Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li postoji neko ko zapravo želi da kupi nešto na ovoj platformi.

> Emma2222: Mene zanima da li se neki novi sajt aktivirao za prodaju jer su se mnogi otvorili a nijedan nije zaživeo🤷🏻‍♀️ Ne bih rekla da su ostali sajtovi zaživeli. Uglavnom su na novim sajtovima prodavci kao i ovde. Kupci odustaju od onlajn kupovine, jer sve češće imaju negativno iskustvo, a podrške nema, prepušteni smo sami sebi.
2026 05 18
Traze se stvari koje su u trendu, modernije, novije… niko nece da kupi nesto sto je nekome stajalo par godina u plakaru , izaslo iz mode odavno … pa jos napisu “da se otarasim”
2026 05 18
> Vanesa72: > Traze se stvari koje su u trendu, modernije, novije… niko nece da kupi nesto sto je nekome stajalo par godina u plakaru , izaslo iz mode odavno … pa jos napisu “da se otarasim” Svako voli nesto drugacije ne kupuju svi stvari u trendu. Neko ima svoj stil, neko prati modu i to je sve ok. Ali ovde zaista ima manjka robe. Cisto informativno pretrazivala sam svasta i gle cuda, nista od toga nema. Nema bedzeva, pinova, nema carapa, nema obuce, mackastih stvarcica, a pre je bilo, pre naplate clanarine.
2026 05 18
> peschici: > > Emma2222: > Mene zanima da li se neki novi sajt aktivirao za prodaju jer su se mnogi otvorili a nijedan nije zaživeo🤷🏻‍♀️ > Ne bih rekla da su ostali sajtovi zaživeli. Uglavnom su na novim sajtovima prodavci kao i ovde. Kupci odustaju od onlajn kupovine, jer sve češće imaju negativno iskustvo, a podrške nema, prepušteni smo sami sebi. Sajt na slovo V, tamo ima prodaje, ima i neki kruzni novi sajt.
2026 05 18
Da, Vinto mi se sviđa, prodala sam jednu stvar. Svakako više nego ovde za nekoliko meseci gde sam samo nešto poklonila. 🤦🏻‍♀️ Napravila sam nalog i na Ukrug sajtu, ali mi se ne sviđa što može da se koristi samo preko telefona. Ja sam navikla da na kompjuteru postavljam oglase, ispišem opis na jednom sajtu kad postavljam predmet i samo kopiram na drugi. Preko telefona je to komplikovanije, a da kucam opis ponovo, nemam ni vremena ni živaca.
2026 05 18
A što se tiče modernih stvari, kad mi se nešto iz nove kolekcije baš dopadne, to mogu da kupim u prodavnici ili na zvaničnom sajtu onlajn prodavnice. Nije da su ovde cene uvek niže u odnosu na nove stvari. Osim toga, mogu da sačekam popust, moja veličina uvek ostane. U prodavnici mogu da probam i vratim uz račun, u onlajn prodavnici takođe imam zakonsko pravo od 14 dana da vratim. Kakva prava ima kupac ovde? Nikakva, čak ni da se žali ako dobije nešto što nije kao na slici. Još dobije negativnu ocenu iz osvete.
2026 05 18
Da li znate za novi sajt ormar .app ? Ja sam se nedavno registrovala... o:)
2026 05 18
> Gordana_30: > Zenice da li Vam salju clanice kada stavite neki artikal u omiljene npr hoce da snize cenu tog artikla da li odgovarate na takve poruke ili ne, meni cesro stizu takve poruke bas meni je to sasvim okej i postujem... cak sam bas upravo tako par x kupila stvar 🌼 doduse, poodavno bilo jer ne ulazim tako cesto ali, da, ne smeta mi.
