Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Lotovi, da ili ne?

Kakvo je vase misljenje?
2026 04 24
Da ako zelis brzo da se otarasis viska stvari iz ormara, ali se ne isplati, jer traze krpice maltene besplatno, za po 50-100din.
2026 04 24
Ne znam koliko se isplati ...stavila sam 40 komada odeće za 2800 pa i to se teško proda. Stavila sam 3000 na nalogu i nikako ne mogu da promenim cenu da sam snizila Ne reaguje sajt
2026 04 24
Ne, lotovi se tesko prodaju. Koliko olako prevarantima veruju, toliko su skepticni kad neko nesto povoljno a stvarno prodaje(predmeti koji zaista postoje i u opisanom ok. stanju). Evo ja i za 200-300din. prodajem, da bi mogli da kupe vise stvari, da ustede na postarini, a cesto prodajem jednu stvar od toliko din. pa razmisljam kako nekog ne mrzi da placa postarinu vecu od iznosa predmeta.
2026 04 25
> MarianneMary: > Ne, lotovi se tesko prodaju. Koliko olako prevarantima veruju, toliko su skepticni kad neko nesto povoljno a stvarno prodaje(predmeti koji zaista postoje i u opisanom ok. stanju). Evo ja i za 200-300din. prodajem, da bi mogli da kupe vise stvari, da ustede na postarini, a cesto prodajem jednu stvar od toliko din. pa razmisljam kako nekog ne mrzi da placa postarinu vecu od iznosa predmeta. Slažem se u potpunosti. Već sam pisala negde kako se često otvaraju teme, da su platili dosta i da predmet nije u dobrom stanju, s druge strane vidim na sajtu da su imali opciju istog predmeta po niskoj ceni i verujem da je taj jeftiniji bio super, samo nije doradjena fotka. Ja sam par puta prodala lotove za decu kad sam videla temu u kojoj traže odredjenu velicinu i tu je bilo puno očuvanih kvalitetnih komada za iznos po komadu oko 100 dinara npr. Ono sto mi ide u prilog sada kao kupcu, je sto nadjem jeftino super predmete, jer se vecinom kupuju skuplji i zaobilaze ti *sumnjivi*
2026 04 26
> jacaikaja: > > MarianneMary: > > Ne, lotovi se tesko prodaju. Koliko olako prevarantima veruju, toliko su skepticni kad neko nesto povoljno a stvarno prodaje(predmeti koji zaista postoje i u opisanom ok. stanju). Evo ja i za 200-300din. prodajem, da bi mogli da kupe vise stvari, da ustede na postarini, a cesto prodajem jednu stvar od toliko din. pa razmisljam kako nekog ne mrzi da placa postarinu vecu od iznosa predmeta. > Slažem se u potpunosti. Već sam pisala negde kako se često otvaraju teme, da su platili dosta i da predmet nije u dobrom stanju, s druge strane vidim na sajtu da su imali opciju istog predmeta po niskoj ceni i verujem da je taj jeftiniji bio super, samo nije doradjena fotka. > Ja sam par puta prodala lotove za decu kad sam videla temu u kojoj traže odredjenu velicinu i tu je bilo puno očuvanih kvalitetnih komada za iznos po komadu oko 100 dinara npr. > Ono sto mi ide u prilog sada kao kupcu, je sto nadjem jeftino super predmete, jer se vecinom kupuju skuplji i zaobilaze ti *sumnjivi* Nema svako kada da doradjuje fotke, meni i ovo oduzima puno vremena. Da li kupujemo i prodajemo stvarne stvari ili kupujemo/prodajemo savrsene fotke, zar na slikama da izgleda bolje, nego uzivo?
2026 04 27
Nameće nam se vreme prikazivanja, kao sto se filtriraju fotografije na drustvenim mrežama, pa uživo to nema veze sa realnošću ili se uradiš sa 50 da izgledaš kao da si svoja unuka 😅
2026 04 27
> jacaikaja: > Nameće nam se vreme prikazivanja, kao sto se filtriraju fotografije na drustvenim mrežama, pa uživo to nema veze sa realnošću ili se uradiš sa 50 da izgledaš kao da si svoja unuka 😅 Nekome je bitna sustina, nekome forma. Neko se prikazuje doradjuje svoju personu, a neko zivi onako kako jeste. Na drustvenim mrezama me zanimaju uglavnom macke, preporuke za knjige i filmove, kao i u stvarnom zivotu, starija sam generacija 46. god. uskoro punim.
2026 04 27
Meni je 50din po komadu ok ako se brzo otarasim ali sam tako dosad prodala stvarno na izbiljne muke imam i sad lot od preko 50kom koji bih da prodam za samo 2000rsd cisto da sklonim i idem dalje
2026 05 05