Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zasto nece da se otkaze pretplata?

Devojke da li vam se desilo ovo? - Ušla sam u plan i pokusavam da otkazem pretplatu, stranica se rifrešuje ali onda ponovo piše da će se moja kvota obnoviti sledećei mesec. Šta da radim ?
2026 04 26
Pogledajte ovu temu mojekrpice.rs/forum/t/633585/krediti-usluge-nestanak-predmeta-sa-profila. Na prvoj strani sam objasnila kako sam otkazala. Probajte preko kompjutera ako imate mogucnost. Ovo moje objasnjenje je kreirano oko 15. decembra. Ja nemam vise plan i necu ga uplacivati, tako da ne znam da li se nesto promenilo. Sad cu potraziti objasnjenje clanice koja je nedavno objasnila kako je ona otkazala. Pogledajte oba objasnjenja pa vidite koje funkcionise. Ja nemam priliku da ponovo testiram i pravim novo uputstvo, jednostavno nemam sta da otkazem. 🙂
2026 04 26
Pogledajte temu NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA. Clanica je objasnila na 110. strani. Evo deo njenog objasnjenja "Mislim da mozete da otkazete kada idete na nabavite plan i uzmete taj koji imate, trebalo bi dole da vam izbaci onda da vec imate plan i ima zeleno da kliknete continue, kliknete to i odete na mail tamo ce vam stici taj neki mail vi udjete i tamo imate opciju da otkazete. A imate i na profilu kada odete u planove pa skroz dole, meni bar tako stoji, probajte svakako." Na toj temi pogledajte detaljnije, ona je posle ubacila i sliku kako izgleda na njenom profilu.
2026 04 26
> peschici: > Pogledajte temu NOVI MODELI ČLANSTVA NA KRPICAMA. Clanica je objasnila na 110. strani. Evo deo njenog objasnjenja "Mislim da mozete da otkazete kada idete na nabavite plan i uzmete taj koji imate, trebalo bi dole da vam izbaci onda da vec imate plan i ima zeleno da kliknete continue, kliknete to i odete na mail tamo ce vam stici taj neki mail vi udjete i tamo imate opciju da otkazete. A imate i na profilu kada odete u planove pa skroz dole, meni bar tako stoji, probajte svakako." > Na toj temi pogledajte detaljnije, ona je posle ubacila i sliku kako izgleda na njenom profilu. HVALAAAAA <3
2026 04 26
Nema na čemu. 😊 Javite da li je otkazivanje uspelo i na koji način kako bi znali i drugi članovi koji su imali isti problem.
2026 04 27