Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Saveti o prodaji/slanju

Nikada nisam slala predmete preko ovog sajta, a ni generalno. Kupila sam ovde nesto mozda dva puta. Prvi put stavljam oglas i dobila sam par poruka, pa mi trebaju saveti od ljudi koji regularno prodaju predmete. Da li obavezno tražite uplatu unapred? Da li imate preferiranog provajdera za pošiljke? Šta biste voleli da ste znali ranije?
pre 27 dana, 16:06
Ja uvek šaljem preko pošte, tu kurirsku službu biram i kad kupujem. Obratite pažnju na prevarante koji navodno organizuju kupovinu i šalju link da unesete podatke kartice. To je prevara i mogu da Vam skinu sav novac sa računa. Nigde ne unosite podakte kartice, to je najbitnije. Nije bitno koja je kurirska služba, služe se svim mogućim načinima da prevare one koji nemaju iskustva. Što se tiče plaćanja, za uplatu unapred na račun dovoljno je da pošaljete ime i prezime, broj računa i grad. Nikako broj kartice, ne naglašavam ovo bez razloga. Pošto imate malo ocena, možda neki kupci neće hteti da uplate unapred, pa dobro proučite profil kupca ako traži da pošaljete pouzećem. Neki su kupci neodgovorni i ne preuzimaju paket pa u slučaju da se paket vrati, morate da platite duplu poštarinu. Nisu svi takvi, zato je važno čitanje ocena. Nadam se da sam bar malo pomogla. 😊
pre 27 dana, 16:29
Meni možete poslati poruku i privatno preko mog profila ako Vas nešto konkretno zanima. Odgovoriću kad budem videla. 😊 I neka je srećna prva prodaja! 🍀
pre 27 dana, 16:32
Prvo uplata, onda slanje. Ostaviš im broj računa i osnovne podatke vlasnika računa- ime, prezime i grad. Ne salji dodatne slike na mail, ne ulazi u linkove. Kad ti legne na račun, tada šalješ. Fotošopiraju se nekad uplatnice. Naravno, pogledaš ocene i ako postoje negativne, vidis zbog čega su. Ako je lagan predmet, najjeftinija je varijanta post ekspres sa ličnim preuzimanjem u posti i moraju da napisu poštanski broj poste gde mogu preuzeti, ne moze u svakoj posti. Ista je cena i za preuzimanje na paketomatu. Na adresu je skuplja varijanta. Ako je teza pošiljka, onda je najbolja varijanta cc (običan) paket. Do 16-17h poslato post ekspresom, stiže sutradan, ako je radni dan, cc nekad stigne isto tako, a uglavnom za dva do 5 dana
pre 27 dana, 17:39
> Sofija235: > Nikada nisam slala predmete preko ovog sajta, a ni generalno. Kupila sam ovde nesto mozda dva puta. Prvi put stavljam oglas i dobila sam par poruka, pa mi trebaju saveti od ljudi koji regularno prodaju predmete. Da li obavezno tražite uplatu unapred? Da li imate preferiranog provajdera za pošiljke? Šta biste voleli da ste znali ranije? Ja da, trazim uplatu pa slanje i ugl saljem postom jer zivim u manjem mestu pa su mi oni tu da kazem pred kucom. Sigurnije mi tako
pre 27 dana, 17:46