Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Obrisani artikli

Da li su jos nekome ovih dana obrisani artikli, pogotovo vise njih? Iskreno od kad uplacujem clanarinu, nisam imala problema na sajtu (osim sada sto nam svima kolektivno ne radi sajt) niti su mi stvari bile brisane. Znaci obrisano mi je 26 artikala, ne stoje u nacrtima niti neaktivnim, takodje manje od mesec dana su aktivni. Ne krse pravila, sve je uredno slikano i oznaceno kako treba. Ako je bag, stvarno jadno jer imam mesecnu pretplatu i nedopustivo je, a ako su obrisani da namerom vrlo je apsurdno jer mislim da im je bolje da se pozabave celokupnim radom sajta. Pisala sam adminima, ali verovatno necu dobiti odgovor, a ako ga dobijem dobicu skidanje sa k time sto ce mi poslati lik pravilnika bez ikakvog objašnjenja.
2026 03 24
Ćao, isto mi se desilo kada sam stavila u jednoj slici više parfema na prodaju. Prvi put sam mislila možda je greška. Drugi put se desilo isto, dakle, s namerom brišu. Ja ne plaćam članarinu, prosto ne želim jer sam ovde da prodam i zaradim novac, a ne da isti trošim. I znam da mi je ograničeno samo tri artikla besplatno. Ako im je problem moj identitet i originalnost proizvoda nikakav problem nije da dokažem, ali se slažem da zaista neko treba da se pozabavi ovim sajtom. Ima puno nezadovoljnih članica i zaista je bezobrazluk da vam uzimaju pare uredno sa računa a da neće da zaposle normalnog programera koji bi im ove stvari rešio. Pogotovo bagovanje sajta, trebaju godine dok se ulogujem, bilo sa kompa, bilo sa telefona, a da ne pričam koliko treba dok stavim običnu sliku, i to posebno moram voditi računa da smanjim rezoluciju jer su im ove "prevelike".
2026 03 30
Ovo ostalo na stranu, ali nije dozvoljeno stavljati više predmeta u jedan oglas osim ako se ne prodaju svi zajedno po jednoj ceni (kao lot). Ako ste stavili npr. slike više parfema, pa u opisu za svaki pojedinačno cenu, to nije po pravilima sajta.
2026 03 30
Epa sad stvarno... Taman ih pohvalila kako sve ide super sa vip planom, kad ono BOOM odoše mi 30 oglasa preko noći. Ma dajte bre! Pa bar nek idu u neaktivne, sad ne znam ni šta je obrisano, niti dobijemo neko obaveštenje, samo doviđenja oglasi. Pa šta plaćam onda??
2026 03 30
> darkacademia: > Epa sad stvarno... Taman ih pohvalila kako sve ide super sa vip planom, kad ono BOOM odoše mi 30 oglasa preko noći. Ma dajte bre! Pa bar nek idu u neaktivne, sad ne znam ni šta je obrisano, niti dobijemo neko obaveštenje, samo doviđenja oglasi. Pa šta plaćam onda?? Da ne kucam opet
upload
2026 03 30
To je prijavljeno Vandi pre nekog vremena, i nmm pojma sta se dalje desava sa tim, ali privremeno resenje je editovanje oglasa.
2026 03 30
> Her_Fashion: > Ovo ostalo na stranu, ali nije dozvoljeno stavljati više predmeta u jedan oglas osim ako se ne prodaju svi zajedno po jednoj ceni (kao lot). > Ako ste stavili npr. slike više parfema, pa u opisu za svaki pojedinačno cenu, to nije po pravilima sajta. To sam razumela i to više ne radim. Ali se takođe desilo da sam stavila jedan proizvod koji mi je obrisan iz samo njima znanih razloga. A original, slika je sa mog telefona, nije neka sa neta skinuta. Sve ostalo što sam rekla, iza toga stojim. Ajde, ja ne uplaćujem, ali puno članica uplaćuje i makar sa njima trebaju biti korektni. I stvarno da se pozabave sajtom da ne baguje i ne bude spor ovoliko.
2026 03 30
I meni ovih dana nestaju oglasi, otprilike po 3-4 svakog dana. Nisu mi ni blizu isteka jer vodim racuna o tome
2026 03 30
i meni je obrisan preko 10 predmeta, a uredno plaćam mesečnu članarinu za sajt koji više ne radi nego što radi! sramota!
2026 04 01
Gde se nalaze obrisane fotke?Hvala
2026 04 01