Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde sada prodajete stvari?

Devojke, interesuje me, s obzirom da ne zelim da placam vise ovu lakrdiju od sajta, postoji li neki novi sajt na kom dobro ide prodaja? Napravih nalog na novom sajtu V pre par dana, imam preglede ali cak nijedan lajk. Na L. prodaje skoro da i nema.
2026 04 22
Лакрдија од сајта 😆 Савршен опис! Такође немам нити један лајк или упит на В... Не даје нарочите знаке живота.
2026 04 22
> PrincessX: > Лакрдија од сајта 😆 Савршен опис! > Такође немам нити један лајк или упит на В... Не даје нарочите знаке живота. pa kad smo svi još ovde 😐
2026 04 22
I ja sam na V, u suštini samo preglede imam i poneki lajk. Ovde sam prodavala, tako da sam na oba mesta ,:)
2026 04 22
Ja sam baš danas prodala jedne pantalone na Kupindu. Na Kupindu se najmanje prodaje odeća, uglavnom služi za kupovinu i prodaju knjiga, ali eto, povremeno se i tamo proda. Nekad na Limundu i na KP. Na Vintu sami imala jednu kupovinu i prodala jedne farmerke prošlog meseca. Jedna prodaja, ali ipak ga ljudi koriste i to je dobar znak. 😊 Na ovom sajtu sam najviše stvari prodala i kupila do sada, neću ga napustiti, ali nije jedini. 🙂
2026 04 22
Ja na vintu samo preglede i poneki favorit, nista prodala nisam, ugl ovde prodajem. Ne koristim nista sem toga, mada sam koristila i KP- tu bas nista, slabo sam imala pregleda(osim na skupljim stvarima poput moninih kaiseva)
2026 04 22
Zapravo, svuda je prodaja baš opala u poslednje vreme, kako na mojim krpicama, tako na limundu i kupindu. Za najbržu prodaju je jedino rešenje obližnja pijaca, da li uz iznajmljivanje tezge ili preko šoferke, zato što je ljudima jednostavnije i jeftinije da kupe gotov proizvod na kasi sa etiketom jer su stalno neke akcije. Temu je takodje ovladao, tako da ovde prodaji možemo slobodno da kažemo zbogom.... :'( ,:)
2026 04 22
Poštarina je skupa, mislim da je i to jedan od razloga zašto se manje kupuje onlajn. Ja kao kupac gledam prvo da li ima nešto što mogu lično da preuzmem, jer mi se ne daju pare pošti. Osim toga, u poslednje vreme za dostavu CC paketa čekam oko 5-6 dana, dok je ranije paket stizao za dan ili dva.
2026 04 22
Na Vinto sajtu jedva ko je označio grad; ulazila sam da pogledam ponudu i tražila isti grad, da mogu eventualno lično da preuzmem, jer članovi uglavnom nemaju ocene, a i ne daje mi se za postarinu za npr 5 košulja od oko 500, jos toliko. Gledajuci tamo, obavila sam kupovinu ovde kod članice čiji predmet imam u omiljenima, a tamo sam videla snizen taj njen predmet. Mrzelo me da i tamo otvorim nalog, a nervira me što kad udjem u predmet na desetoj strani i izadjem, vraća me na pocetak pretrage. U mnogim sh radnjama ima jeftinih super stvari i zato je prodaja na sajtovima opala; na Limundu na licitaciji često predmeti odu za smešan iznos, da je cena predmeta koliko i postarina, često i niža. Cene treba da budu minimalne da bi se prodavalo, jer je ponuda niskih cena svuda, zbog velikog priliva polovne robe, tj mnogo se kupuje i brzo nam dosadi, te smo zatrpani. U Zari na rasprodaji sam kupila super stvari, jeftinije nego sto prodaju ovde polovne iz starih kolekcija. Nekada su se ovde dosta razmenjivali predmeti. Sad se iskljucivo prodaje, a problem je sto bi svi samo da prodaju, pa da kupe novo u radnji za isti iznos
2026 04 22
Na Kupujemprodajem sam prodala tri stvari. Trenerku, zimske čizme i sako. Kad postavljam stvari ovde, ponekad, stavim i tamo. Samo kopiram opis odavde i dodam još po neku sličicu jer je tamo dozvoljeno 12 ili 15 fotografija.
2026 04 22
Tamo gde i kupujem. Nema magičnog mesta gde samo mene/nas čeka hrpa kupaca. Svuda može da se prodaje ali samo ako se i kupuje(mo). Zatisje jeste, razloga je puno (nerealni i neozbiljni sto kupci, sto prodavci), ali je zatisje i na L. , doslovno ni pregleda nema. Inflacija je, ljudi lose zive, pare odu za cas, odeca nema prioritet. Kod moje zgrade, na svakih pola sata neki mučenik u potrazi za hranom i drugim stvarima. Na drugoj strani, dobrostojeći šopinguju po Galeriji ili ino. Ovi u sredini se snalaze, ali odeca na kraju a i zatrpani smo istom, u skladu sa tim i prodaja slabi. Opsti je haos i neka tenzija oko nas, nesigurnost, sve ima uticaja. Jure se /jače marke ili najjeftinije, sredina trpi. Ljudima je mnogo bilo da daju 550 din za pretplatu da prodaju (da zanemarimo nefuncionalnost sajta i principe) pa kako ce oni da kupe bilo sta, na bilo kom sajtu?! L. je nesto stao ovog meseca, ali načelno nije loš. Proda se ponešto, samo staviti fiksne cene, ima opcija za kupce da ponude manje, pa i kontraponude pa se moze naci obostrani interes. Aukcije su besmislene ( btw, sve sto sam pratila na aukcijama nije prodato ispod 1500, a cesto i mnogo vise ali to su stalni, veliki prodavci, odlicni artikli i vrlo lepi). L. koče čvrsta pravila i naplata provizije ( i ovde ne znam koji broj ljudi bi ostao da se sve reguliše kako se često zahteva). Mislim da drugi sajtovi ovog tipa nece uspeti iz istih razloga iz kojih i na ovom ne ide.
2026 04 23
> peschici: > Poštarina je skupa, mislim da je i to jedan od razloga zašto se manje kupuje onlajn. Ja kao kupac gledam prvo da li ima nešto što mogu lično da preuzmem, jer mi se ne daju pare pošti. Osim toga, u poslednje vreme za dostavu CC paketa čekam oko 5-6 dana, dok je ranije paket stizao za dan ili dva. Postexpress opcija preuzimanja na salteru Poste bez otkupa je 300din 🌸
2026 04 23
Na KPu je preskupo te obnovi oglas za 150din, te promocije od 1500din.. ako ne kupis, ode ti oglas na 300. Strani.. ne isplati se. V jos nije zaziveo, na L nema zive duse.. mislim da je samo ostao ovaj sajt donekle ziv iako pola ne radi, ili eventualno da se neko promovise na ig/fb/tiktok..
2026 04 23
Ja samo ovde uspem da prodam nesto, od ostalih sajtova sam odustala. Cesto sama spustim cenu za iznos postarine, ili ponudim popust neki...
2026 04 23
Radim isto to, al opet je nekad bilo zivlje. Mozda i navika, ali ja bas volim nase "krpice".
2026 04 23
1 2