Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevare city express, d express, lazne kupovine, pisanje negativnih utisaka

Kada ce se stati na put laznim profilima, prevarama? Ostavljanje negativnih utisaka osoba sa kojim nikakvu saradnju nisam imala, i maltretiranje preko poruka.
pre 29 dana, 09:55
Ne znam kada i kako će se zaustaviti, sve smo u sličnoj situaciji, najbolje ne odgovarajte nikako kad Vam deluje sumnjivo, zadržavajte komunikaciju na MK a ne Viber/WA, adminima prijavite negativne, rešiće posle par dana. To je što je, same se čuvamo i upozoravamo, admini blokiraju kad stignu. I podatke sa kartice ne prosleđujte, samo TR ime i prezime ostalo je verovatno prevara.
pre 29 dana, 22:13
Ne znam koji put sam vec dobila lazne poruke i prevarantske profile, i zasto to sajt ne regulise brze..
pre 29 dana, 22:24
> Stanitslava22: > Ne znam kada i kako će se zaustaviti, sve smo u sličnoj situaciji, najbolje ne odgovarajte nikako kad Vam deluje sumnjivo, zadržavajte komunikaciju na MK a ne Viber/WA, adminima prijavite negativne, rešiće posle par dana. To je što je, same se čuvamo i upozoravamo, admini blokiraju kad stignu. I podatke sa kartice ne prosleđujte, samo TR ime i prezime ostalo je verovatno prevara. Ja sam nasela, nisam nikad prodavala vec samo kupovala i danas nekako nepromisljeno napravim glupost. Morala sam da blokiram karticu dva profila su lazna koja su mi pisala i sada ne znam kome i kako da ih projavim da ne ostete jos nekog. Ovo je zlo majke mi.
pre 25 dana, 17:53
I meni su pusali kao da zele da kupe haljinu al kao dostava im trazi podatke moje kartice da bi mi uplatili novac 😂 nidje veze. A broj iz Slovenije 😁 Ako znate kome prijaviti pisitee
pre 24 dana, 18:31
Drugi po redu, koliko li ih ima, srecom imam dovoljno sivih celija pa prepoznaju ovakve dileje 🙄
upload
pre 22 dana, 23:14
Danas, javlja mi se profil sa mnogo dobrih recenzija, od pre 7 godina. Odmah mi salje klasicnu phishing poruku za city ekpress. Udjem ja u profil i viidim jednu pozitivnu recenziju od pre 20 sati. Taj profil je isto ostavio pozitivnu recenziju jos jednom phising profilu. Na kraju mi je ta clanica ostavila negativan komentar. Ne znam sta da radim, ali vidim da sve manje ljudi korisiti platformu zbog ovoga. Svakako pripazite na ovu clanicu, jer izgleda da su hakovali neaktivan profil. Posle ostavljenog komentara je pokusala da se izvuce, ali ja ne padam na takve gluposti.
upload
pre 21 dana, 15:12
> aleicc05: > Danas, javlja mi se profil sa mnogo dobrih recenzija, od pre 7 godina. Odmah mi salje klasicnu phishing poruku za city ekpress. Udjem ja u profil i viidim jednu pozitivnu recenziju od pre 20 sati. Taj profil je isto ostavio pozitivnu recenziju jos jednom phising profilu. Na kraju mi je ta clanica ostavila negativan komentar. Ne znam sta da radim, ali vidim da sve manje ljudi korisiti platformu zbog ovoga. Svakako pripazite na ovu clanicu, jer izgleda da su hakovali neaktivan profil. Posle ostavljenog komentara je pokusala da se izvuce, ali ja ne padam na takve gluposti. Ne ulaziti u komunikaciju sa takvim profilima. Poruku obrisati i prijaviti adminu profil.
pre 21 dana, 15:33
> MarianneMary: > > aleicc05: > > Danas, javlja mi se profil sa mnogo dobrih recenzija, od pre 7 godina. Odmah mi salje klasicnu phishing poruku za city ekpress. Udjem ja u profil i viidim jednu pozitivnu recenziju od pre 20 sati. Taj profil je isto ostavio pozitivnu recenziju jos jednom phising profilu. Na kraju mi je ta clanica ostavila negativan komentar. Ne znam sta da radim, ali vidim da sve manje ljudi korisiti platformu zbog ovoga. Svakako pripazite na ovu clanicu, jer izgleda da su hakovali neaktivan profil. Posle ostavljenog komentara je pokusala da se izvuce, ali ja ne padam na takve gluposti. > Ne ulaziti u komunikaciju sa takvim profilima. Poruku obrisati i prijaviti adminu profil. Hvala na svetu, ali u pocetku mi je sve delovalo ok, tek sam kasnije shvatila o cemu je rec... Sada mi sa vise razlicitih profila salju negativne ocene... Poslala sam mejl, tako da se nadam da ce sve biti ok.
pre 21 dana, 15:38
Negativne ocene od prevaranata i sa hakovanih profila može admin da ukloni nakon provere. Na dnu stranice je email adresa pod Pomoć i Kontakti.
pre 21 dana, 15:42
Poslala sam mejl, hvala svima na savetima!!
pre 21 dana, 15:43
> Karavukovo: > Drugi po redu, koliko li ih ima, srecom imam dovoljno sivih celija pa prepoznaju ovakve dileje 🙄 I ja isto dobijam ovakve poruke. Strasno.
pre 21 dana, 16:14
Meni je danas ovakva poruka stigla
upload
pre 20 dana, 13:31
Naravno da ima tri negativne
pre 20 dana, 13:32
Molim vas da uklonite profil allexxandrica koji je pokusao da izvrsi prevaru preko city expressa
upload
pre 20 dana, 14:35
1 2