Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Bezobrazluk

Ovo stvarno vise nema smisla, vec 10 dana sajt ne radi nikako, ne razumem da ne umete jedan sajt da napravite kako treba, a da automatski skidate pare sa racuna znate. Ako niste sposobni jedan sajt da osposobite da radi kako treba onda najbolje sve ugasite
2026 03 22
Da li je uopste neko ostao na ovom sajtu? Za 10 dana koliko sajt ne radi, ovo je prva tema o problemu (ako sam dobro ispratila)
2026 03 22
ovo nema vise smisla
2026 03 22
> TaniaMani: > Ovo stvarno vise nema smisla, vec 10 dana sajt ne radi nikako, ne razumem da ne umete jedan sajt da napravite kako treba, a da automatski skidate pare sa racuna znate. Ako niste sposobni jedan sajt da osposobite da radi kako treba onda najbolje sve ugasite Slažem se da je ovo BEZOBRAZLUK! Redovno uplaćujem članarinu od prvog dana ali ne postoji dan da se ne nerviram oko ovog sajta. Dokle više?Da li može neko od admina da se obrati i kaže šta se dešava ili će i dalje da uzimaju pare za sajt koji ne radi?
2026 03 22
Nikada nije bilo ovako... Sta god hocu da pogledam ucitava pola sata i cesto i ne ucita vec pise error. Mucenje bas!
2026 03 22
Server ne radi već 10 dana…. Našla sam kada da uplatim članarinu… ovo je beznadežno postalo. U koje god doba dana da uđem ne radi sajt. Bezobrazluk je ogroman…. Sajt je bolje radio dok je bio besplatan, čist apsurd. Jedva čekam da istekne članarina da otkažem pretplatu…. I na forumu je upravo čudo pisati , ko zna koliko dugo ću čekati da mi se ovde u temi prikaže odgovor….
2026 03 22
Ako admin pročita naše poruke neka nam se obrati barem ovde. Ko će da nadoknadi sve ove dane koji su uplaćeni a na sajt ne možemo da udjemo,ne možemo da odgovorimo na poruke,preglednost je slaba...plaćali ili ne naši oglasi su zatrpani
2026 03 22
Preglednost je slaba zato što pretraga loše radi već nekoliko dana. I kad se klikne na oglas, teško se otvara i izbacuje grešku. Ne mogu ni kupci da koriste sajt i verujem da odustaju. Ako nema kupaca, naravno da će prodavci otkazivati članarinu.
2026 03 23
Zato ja necu da placam pretplatu i bas me briga sto nemam nijedan oglas..Zbog ovih bagova i kocenja,necu da bacam pare..Danima koci ne mogu da udjem na sajt,ne mogu da posaljem poruku..uzas
2026 03 23
Uplatila sam clanarinu prvi i poslednji put 🙄 Umesto da imamo koristi, imamo samo štetu.
2026 03 23
Toliko puno clanova placa redovno, cak mesecima clanarinu, sto treba da bude dovoljno novca da se server odrzava..ja razumem dodje do greske... jedan-dva dana, ali ovo je stvarno postalo bezobrazno
2026 03 23
Hoće da im programeri rade za kikiriki. Nema šanse da su platili održavanje i rad normalno. Lol
2026 03 23
Ja neironicno mislim da je ovaj sajt prodat nekim skamerima, cisto da dobiju nase uplate, nekima podatke sa kartica, pa ce samo da ugase sajt na kraju... Vec mi svasta pada na pamet. Cak sam otkazala pretplatu i skinula kvacicu da mi ne sačuva podatke sa kartice, a opet je automatski skinuto sa kartice.. Takodje ima previse pravopisnih i slovnih gresaka po sajtu što bas ne deluje da je legitiman sajt kao pre... Vec sama sebe preispitujem sto sam uopste uplatila, ali me nekako drzi sto sam ovde vec 10godina, pa reko ajde..
2026 03 23
> MmakicaMakule: > Server ne radi već 10 dana…. Našla sam kada da uplatim članarinu… ovo je beznadežno postalo. U koje god doba dana da uđem ne radi sajt. Bezobrazluk je ogroman…. Sajt je bolje radio dok je bio besplatan, čist apsurd. Jedva čekam da istekne članarina da otkažem pretplatu…. I na forumu je upravo čudo pisati , ko zna koliko dugo ću čekati da mi se ovde u temi prikaže odgovor…. Nećete dobiti odgovor. Niko nije. Ovo je za inspekciju. Plaćamo uslugu a usluge nema. Prave nas budalama sa sitne pare , a to je vrlo ponižavajuće !
2026 03 24
> Kažual: > Hoće da im programeri rade za kikiriki. > Nema šanse da su platili održavanje i rad normalno. > Lol 🤣🤣🤣 Ali bitno da od nas prave ovce
2026 03 24
1 2