Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kurirska sluzba GLS

Nisam ni znala da posluju kod nas. Steta sto vise sajtova ne saradjuje sa njima. Za promenu, brza isporuka i donesu do vrata. Ne traze da se sidje ispred zgrade, niz ulicu, da trazite svoj paket u kombiju i sve sto ostali traze. Paket je stigao u roku od 24h
2026 06 04
I meni su jedanput isporučili nešto, nisam bila kod kuće i čovek me pitao da li želim da mi donese na posao, ja se oduševila, to nikad pre nisam doživela😁
2026 06 04
Nisu tako efikasni u nekim drugim zemljama. Ja za njih znam s prethodnog posla. Ako mislite da kod nas kuriri ne rade dobro, verujte da niste u pravu. Možda je isporuka jedino što u Srbiji funkcioniše. U nekim evropskim zemljama (neću da ih imenujem) kurir retko zove i još ređe zvoni kada dođe. Kad nema nikoga, ostavi paket bilo gde i napiše da je ostavio u poštansko sanduče. Ne znam samo kako kutija s nekoliko pari cipela može da stane u sanduče, ali eto, ima i toga. 😂 Tako da, budimo srećni što nas zovu da siđemo i što paket nose u poštu kad nismo kod kuće, bar znamo da nije izgubljen. Ne bismo kupovale na krpicama da isporuka u Srbiji ne funkcioniše dobro.
2026 06 04
> peschici: > Nisu tako efikasni u nekim drugim zemljama. Ja za njih znam s prethodnog posla. > Ako mislite da kod nas kuriri ne rade dobro, verujte da niste u pravu. Možda je isporuka jedino što u Srbiji funkcioniše. U nekim evropskim zemljama (neću da ih imenujem) kurir retko zove i još ređe zvoni kada dođe. Kad nema nikoga, ostavi paket bilo gde i napiše da je ostavio u poštansko sanduče. Ne znam samo kako kutija s nekoliko pari cipela može da stane u sanduče, ali eto, ima i toga. 😂 Tako da, budimo srećni što nas zovu da siđemo i što paket nose u poštu kad nismo kod kuće, bar znamo da nije izgubljen. Ne bismo kupovale na krpicama da isporuka u Srbiji ne funkcioniše dobro. Realno si u pravu😅 Nekad zaboravim koliko nam je ovde u stvari dobro.. Imam milion loših iskustava u Engleskoj sa dostavom, ali evo primera radi skoro su mi stigle neke knjige sa Amazona, stavili ih na kantu za smeće, gde su naravno pokisle, sva sreća pa su ok, ali su se malo iskrivile 💀 Mislim, imala sam I ovde loša iskustva, npr City Express koji mi 2 puta nije dostavljajo paket po mesec dana I sl., ali realno je "preko" gore. I da dodam na temu, gls je baš super za sad
2026 06 05
Kod nas je mnogo toga loše, zato i kažem da bar isporuka dobro funkcioniše. U poređenju s nekim evropskim zemljama, ja bih rekla da funkcioniše odlično. Uglavnom sam paket dobijala preko pošte, bile su nekoliko puta neke druge kurirske službe kad sam poručivala na nekim sajtovima i nije bilo problema. Ne znači da ih nema, naravno, možda sam samo imala dosta sreće. Dobro je znati da GLS u Srbiji super funkcioniše. 😊
2026 06 05