Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li postoji neko ko zapravo želi da kupi nešto na ovoj platformi.

> Papricica: > > MarianneMary: > > > Vanesa72: > > > Traze se stvari koje su u trendu, modernije, novije… niko nece da kupi nesto sto je nekome stajalo par godina u plakaru , izaslo iz mode odavno … pa jos napisu “da se otarasim” > > Svako voli nesto drugacije ne kupuju svi stvari u trendu. Neko ima svoj stil, neko prati modu i to je sve ok. Ali ovde zaista ima manjka robe. Cisto informativno pretrazivala sam svasta i gle cuda, nista od toga nema. Nema bedzeva, pinova, nema carapa, nema obuce, mackastih stvarcica, a pre je bilo, pre naplate clanarine. > Zapravo te stvari ćeš pre naći na Kupindu :D Ja sam neke pinove uzela tamo. Meni je ono neiskorišćena riznca. > A Vinto sam skoro otkrila. Uradjen je kao ripof jednog internacionalnog sajta i ima dobar potencijal. Ovo trazim
upload
2026 05 19
> MarianneMary: > > jacaikaja: > > Meni je Limundo zakon, licitiras i ne znaš do koje sume će stići, ponudiš koliko bi platio i mozes da ubodes džek pot- super predmet za mali iznos. Na Ormar sam ušla i dobar je, ali trenutno malo predmeta, Vinto je ok, tamo čekam da se clanica oglasi da mi proda, dok je druga ugasila profil ili je blokirana, pre će biti prvo, verovatno se smorila sto nema kupaca i odustala, a htela sam nekoliko predmeta da uzmem. > Meni se jednom davno, pre nekih 13 god. desilo da greskom na licitaciji dodam jednu 0 vise, umesto 2000din ukucala sam 20 000din. za neke cipele, nije mi bilo dobro ceo dan. Ali imala sam ludu srecu da je neko pred kraj licitirao za vise. 😅 Bas sam razmisljala o nekoj takvoj situaciji da mi se ne dogodi i pažljivo ukucavam iznos. Tolike cifre na Limundu nisu ceste. Ja sam par puta izlicitirala po početnoj ceni neke kvalitetne skupocenije nove predmete, valjda nisu bili uočljivi
2026 05 20
> MarianneMary: > > Papricica: > > > MarianneMary: > > > > Vanesa72: > > > > Traze se stvari koje su u trendu, modernije, novije… niko nece da kupi nesto sto je nekome stajalo par godina u plakaru , izaslo iz mode odavno … pa jos napisu “da se otarasim” > > > Svako voli nesto drugacije ne kupuju svi stvari u trendu. Neko ima svoj stil, neko prati modu i to je sve ok. Ali ovde zaista ima manjka robe. Cisto informativno pretrazivala sam svasta i gle cuda, nista od toga nema. Nema bedzeva, pinova, nema carapa, nema obuce, mackastih stvarcica, a pre je bilo, pre naplate clanarine. > > Zapravo te stvari ćeš pre naći na Kupindu :D Ja sam neke pinove uzela tamo. Meni je ono neiskorišćena riznca. > > A Vinto sam skoro otkrila. Uradjen je kao ripof jednog internacionalnog sajta i ima dobar potencijal. > Ovo trazim Joj <3 Koleginica mačkara :)
2026 05 20
> MarianneMary: > Ne morate da budete kupac, cak ne morate nikoga da pratite da biste prodavali. Ali morate da imate novca da biste nabavljali novu robu na kutije ili dzakove. Svi najbolji prodavci prodaju na veliko ili novo sa etiketom ili ocuvano. Robu kupuju po raznim fb grupama, pa onda prodaju na kp, limundu ili ovde. Ako imate par stvari na profilu ili vam mesecima stoji jedno te isto ne ocekujte neku cestu prodaju. Imas li ideju gde prodavci kao onaj sto je prvi na listi nabavljaju dzakove?
2026 05 20
🌸 OTKACENA LIVE PRODAJA SA COMIKOM I BO 🌸, tu sam i videla neke prodavce da kupuju. Ima i oskar trade, kiss veleprodaja .
2026 05 20
1 2 3 4