Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PREVARA clan zoramimi56

Ova operise i na Vinto
upload
2026 04 01
Da li ste je prijavili na Vintu?
2026 04 01
> peschici: > Da li ste je prijavili na Vintu? Da ali niko ne odgovara jos
2026 04 01
Odgovoriće sigurno, bitno da je prijavljeno. Na Vintu je manja sanša za manipulacije. Bar ne može da ostavi lažnu ocenu, jer bez kontakta nema opcije da se neko oceni, osim ako neko ne izrežira "kupovinu" s duplog profila. Ne bi me čudilo da prevarantima i to padne na pamet.
2026 04 01
Napravila je nov nalog na vintu jer onaj su joj obrisali
upload
2026 04 01
> peschici: > Odgovoriće sigurno, bitno da je prijavljeno. Na Vintu je manja sanša za manipulacije. Bar ne može da ostavi lažnu ocenu, jer bez kontakta nema opcije da se neko oceni, osim ako neko ne izrežira "kupovinu" s duplog profila. Ne bi me čudilo da prevarantima i to padne na pamet.
upload
2026 04 01
Ovako funkcionišu pravi kupoprodajni sajtovi- profesionalno! 👏👏👏👍
2026 04 01
> emilyy: > Ovako funkcionišu pravi kupoprodajni sajtovi- profesionalno! 👏👏👏👍 Tako je,okacila sam za ove koje brane ove nase admine sa krpica,da se zna kako rade pravi sajtovi
2026 04 02
> NenaIrena87: > > emilyy: > > Ovako funkcionišu pravi kupoprodajni sajtovi- profesionalno! 👏👏👏👍 > Tako je,okacila sam za ove koje brane ove nase admine sa krpica,da se zna kako rade pravi sajtovi Ako mislite na mene, da Vam odgovorim - kao što ste primetili, ovde je dotična blokirana mnogo pre nego što ste je Vi prijavili. Ne radi se o tome da ih ja branim ali Vaša izjava "Admini su u talu sa prevarantima" je apsurdna.
2026 04 02
> Her_Fashion: > > NenaIrena87: > > > emilyy: > > > Ovako funkcionišu pravi kupoprodajni sajtovi- profesionalno! 👏👏👏👍 > > Tako je,okacila sam za ove koje brane ove nase admine sa krpica,da se zna kako rade pravi sajtovi > Ako mislite na mene, da Vam odgovorim - kao što ste primetili, ovde je dotična blokirana mnogo pre nego što ste je Vi prijavili. > Ne radi se o tome da ih ja branim ali Vaša izjava "Admini su u talu sa prevarantima" je apsurdna. Napisala sam da sumnjam a ne da jesu. I da ja sam saznala ko stoji iza profila ,u pitanju je muskarac i imam sve podatke . Time cu se baviti ja ,a svima vama svako dobro i srecno ❤️
2026 04 02
1 2