Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Vip clanstvo? Liste?

Nestale su mi liste pa me zanima da li je bag ili neko novo pravilo? Takodje, stigao mi je mejl da mi uskoro istice clanstvo i da ponovo uplatim… kad udjem u usluge pise da se automatski obnavlja. Sad meni je presek 3. u mesecu pa me zanima da li da ga sama platim ili se produzava samo. Jel istekla skoro nekom promocija?
2026 04 02
Produžava se samo. Meni se jedno vreme dešavalo kad mi istekne članarina da se tipa prvo VIP ugasi pa nemam liste, niti VIP, I onda kad se obnovi, pojavi se opet I VIP (kao da članarina I VIP nisu "sinhronizovani") To sam ustvari primetila jer mi je stalno nestajala ona banner slika sa profila (pošto postavljam svoju), pa sam onda morala ponovo da uploadujem svakog meseca, medjutim prošlog meseca je bilo u isto vreme I nije mi nestao VIP 🤷‍♀️ Svakako se pretplata sama obnavlja, pa ispratite onda I da li se VIP/liste opet pojavljuju.
2026 04 02
Sad pogledah, nemate VIP trenutno. Taj mejl je I meni stizao, on je ustvari vezan za VIP a ne samu članarinu. Mislim da će Vam se pojaviti opet VIP kad prodje uplata (kao što je meni bilo).
2026 04 02
PS. Nadam se da Vas nisam zbunila, VIP je ustvari, pre uvođenja članarine bio zasebna usluga, koja I sad može da se kupi nevezano za članarinu, ali kada se plaća onaj paket od 550 din. dobija se I VIP sa njim, a taj mejl koji stiže mislim da je ostao od tog starog sistema I ne znači ništa 😅
2026 04 02
Hvala vam, Niste me zbunili uglavnom znam za razliku Nije mi se do sad desavala ova situacija, a ni mejl mi nije stizao. Pomislila sam da nije nesto novo uvedeno pa moram sama da produzim Hvala jos jednom 🍀
2026 04 03
Ja sam Vip dobila samo jednom uz clanarinu od 550 din i vise nikad 😂 nemam ga ni sad
2026 04 03
> ubavkam: > Ja sam Vip dobila samo jednom uz clanarinu od 550 din i vise nikad 😂 nemam ga ni sad Ne znam da li ima smisla da otkazete pretplatu pa da sledeci mesec opet aktivirate, mozda se vrati. Znaci i vip za prodaju ako se vec placa. Ako mi se ne vrati pokusacu tako sledeceg meseca. Meni je danas vec presek ali mi nista nije skinuto sa racuna, nemam ni u knjizenim fakturama. Mozda ce kasnije u toku dana ali videcu da li ce se vratiti
2026 04 03
> ubavkam: > Ja sam Vip dobila samo jednom uz clanarinu od 550 din i vise nikad 😂 nemam ga ni sad Isto,od početka uplaćujem VIP ali nikada nisam videla moje predmete 🥹 200 din skinuto kredita ali ni od tog ništa
2026 04 03
Kako niste videli predmete, ne razumem? Vi imate VIP trenutno aktivan.
2026 04 03