Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Blokiranje clanova

> sandy89: > Isto sam pomislila kad sam procitala navedeni razlog za blokiranje 😂 Sto je mnogo, mnogo je. Kad ce stici sve to da pokupuje. 😂
2026 03 27
A neeema veze, na kraju dana sto rekose, kupice neko ko ni ne stavlja u omiljene taj predmet. 😄
2026 03 27
Opcija omiljenih/lajkovanja ne služi da ulazite i posmatrate/prebrojavate lajkove i pamtite ko je lajkovao, nego da onaj koji označi ima predmete na uvid
2026 03 27
> jacaikaja: > Opcija omiljenih/lajkovanja ne služi da ulazite i posmatrate/prebrojavate lajkove i pamtite ko je lajkovao, nego da onaj koji označi ima predmete na uvid Vauuu, kol d polis 😂
2026 03 28
Bas su se vala uzivele pojedine haha
2026 03 28
Meni su iskreno gori ovi što pošalju poruku kako hoće da poruče,pošaljete podatke i nikada se više ne jave. Koja je to kultura?Za njih bi uvela negativnu ocenu. Ako im se već nešto svidja mogli su da stave predmet u omiljeno.
2026 03 30
> Jelenas108: > Meni su iskreno gori ovi što pošalju poruku kako hoće da poruče,pošaljete podatke i nikada se više ne jave. > Koja je to kultura?Za njih bi uvela negativnu ocenu. > Ako im se već nešto svidja mogli su da stave predmet u omiljeno. Imala sam i takvih pacijenata. Slazem se. Ja makar napisem da sam se predomislila ili odustala od kup
2026 03 30
Meni je smešno kad stavim predmet u omiljene i posle dva dana mi stigne poruka- Želite li da kupite predmet? Nema ponude popusta, samo pitanje. Pritom nema slike predmeta koji ja ‘treba’ da kupim, a podrazumeva se, čim sam ga stavila u omiljene; valjda misle da sam ja zapamtila sta sam koji dan u koje vreme na kom profilu lajkovala. Nemojte biti smešne, budite duhovite 🥳 Ovo sa dogovorom oko kupovine i nestajanjem je skroz druga priča, to jeste iritantno
2026 04 02
1 2