Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li postoji neko ko zapravo želi da kupi nešto na ovoj platformi.

apsolutno niko nista ne kupuje vise
2026 05 12
Zenice da li Vam salju clanice kada stavite neki artikal u omiljene npr hoce da snize cenu tog artikla da li odgovarate na takve poruke ili ne, meni cesro stizu takve poruke bas
2026 05 12
> Gordana_30: > Zenice da li Vam salju clanice kada stavite neki artikal u omiljene npr hoce da snize cenu tog artikla da li odgovarate na takve poruke ili ne, meni cesro stizu takve poruke bas Meni ne salju nazalost, a bas bih volela da dobijem neki popust. Ja saljem povremeno, ponudim dobar popust, ako je nesto 1000 dinara ponudim clanicama koje imaju u omiljene za 500 din 😊
2026 05 12
Saljem poruke za snizenja i dajem bas velike popuste🤗 Meni retko stigne poruka i obicno mi ponude neki mali popust recimo 200-300 dinara koji mi nije primamljiv. Ja kada pravim popuste , pogotovo na vise stvari - oni budu po 1000, 2000, 3000 dinara !
2026 05 12
Ja hoću da kupim XD GRABBER app majicu ako neka ima :) Bujvalno sam se samo radi nje ulogovala. Treba mi S veličina. Idealno da bude crne boje.
2026 05 13
Meni se desilo sad skoro da mi je članica slala par puta poruku da me pita nešto, ja joj odgovorim, ona me opet pita isto i pita me da li uopšte prodajem haljinu i tako tri dana. Svaki put je poseban upit, deluje kao da joj poruke od mene nisu stigle a takav slučaj nisam imala. Ostavila mi je svoj kontakt, članica ima dosta utisaka, ali zbog silnih prevara i čega sve već nisam joj se javljala na broj nego sam odgovarala isključivo na MK. Ispašće da možda neću da prodam 😂 Ne znam da li ste male takvu situaciju. Nisam pri novcu da bih kupovala sad, ali i dalje su krpice najživlje sa prodajom, pregledima itd. bar kod mene.
2026 05 13
> Mantalija: > apsolutno niko nista ne kupuje vise I Vi ste kupili skoro i pre dve godine nešto na sajtu
2026 05 13
Ja sam juce na drugom sajtu prodala haljinu posle 100 godina...🤣 Vise kupujem nego sto prodajem i samo pravim sebi problem jer ne znam sta da radim sa ovim stvarima sto imam...necu da uplacujem nista niti da postavljam jer i dalje stojim da ovaj sajt gubi svoju reputaciju i da se dosta pojavilo laznih profila,prevaranata i bolestina....obicno u temi radprodaja,stavim par stvari ali nista,cak i nesto objavim da poklanjam i nista...doduse otisle su jedne pantalone na poklon...
2026 05 14
> teodora275: > Vec duže vreme pokušavam da prodam neke stvari koje mi zauzimaju mesto u ormaru medjutim javljaju se samo sa lažnim ponudama. Bacite pogled na moj profil ako želite da kupite nešto drugačije ne znam kako da privučem nekoga da kupi nešto. Pokušajte na sajtu VInto. To je neka, meni barem, nova platforma. Čini mi se da nudi bolje uslove nego ova trenutno.
2026 05 14
Ja sam tamo od pocetka sa istim imenom i slikom odavde apsolutno nista
2026 05 14
Skoro dva meseca sam na V, imala sam 3 prodaje.
2026 05 14
I dobro je sto nisam nista nasla, jer mi trenutno treba novac za veterinara. Mozda je neko u istoj situaciji poput moje i zato ne kupuje nista.
2026 05 14
> MarianneMary: > I dobro je sto nisam nista nasla, jer mi trenutno treba novac za veterinara. Mozda je neko u istoj situaciji poput moje i zato ne kupuje nista. Kuca? Maca?
2026 05 15
> Papricica: > > MarianneMary: > > I dobro je sto nisam nista nasla, jer mi trenutno treba novac za veterinara. Mozda je neko u istoj situaciji poput moje i zato ne kupuje nista. > Kuca? Maca? Macka.
2026 05 15
Verujem da ljudi kupuju, ali verovatno na drugim mestima, posebno na instagramu. Mene zanima da li se neki novi sajt aktivirao za prodaju jer su se mnogi otvorili a nijedan nije zaživeo🤷🏻‍♀️
2026 05 17