Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Blokiranje clanova

Postoji li ova opcija negde? Izludeh od jedne, mesecima mi stavlja oglase u favorite a nikad nista ne kupuje, verovatno iz hobija... uzas , vec mi je ovo postalo previse iritantno
2026 03 26
Hahahaha 😂😂😂 da li je to profil koji pocinje sa areal... Znam kako ti je 😅
2026 03 26
> anchy0: > Postoji li ova opcija negde? Izludeh od jedne, mesecima mi stavlja oglase u favorite a nikad nista ne kupuje, verovatno iz hobija... uzas , vec mi je ovo postalo previse iritantno Ne uznemirava Vas porukama? To što neko lajkuje predmete nije razlog za blokadu realno.
2026 03 26
> ubavkam: > Hahahaha 😂😂😂 da li je to profil koji pocinje sa areal... > Znam kako ti je 😅 Uzas, upravo taj profil. Mada po ocenama vidim da skoro nista nije ni kupila/prodala. prosto vise ne moze da se ne primeti. Jednom mi je cak poklon stavila u favorite, ja izneverovala🤡
2026 03 26
> Kažual: > > anchy0: > > Postoji li ova opcija negde? Izludeh od jedne, mesecima mi stavlja oglase u favorite a nikad nista ne kupuje, verovatno iz hobija... uzas , vec mi je ovo postalo previse iritantno > Ne uznemirava Vas porukama? > To što neko lajkuje predmete nije razlog za blokadu realno. ne, samo je iritantno, da pomislim da joj sajt sluzi samo za favorite po navici....
2026 03 26
Meni lično to ne smeta i ne vidim razlog za blokiranje. Treba da vam imponuje što joj se sve vaše stvari svidjaju,možda nema trenutno para ali vas možda jednom iznenadi i kupi nešto 😊
2026 03 26
> Jelenas108: > Meni lično to ne smeta i ne vidim razlog za blokiranje. > Treba da vam imponuje što joj se sve vaše stvari svidjaju,možda nema trenutno para ali vas možda jednom iznenadi i kupi nešto 😊 I ja bih to volela, ali cisto sumnjam. Retko ko mi se javi da kupi proizvod a da ga je vec stavio u favorite...
2026 03 26
Nemojte da mi dirate arealhumanbeing, popravi mi i dan i nedelju i godinu kad vidim da mi lajkuje stvari 😂
2026 03 26
> sandy89: > Nemojte da mi dirate arealhumanbeing, popravi mi i dan i nedelju i godinu kad vidim da mi lajkuje stvari 😂 🤣🤣
2026 03 26
Ja iskreno ni ne gledam ko stavlja moje predmete u favorite, jer taj ko stavlja nikad ni ne kupi. Tako da mislim da se to stavi cisto onako. Prva ja stavljam pa ih trazim negde jeftinije 😂 Tako da mislim da uzalud gledate osim ako ne zelite da ponudite nizu cenu, mada sam i to probala i nikad nista nisam prodala
2026 03 27
> sandy89: > Nemojte da mi dirate arealhumanbeing, popravi mi i dan i nedelju i godinu kad vidim da mi lajkuje stvari 😂 Sad treba meni da bude krivo što ne lajkuje moje. 😄 Uopšte ne znam ko je ta osoba. Ah, nemam njen stil na profilu. mada se slažem sa Jovanom R. ne treba gledati toliko to .. Prodaju se predmeti i koji nisu nikome u omiljenim, jednostavno se javi osoba kojoj to treba i to je to. 🙂
2026 03 27
Upravo to, nikad ni ne kupe ti sto stave u favorite, ali onda mi se gubi cela poenta
2026 03 27
> Kažual: > > sandy89: > > Nemojte da mi dirate arealhumanbeing, popravi mi i dan i nedelju i godinu kad vidim da mi lajkuje stvari 😂 > Sad treba meni da bude krivo što ne lajkuje moje. 😄 > Uopšte ne znam ko je ta osoba. > Ah, nemam njen stil na profilu. > mada se slažem sa Jovanom R. ne treba gledati toliko to .. > Prodaju se predmeti i koji nisu nikome u omiljenim, jednostavno se javi osoba kojoj to treba i to je to. > 🙂 Ma i bolje sto ne znate. Neka cudakinja. Uglavnom u 99% slucajeva prodam onom ko ga ni ne stavi u favorite.
2026 03 27
> sandy89: > Nemojte da mi dirate arealhumanbeing, popravi mi i dan i nedelju i godinu kad vidim da mi lajkuje stvari 😂 Tragikomedija
2026 03 27
Isto sam pomislila kad sam procitala navedeni razlog za blokiranje 😂
2026 03 27
1 2