Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Anita Pajić Smederevo PREVARANT

Poručila sam na profilu lenadyachenko Mona torbicu gde se članica predstavila kao Anita Pajić iz Smedereva i uplatila joj na račun 3000 din i naravno nakon toga ni traga ni glasa od dotične, gde kasnije na istom profilu u njenim komentarima vidim da je još jednu članicu tako prevarila za 7000 din. Neki savet, pomoć admina, nešto...? Ukapirale smo kasnije da joj je ovo 5, 6 lažni profil i ko zna koliko ljudi je još prevarila. Pazite se.
2026 05 02
Jedino prijava policiji, prijavite je obe. Za iznos preko 5000 ne treba privatna tužba već se rešava po službenoj dužnosti. Admin može da je blokira samo.
2026 05 02
mojekrpice.rs/forum/t/634798/sud-radi-svoj-posao-prijavite-prevarante Pogledajte ovu temu, nekad zna da potraje taj proces, ali na kraju su je I uhapsili.
2026 05 02
Uf, sto mi je milo sto procitah da je neki prevarant uhvacen i kaznjen! 🤗 Toliko ih se nakotilo da mi je presela kupovina, a i prodaja, radije ostavim stvari pored kontejnera... Ne znam sta je sa narodom, ne secam se da je pre desetak, petnaest godina bilo ovako... Sad sto na sajtovima za prodaju, sto preko laznih linkova i sajtova... Uzelim se starih vremena... 😔 Daca 134... Zao mi je, nadam se da cete povratiti novac... 😑
2026 05 02