2026 05 19
> jacaikaja: > > Mantalija: > > apsolutno niko nista ne kupuje vise > I Vi ste kupili skoro i pre dve godine nešto na sajtu jao pametnice, da li sam te pitala nesto? Jesi se malo bavila analizom dokona?to sto niko ne ostavlja utisak nije moja stvar,evo pogledaj opet updatuj se, posto pametnija posla nemas niti ces imati ocigledno cim analiziras profile po krpicama brate mili prejadnosti!
2026 05 19
Mantalija, kad se javno oglašavaš pitanjem, znaci da si me pitala, kao i ostale članice na sajtu. Ako ne umes da primiš komentar i vuče te da koristiš neprimerene izraze, ne treba ni da se oglasavas javno, jer svojim nekulturnim komentarom upravo govoriš o sebi 🌈
2026 05 19
Ne morate da budete kupac, cak ne morate nikoga da pratite da biste prodavali. Ali morate da imate novca da biste nabavljali novu robu na kutije ili dzakove. Svi najbolji prodavci prodaju na veliko ili novo sa etiketom ili ocuvano. Robu kupuju po raznim fb grupama, pa onda prodaju na kp, limundu ili ovde. Ako imate par stvari na profilu ili vam mesecima stoji jedno te isto ne ocekujte neku cestu prodaju.
2026 05 19
> stefaniii: > Da li znate za novi sajt ormar .app ? Ja sam se nedavno registrovala... o:) Ja sam se registrovala pre nekoliko meseci, ali sam ga slabo koristila. Nisam našla ništa da kupim, pretraga nije sjajna. Velika mana je i to što, kad se predmet jednom postavi, ne može da se izmeni niti da se smanji cena, može samo da se obriše. Upit za kupovinu nisam imala, a mislim i da je bilo malo pregleda pa sam obrisala oglase.
2026 05 19
> MarianneMary: > > Vanesa72: > > Traze se stvari koje su u trendu, modernije, novije… niko nece da kupi nesto sto je nekome stajalo par godina u plakaru , izaslo iz mode odavno … pa jos napisu “da se otarasim” > Svako voli nesto drugacije ne kupuju svi stvari u trendu. Neko ima svoj stil, neko prati modu i to je sve ok. Ali ovde zaista ima manjka robe. Cisto informativno pretrazivala sam svasta i gle cuda, nista od toga nema. Nema bedzeva, pinova, nema carapa, nema obuce, mackastih stvarcica, a pre je bilo, pre naplate clanarine. Zapravo te stvari ćeš pre naći na Kupindu :D Ja sam neke pinove uzela tamo. Meni je ono neiskorišćena riznca. A Vinto sam skoro otkrila. Uradjen je kao ripof jednog internacionalnog sajta i ima dobar potencijal.
2026 05 19
Meni je Limundo zakon, licitiras i ne znaš do koje sume će stići, ponudiš koliko bi platio i mozes da ubodes džek pot- super predmet za mali iznos. Na Ormar sam ušla i dobar je, ali trenutno malo predmeta, Vinto je ok, tamo čekam da se clanica oglasi da mi proda, dok je druga ugasila profil ili je blokirana, pre će biti prvo, verovatno se smorila sto nema kupaca i odustala, a htela sam nekoliko predmeta da uzmem.
2026 05 19
> jacaikaja: > Meni je Limundo zakon, licitiras i ne znaš do koje sume će stići, ponudiš koliko bi platio i mozes da ubodes džek pot- super predmet za mali iznos. Na Ormar sam ušla i dobar je, ali trenutno malo predmeta, Vinto je ok, tamo čekam da se clanica oglasi da mi proda, dok je druga ugasila profil ili je blokirana, pre će biti prvo, verovatno se smorila sto nema kupaca i odustala, a htela sam nekoliko predmeta da uzmem. Meni se jednom davno, pre nekih 13 god. desilo da greskom na licitaciji dodam jednu 0 vise, umesto 2000din ukucala sam 20 000din. za neke cipele, nije mi bilo dobro ceo dan. Ali imala sam ludu srecu da je neko pred kraj licitirao za vise.
2026 05 19