Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li postoji neko ko zapravo želi da kupi nešto na ovoj platformi.

Vec duže vreme pokušavam da prodam neke stvari koje mi zauzimaju mesto u ormaru medjutim javljaju se samo sa lažnim ponudama. Bacite pogled na moj profil ako želite da kupite nešto drugačije ne znam kako da privučem nekoga da kupi nešto.
2026 05 08
Svi bi da prodaju, treba nešto i kupiti, pogotovo kad si nov i nemaš utiske. Drugo, treba postaviti više predmeta
2026 05 08
Slazem se sa Jacom, clan ste koji nema ni jedan utisak pa bi bilo dobro da prvo kupite par stvari i dobijete utiske. Tri stvari koje ste postavili u besplatnoj opciji je zaista malo a pritom su Vam dve haljine za posebne prilike koje se ne kupuju tako cesto. Po mom iskustvu , najvise se prodaju odevni predmeti koji su nosivi za svakodnevne prilike. Uplatite clanarinu i postavite vise predmeta.
2026 05 08
Ovde od kada se naplacuju clanarine sve manje izbora ima. Sta god da sam trazila nista nema.
2026 05 08
> teodora275: > Vec duže vreme pokušavam da prodam neke stvari koje mi zauzimaju mesto u ormaru medjutim javljaju se samo sa lažnim ponudama. Bacite pogled na moj profil ako želite da kupite nešto drugačije ne znam kako da privučem nekoga da kupi nešto. Ovo mora da je ragebait jer su samo 3 predmeta na profilu 😅
2026 05 09
> jacaikaja: > Svi bi da prodaju, treba nešto i kupiti, pogotovo kad si nov i nemaš utiske. Drugo, treba postaviti više predmeta Aleluja. Smarate sa ovim temama. Samo trpate odeću pa ajde, neka magično nestane sad da napravim mesta za novu.
2026 05 09
Pogledajte u forumu ideje za prostor
2026 05 09
> darkacademia: > > jacaikaja: > > Svi bi da prodaju, treba nešto i kupiti, pogotovo kad si nov i nemaš utiske. Drugo, treba postaviti više predmeta > Aleluja. Smarate sa ovim temama. Samo trpate odeću pa ajde, neka magično nestane sad da napravim mesta za novu. Pogledajte u forumu ideje za prostor
2026 05 09
Pogledajte u forumu ideje za prostor
2026 05 09
> jacaikaja: > Svi bi da prodaju, treba nešto i kupiti, pogotovo kad si nov i nemaš utiske. Drugo, treba postaviti više predmeta Pogledajte u forumu ideje za prostor
2026 05 09
> Vanesa72: > Slazem se sa Jacom, > clan ste koji nema ni jedan utisak pa bi bilo dobro da prvo kupite par stvari i dobijete utiske. Tri stvari koje ste postavili u besplatnoj opciji je zaista malo a pritom su Vam dve haljine za posebne prilike koje se ne kupuju tako cesto. Po mom iskustvu , najvise se prodaju odevni predmeti koji su nosivi za svakodnevne prilike. Uplatite clanarinu i postavite vise predmeta. Pogledajte u forumu ideje za prostor
2026 05 09
> sandy89: > > teodora275: > > Vec duže vreme pokušavam da prodam neke stvari koje mi zauzimaju mesto u ormaru medjutim javljaju se samo sa lažnim ponudama. Bacite pogled na moj profil ako želite da kupite nešto drugačije ne znam kako da privučem nekoga da kupi nešto. > Ovo mora da je ragebait jer su samo 3 predmeta na profilu 😅 Pogledajte u forumu ideje za prostor
2026 05 09
Videli smo temu, ovde nije poenta to. Uglavnom clanice misle da kada postave neki predmet , mi se svi tucemo ovde da bi kupili to od njih! Da uprostimo…😂😂😂
2026 05 10
> MarianneMary: > Ovde od kada se naplacuju clanarine sve manje izbora ima. Sta god da sam trazila nista nema. slazem se u potpunosti... ni ne uplacuje mi se novcanik jer vidim da je to poremetilo dosta toga. Slabije sada i udjem... 😒 nazalost ,secam se kako je ranije bilo puno zivlje
2026 05 12
> 11Ivana11: > > MarianneMary: > > Ovde od kada se naplacuju clanarine sve manje izbora ima. Sta god da sam trazila nista nema. > slazem se u potpunosti... ni ne uplacuje mi se novcanik jer vidim da je to poremetilo dosta toga. Slabije sada i udjem... 😒 nazalost ,secam se kako je ranije bilo puno zivlje Slazem se sa vama. I na forumu su svakodnevno otvarane teme mnooogo vise. Pitanja svakodnevnih ,razmene ceste. Bilo je zanimljivo ulaziti. Svelo se na par clanica sad samo. Takodje slabije udjem.
2026 05 12
1 2 3 4