Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mona torbe, nove prevare

Devojke pazite Pojavljuju se clanice koje izbacuju monine torbe za po 4000, 5000 Sad su nabavile i video snimak Sve slike su sa bosanskih grupa skinute Ne znam zasto admini ne reaguju Svakog dana po jednu dve izbacuju Sad sam pisala jednoj ona je jelte i viber napravila samo da bude ubedljivije Ocigledno sad mora fora na video coll pa da se kupi ako se javii
2026 04 07
Ja sam pisala u jednoj temi pre neki dan da ulaze na forum da čitaju teme i da će menjati taktiku, posto smo pisali o tome kako ih otkriti
2026 04 07
Da, citala sam Ovde stvarno treba da se uvede obavezan licni podatak jmbg,broj lk pa lepo pravac u sup i nikako kupovina viralnih stvari od clanica koje imaju manje od 20ak utisaka.
2026 04 07
Jedna ideja Ko je zainteresovan za kupovinu, moze da traži uslugu na forumu od sigurnog clana iz istog grada, koji živi blizu navodnog prodavca sumnjivog predmeta, te da se tako potvrdi sigurnost kupovine. Za sada jedino to ostaje, jer se ovde moze otvoriti 100 profila bez relevantnih podataka. Za obavljenu uslugu moze da se plati poklon predmetom npr. ukoliko to želi član koji vrsi proveru. Vazno Prevaranti prodavci će u 90% odustati kad se spomene lično preuzimanje. Primer Postavi se tema gde se javljaju samo članovi sa dosta pozitivnih ocena i onda se potencijalni kupac i osoba koja vrsi proveru dogovore dalje u porukama. U temi se ostavlja ponudjeni deo grada/ ulica, gde navodno moze da se preuzme predmet, na osnovu čega se javljaju članovi kojima je to blizu i žele da izadju u susret.
2026 04 07
Stavite profile prevaranata ovde u temi cisto da znamo o kome se radi
2026 04 14
> IvkaAnime: > Stavite profile prevaranata ovde u temi cisto da znamo o kome se radi Slazem se
2026 04 14
Stari prevaranti otvaraju nove profile, radi se o nalozima sa 0 utisaka; nisu to nalozi koji postoje odavno i imaju 50 uspešnih saradnji. Ne znam koliko se tema otvaralo i pisalo o istoj situaciji, opet će njih 20 da nasedne i uplati osobi bez utiska, koja ima profi slike i niske cene popularnih predmeta.
2026 04 14