i rezime na toj drugoj temi. Videcemo ako se clanica vrati na forum da napise epilog. > Cula sam se sa tom clanicom, prosla je kao ja, nedelju dana je odlagala slanje nakon uplacenog novca, na kraju je vratila novac posle upozorenja da joj sledi prijava. Samo mislim da je clanici vratila pun iznos. U pitanju su kod nje bile zlatne mindjuse koje su jos uvek na profilu. Nije mi jasno uopste sta ta osoba radi, msm kakav je to prevarant kad vraca pare? Kakav amaterizam pre svega 🤣
2026 03 18
Her, pa kao da uzima novac bez kamate, pa posle vrati kad ima 😂 ne znam ostale devojke kako su prosle, mozda neku i zakine kao mene za 1000 din 😂
2026 03 18
Vidim da nema vise zlato na profilu, nzm jel sama obrisala ili Admin
2026 03 18