Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevarant gorangta

gorangta profilo, poslednji sat napravio gomilu prevara, pogledajte utiske, preko 30 negativnih. Trazi slike predmeta na Viber, to je meni trazio I poslao broj. Jà nisam nasela, ne znam sta se dalje desava.
pre 24 dana, 21:17
Citam oscene, izgleda "samo" neki bolesnik... Jedan od razloga zasto ne dopustam konverzaciju van sajta. Sad ima 39 negativnih, bas me zanima koliko ce Jos nasesti bez gledanja profila, u zelji da sto pre prodaju.
pre 24 dana, 21:22
Viber 069 266 0988
pre 24 dana, 21:24
Ma samo lepo poruka u kantu za smece i kraj 🙂
pre 24 dana, 23:25
> sandy89: > Ma samo lepo poruka u kantu za smece i kraj 🙂 Bas tako, to ja radim.
pre 24 dana, 23:42
Nisam ni razmisljala o precari niti bilo cemu slicnom, samo ne saljem slike van sajta... Odem da vidim ocene, da procenim treba li uopste odgovarati. Prvo Sam pomislila da im je nekako izvukao i druge podatke I pokrao ih...
pre 24 dana, 01:04
Ne brisem poruke, ne traze samo prevaranti slike na vajber, ima mnogo kupaca gnjavatora koji tako traze dodatne slike, nemam pojma zasto. Ne znaju ni da objasne sta tacno traze, a sto se na postojecim slikama ne vidi.
pre 24 dana, 01:08
Ovaj profil takodje!
upload
pre 24 dana, 02:16
.
upload
pre 24 dana, 02:16
I meni je pisao juce... 😒
pre 23 dana, 07:52
Ostavite link profila, ne može se naći preko pretrage imena ako nema oglase na nalogu. Lično šaljem slike i van sajta jer ih sajt zamućuje. Doduše nisam imala neprijatnosti.
pre 23 dana, 08:22
https:// mojekrpice.rs/ gorangta-27171 Blokiran je vec
pre 23 dana, 08:32
Zdravo, Jel ovde na sajtu trenetno postoji ona nekadasnja saradnja?! Javi se neko normalan ko je zaintersovan za kupovinu?! A ne ovo???? Boze me sacuvaj! Sve manijaci i prevaranti! Zasto je ovaj sajt toliko unazadovao? Da tolerise ove sitne prevarante, manijake?
pre 22 dana, 18:22
Za dva dana
upload
pre 22 dana, 18:26
Iskreno , Gubljenje vremena sa budalama! Ali cisto da ih etiketiram
pre 22 dana, 18:28
1 2