Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Čekanje podataka

Koliko dugo čekate da neko odgovori na poruku i ostavi podatke za slanje ili uplati pre nego što odustanete od prodaje toj osobi? Naime, javila se devojka da želi da kupi nešto porukom 'uzela bih je' i posle toga je više nema, u međuvremenu neko drugi se javio za predmet. Šta raditi?
pre 4 dana, 15:21
Ne čekam puno, moj savet je svakako da razgovarate i sa drugim članicama ako se javljaju pa ko prvi devojci njegova devojka. Jedno je ako se dogovorite da nekoga sačekate ili imate rok neki koji ste usaglasile ovako to javljanje može da znači i da će uzeti ali i da možda neće odgovoriti pa procenite dalje. Možete uvek ako vam ova prva devojka odgovori lepo prodati njoj, ali i druga članica ako se javila mislim predmet nije prodat, normalno razgovarate.
pre 4 dana, 15:30
Hvala na savetima.
pre 4 dana, 17:17
Kao neko ko je mali milion puta bio u toj situaciji, jako često sam birala da budem fer i da “ne zeznem” članicu koja je prva pitala. U 90% slučajeva ne odgovaraju jer su odustale, neke to i napišu, neke ni to. Moj savet je da uvek prodaš onome ko ti prvi uplati, ako je to druga članica, prvu samo obavestite da je prodato i kraj.
pre 4 dana, 17:39
Ja sam se, kako bih izbegla takve situacije jer ih je bilo mnogo, ogradila u opisu profila i naznačila da predmet ide članici koja se jasno izjasni da kupuje i uplati iznos za predmet. Možete tako, pa da dodate da je rok za uplatu, na primer, 24h. Nikada nisam razumela osobe koje su zainteresovane za kupovinu i onda nestanu na nekoliko sati, pa i dana. Očigledno onda i nisu toliko zainteresovane. 😄
pre 4 dana, 20:12
Par puta sam ih čekala, čak i tri nedelje, uz traženu rezervaciju i traženi popust, da bi odustale. Dok sam čekala tu jednu da joj legne plata, druga clanica koja je stvarno želela predmet je na kraju kupila, jer se prvoj, pobogu, kad je legla plata nije žurilo da javi i uplati. Dakle, ko naglasi da uplaćuje, tj uzme broj računa, ima rok jedan dan da uplati, eventualno dva, kako se dogovorite, a sledeći koji se javi neka sačeka dan/dva. To- uzela bih- ništa ne znaci
pre 3 dana, 23:10