Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Upozorenje na profil Rashicka6767

> Her_Fashion: > > dannkinja: > > Očigledno je uhvatila dobar zalet, a nije osetila posledice, pa joj redovan posao ne treba 😅 Samo ne znam kako mirno spava noću. I pod tim ne mislim na savest, nego ne znam kako je nije strah da je neko ne nađe i namlati (nisam za nasilje, već samo kažem), jer vidim da i ova Anita ostavlja uvek istu adresu jer im je povezana sa nalogom u banci. > Ne znam da li su Anita i Jovana iste osobe, ili povezane nekako ili šta. Ali realno, ko će da ide u neku cigan-malu da se sukobljava sa njima za 3000, ili bilo koji iznos 🤣 > Jedino ako naleti na neki slični profil ličnosti pa onda odu klanovi da se "makljaju"🤣 Može I film neki da se snimi od ovoga. Ma verujem 😂 I ja u glavi živim film kad čitam kakve sve smicalice ljudi izmisle kako bi nekome izvukli nekoliko hiljada. Pa valjda dopustim sebi da verujem da bi se u masi nas možda nađe jedna članica koja bi gurala do kraja 😅
2026 06 04
Ona je za Ginisa po lovi koju zgrne na sajtu za nepostojeće predmete i to uvek iste po istim cenama, pritom bez utisaka, a pitanje ima li par razreda osnovne. Osećam da članice koje kupuju od nje, traže dlaku u jajetu kod drugih, jer im je skupa npr. torba, a onda kod nje daju ‘samo’ par hiljada, bez ličnog preuzimanja, snimka, dodatnih slika i utisaka. Devojčica je očigledno genije
pre 25 dana, 15:53
> jacaikaja: > Ona je za Ginisa po lovi koju zgrne na sajtu za nepostojeće predmete i to uvek iste po istim cenama, pritom bez utisaka, a pitanje ima li par razreda osnovne. Osećam da članice koje kupuju od nje, traže dlaku u jajetu kod drugih, jer im je skupa npr. torba, a onda kod nje daju ‘samo’ par hiljada, bez ličnog preuzimanja, snimka, dodatnih slika i utisaka. Devojčica je očigledno genije Nije genije, vec se snasla, doslo je vreme takvih. Bez osecaja za druge i bez kocnica.
pre 25 dana, 23:38
To je romkinja iz disfunkcionalne porodice i pitanje školu da li je završila, u emisiji Radna akcija im je sredjivana kuca, koju su ubrzo upropastili. Ukratko jad i beda. S obzirom na celu situaciju, odlično se snalazi. Uglavnom takvi kradu po radnjama, nisu pismeni, ne znaju da koriste internet i nemaju ga, a ona dugo već vrslja na sajtovima na isti način i uzima dobru kintu
pre 24 dana, 21:19
1 2