Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Datum usluge promocija se promenio

Zdravo svima, Uplatila sam uslugu za promo artikal od 3 dana, koji bi trebao da vazi 02. 04. - 04. 04., ali kad sam otisla da aktiviram uslugu i postavim artikal, datum stoji 29. 4. - 01. 05. ?? Da li neko zna sta se desava?
2026 04 01
.
upload
2026 04 01
.
upload
2026 04 01
Ovako je i zimus bilo, koji god datum izaberem, nakon plaćanja se pretvori u neki drugi. Isko je ovaj prvi dostupan kada pravim izbor. Očigledno postoji raskorak u tom smislu i ozbiljan bag. Digla sam ruke od tih promocija bas iz tog razloga jer mi ne znaci da placam uslugu koji sama izaberem a tek onda shvatim da me neko drugi limitira, a bagove ocigledno niko ne resava.
2026 04 01
> LuluDidiRina: > Ovako je i zimus bilo, koji god datum izaberem, nakon plaćanja se pretvori u neki drugi. Isko je ovaj prvi dostupan kada pravim izbor. Očigledno postoji raskorak u tom smislu i ozbiljan bag. Digla sam ruke od tih promocija bas iz tog razloga jer mi ne znaci da placam uslugu koji sama izaberem a tek onda shvatim da me neko drugi limitira, a bagove ocigledno niko ne resava. Pronasla sam email za pomoc na sajtu, za divno cudo je uvazena reklamacija, i vracen je iznos u novcaniku, ali nisam dobila nikakav povratni email potvrde
2026 04 09