Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitaju, traže dodatne mere slike, mere, jel dostupno

Šta mislite o članicama koje Vam samo oduzimaju vreme? U poslednje vreme ovo je haos postao, stavim tipa mere za haljinu dužina, pazuh, ramena i one traže tipa sirinu u donjem delu, kao namerno da to nadju nešto što nije i naravno ne kupe, ni ne odgovore posle. Takodje imam one koji samo šalju pitanja jel dostupno i ništa posle toga. Nekako bas sam se umorila a trudim se da maximalno sve ispostujem…. I da traže dodatne slike, videe, a sve naznačeno i objašnjeno i samo muk
2026 04 17
Hahahah, sve mi je poznato. Omiljeno mi je jel dostupno 😂 Ja ne saljem dodatne slike, jer se pokazalo da takve nikad nista ne kupe. Zapravo nekad ih pitam: "Sta vas konkretno zanima da uslikam?" i naravno da ne odgovore.
2026 04 17
> ubavkam: > Hahahah, sve mi je poznato. Omiljeno mi je jel dostupno 😂 > Ja ne saljem dodatne slike, jer se pokazalo da takve nikad nista ne kupe. Zapravo nekad ih pitam: "Sta vas konkretno zanima da uslikam?" i naravno da ne odgovore. Pametno. Imam osećaj da te članice samo ubijaju dosadu 🙄
2026 04 17
Ja nekima više ne odgovaram uopšte. Pre neki dan mi stiže poruka za najobičniju majicu "poluobim grudi, ramena" ni dobar dan nije rekla. Ostavila sam je na seen, stvarno ne mogu više😅 Pritom u Omiljenim stvari u brojevima 40- 42, pita me za S majicu (počela sam I to da gledam jer zaista neretko me pitaju za mere stvari koje su im u startu par brojeva manje/veće)
2026 04 18
Jedna me je skoro pitala za popust za patike, već su bile snižene I nisam pristala na dodatni popust, pa posle par dana traži video. Patike super uslikane I potpuno nove, rekla sam joj da ne šaljem I tjt. Ako sam 5 puta od 10000 prodala nešto za šta sam slala slike/video/mere, evo ne znam..
2026 04 18
> Her_Fashion: > Pritom u Omiljenim stvari u brojevima 40- 42, pita me za S majicu (počela sam I to da gledam jer zaista neretko me pitaju za mere stvari koje su im u startu par brojeva manje/veće) Ovo i ja gledam 😂 nekad napisem, bas je velicina S, ako nosite vece od toga nece vam odgovarati
2026 04 18
Ja ovde više kupujem nego što prodajem, ali se i meni desilo nekoliko puta. Na KP su još gori, znaju čak da pitaju do koliko kilograma odgovara. Jeste, sad ću da računam i konvertujem u kilograme. 😀 Na takve poruke odgovorim da provere mere i uporede sa svojom odećom, jer sve piše. Takvi ništa ne odgovore, čak ni hvala. Kad kupujem, ja za mere pitam konkretno, obično samo dužinu i odmah uporedim i javim ako ne odgovara. Znam da većina čak ne kaže ni hvala i razumem koliko to ume da nervira. 😒 Mislim da dodatne fotografije i snimci nisu potrebni ako je postavljeno 4-5 fotografija i lepo slikano iz više uglova. Ako je jedna fotografija, onda je u redu da se pita. 🙂
2026 04 18
A počeli su da šalju i poruke tipa "Sviđa mi se". 🙈 Baš mi je nedavno stigla za ranac koji prodajem. Nekad ne znam kako da shvatim takve poruke i šta da odgovorim. Naravno, posle mog ljubaznog odgovora, nisam dobila nikakvu povratnu informaciju. Pa imamo listu želja da stavimo ono što nam se sviđa i što ne možemo ili ne želimo odmah da kupimo.
2026 04 18
I meni često stižu upiti da li je dostupno, iako odgovorim odmah često ne dobijem povratnu. Uglavnom kupe samo oni što mi u prvoj poruci ostave br telefona za viber kontakt tako da moguće je i da je komunikacija lošija. Ne stižu obaveštenja
2026 04 18
Ne znam, ja sam nekako vremenom manje više naučila kako da raspoznam ko je ozbiljan kupac a ko samo traći vreme. Ni sama ne znam po kom osnovu, razvilo mi se neko šesto čulo, od muke valjda 🤣 Npr skoro sam prodala jednu torbicu, poslala sam mere, ali je I nijansa zelene bila upitna pa sam samoinicijativno slikala pod različitim osvetljenjima da dočaram nijansu, nekad je ok I iscimati se, ali prosto od starta je devojka delovala ok.
2026 04 18
> jelenicajk90: > Šta mislite o članicama koje Vam samo oduzimaju vreme? U poslednje vreme ovo je haos postao, stavim tipa mere za haljinu dužina, pazuh, ramena i one traže tipa sirinu u donjem delu, kao namerno da to nadju nešto što nije i naravno ne kupe, ni ne odgovore posle. Takodje imam one koji samo šalju pitanja jel dostupno i ništa posle toga. Nekako bas sam se umorila a trudim se da maximalno sve ispostujem…. I da traže dodatne slike, videe, a sve naznačeno i objašnjeno i samo muk Meni su iritantne ove sto mi niotkuda bukvalno posalju poruku u fazonu "na mom profilu je sve na snizenju" a ja kao otkud ti ispade i ko si uopste hahahhaaha
2026 04 18
Posebne kategorije su one koje pitaju sa 1000 na 400 jel može? Tipa ja sam sad imala jednu koja je tražila ja trudna da joj donesem tu i tu i pitala za popust, a na viberu slika sa Mladiva, isto je nekih 1000din koštalo. Ja na primer stavim kada spustim cenu pored naslova SNIZENO, one i tad prepolove cenu….. ja ne znam kako nekoga nije sramota. Sad u gradu nemaju da kupe ništa za ove pare, krpu običnu. Takodje, pre neki dan sam na KP okacila jaknu tamo čisto nešto, kažu mi samo pouzećem jer možete da nas prevarite, ja kao druže a koju sigurnost ja imam kao prodavac da ćeš to da preuzmeš…… sve je otišlo u ofsajd
2026 04 18
Imala sam sad skoro jednu i za haljinu od 1500, Aj slikajte, Aj mere molim samo te koje nisam stavila naravno i dzaba sve je to na viber, ona kaže a ne znam jel minse budzet uklapa 😂😂😂 uvesti Dusanov zakonik nazad
2026 04 18
Meni se najcesce desavalo da clanice koje imaju ceo istorijat pozitivnih ocena kao kupci brendirane odece (preko 10000din) pitaju za 500-1000din popusta na odecu koja kosta 2000-3000din. Ili mi se isto desavalo da jedna clanica trazi videe i slike stalno, raznih predmeta, i na kraju nikad ne kupi :') Jednom sam dobila poruku za trenerku koju sam vec snizila na 7999 - "199din?". Izneverovala.
2026 04 18
Hladan jastuk leti zelim samo clanicama sa kojima sam imala besprekorne saradnje i koje me nisu drndale za sve zive moguce mere, slike iz 1000 uglova ili da im donesem predmet licno na adresu. 😂
2026 04 18
1 2 3