Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Oprez! Da li vam traže slike "kako stoji" za veš??

Ja nisam pisala na ovoj temi da bih dobila savet, nego da potvrdim pricu za doticni nalog, da se pokusava samo iznuda jos slika, pa da admini potencijalno reaguju. S obzirom da je vrv jos i hakovan, jer ima pozitivnih ocena od pre. Nasela nisam ni na sta nikad i zapravo retko ko mi se i javljao sa takvom namerom. Izgleda da statistika ne radi kad sam ja u pitanju
2026 04 14
Ok, napisala sam to sto sam napisala dobronamerno jer me je iskreno zabrinulo sto Vam je ta osoba trazila adresu. Sta da Vam kazem, izvinite sto sam Vam napisala da budete oprezni
2026 04 14
Pa evo pogledaj sad kome je sve pisala ta osoba, devojke/zene koje imaju samo slikane predmete. Mislim sve okej, kapiram da je iz dobre namere. Ja i ne odgovaram na poruke obicno ako nalog nema vec utisaka nekih. Napravljen drugi nalog, ista slika, tekst 50-50, malo izmenjen
upload
2026 04 14
Admini treba da banuju
upload
2026 04 14
> submarine: > Pa evo pogledaj sad kome je sve pisala ta osoba, devojke/zene koje imaju samo slikane predmete. > Mislim sve okej, kapiram da je iz dobre namere. Ja i ne odgovaram na poruke obicno ako nalog nema vec utisaka nekih. > Napravljen drugi nalog, ista slika, tekst 50-50, malo izmenjen To je scam za QR kodove, nisu ovi sa slikama, carapama itd. sa teme. Kapiram da Vas je uvredilo sto sam napisala da su Vam slike provokativne, ali zaista objektivno jesu - nisam imala nikakvu losu nameru niti bilo kakvu suptilnu uvredu ako ste to tako shvatili, zaista. A to sam napisala jer sam se nacitala raznih tema ovde u zadnjih X godina i bilo je mnogo devojaka sa slicnim slikama kojima su cesto stizale poruke za dodatne slike, pa "da li bi prodala nosen ves, carape" i ostalo. (Naravno da stize svima, ali eto kod devojaka koje se slikaju u stvarima a priitom su zgodne je veci rizik, to je sve sto saam htela da kazem).
2026 04 14
Ustvari, mozda je onaj drugi scam, da pozovu na tel, pa se javite i onda Vam stigne fazon 500 eur racun za tel :') ili to ili preko WA /Vibera salju neke linkove itd, ko zna..
2026 04 14
Kapiram ja, sve je u redu Evidentno je da ima bolesnika i da treba paziti
2026 04 14
Na Google imate broj za prijavu za visokotehnološki kriminal, za čas ih nađu . Nađu i njih i sve njihove kontakte i veze. Na svakom sajtu bi trebao biti istaknut broj za prijavljivanje prevare jer ima dosta ljudi koji nisu informisani o tome.
2026 04 15
Evo vam brojevi za prijavu
upload
2026 04 15
1 2