Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Putovanje preko booking

Da li ste rezervisale nekada apartmane preko ovog sajta da li je sve bilo dobro kako ste prošle, zanima me vaša iskustva. Danas sam rezervisale neki apartman za decu muža i mene gde nigde nije spomenuto da je pored pruga, tek kada sam čitala ocene sam saznala za to da se jedva može odmoriti od voza te da je otimanje za parking. Otkazala sam rezervaciju i nemam predstavu kako naci smeštaj da je okej i da nije neko brdo u pitanju 😮‍💨
2026 06 25
Cesto, ali se desavalo i da otkazu rezervaciju nekoliko dana pred dolazak, ili da se ne pojavi niko kad dodjemo. Imate ocene, filtere, takodje i mapu, pa mozete pogledati gde se smestaj nalazi u odnosu na, za vas bitne, lokacije. Meni je pouzdaniji airbnb.
2026 06 25
Puno hvala na savetu, iskreno lokacija manje više jer na plažu idemo samo u Buljarice smeštaj zadnje 2 godine je bio u Sutomoru. Ovom prilikom eto ako neko zna u Buljaricama nekog gde je letovao da mi preporuci bila bi mu zahvalna 🥰 Mi svakako budemo na plazi ceo dan i 2 dana odvojimo za Lovcen. Volim Crnu Goru ali eto 3 godine nesto bas nisam imala sreće da naletim na fine ljude ili žele previše novca ili smetaju deca ima od svega po malo.
2026 06 25
> Zorana333: > Puno hvala na savetu, iskreno lokacija manje više jer na plažu idemo samo u Buljarice smeštaj zadnje 2 godine je bio u Sutomoru. Ovom prilikom eto ako neko zna u Buljaricama nekog gde je letovao da mi preporuci bila bi mu zahvalna 🥰 > Mi svakako budemo na plazi ceo dan i 2 dana odvojimo za Lovcen. Volim Crnu Goru ali eto 3 godine nesto bas nisam imala sreće da naletim na fine ljude ili žele previše novca ili smetaju deca ima od svega po malo. Smetaju deca? Je l' realno? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2026 06 26
Ćaos, da napomenem da će ovaj odgovor biti malo duži. Ja sam uvek rezervisala preko bookinga ili AirBnb, u zavisnosti od toga gde putujem, kakav mi smeštaj treba i šta je u ponudi. Nikada ne rezervišem pre nego što pročitam oglas i obavezno recenzije drugih ljudi jer da - uglavnom ne napišu baš sve kako jeste. 😄 Nisam do sada imala većih problema, kao ni slučaj da su mi otkazali rezervaciju par dana pred dolazak… vidim da tražite za Cg, možda da pokušate AirBnb, mada sam ja zimus imala loše iskustvo, gde je u opisu stajalo da smeštaj ima grejanje (to nam je bilo bitno jer smo išle u decembru) a ispostavilo se da ima KLIME koje greju stan od 100 kvadrata… pisalo je da ima fen, nije ga bilo što je takođe neophodno kada idete negde zimi i tako…. užas 😄 nekome su ovo možda male stvari, ali ja gledam drugačije - ako plaćam nešto - očekujem da dobijem sve što je navedeno u oglasu, jer sam baš zbog toga i rezervisala. Do tada mi se ništa slično nije desilo, ali sve u svemu, preporučila bih možda pre AirBnb za putovanja van zemlje, posebno jer vam treba smeštaj za dvoje odraslih + decu, a na ovoj platformi su cene za celu jedinicu koja se izdaje, i uglavnom su kuće i stanovi po boljim cenama nego Booking, ali imaju i oni svoje takse koje mislim da su sada već uračunate u iznos koji vidite prilikom rezervacije. Dodala bih i da im korisnička podrška sasvim okej ukoliko Vam, ne daj Bože nešto zatreba. U svakom slučaju, ako treba bilo kakva pomoć oko ovoga, pišite mi slobodno i srećno 🤗
2026 06 28
> NRadojevićNata: > > Zorana333: > > Puno hvala na savetu, iskreno lokacija manje više jer na plažu idemo samo u Buljarice smeštaj zadnje 2 godine je bio u Sutomoru. Ovom prilikom eto ako neko zna u Buljaricama nekog gde je letovao da mi preporuci bila bi mu zahvalna 🥰 > > Mi svakako budemo na plazi ceo dan i 2 dana odvojimo za Lovcen. Volim Crnu Goru ali eto 3 godine nesto bas nisam imala sreće da naletim na fine ljude ili žele previše novca ili smetaju deca ima od svega po malo. > Smetaju deca? Je l' realno? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ O da 😮‍💨
2026 06 29
Ja sam mnogo puta rezervisala smestaj, volim da putujem, preko bookinga i do sada nisam imala nikakav problem...
2026 07 02
> Oleloleeee: > Ja sam mnogo puta rezervisala smestaj, volim da putujem, preko bookinga i do sada nisam imala nikakav problem... To mi se vec svidja lepa iskustva 😊 Na sta posebno treba obratiti paznju kada se rezervise? Gore navedeni sajt je u dolarima kako se placa nije mi to bas jasno iskreno glupa sam za takve stvari 😮‍💨
2026 07 02
Rezervisem smestaj preko booking-a vec godinama,a u filtraciju stavim samo free wifi i da su ocenjeni sa 9+ i 8+, i nakon toga gledam udaljenost od centra, slike, recenzije. Nisam imala negativnih iskustava osim jednog gde je smestaj bio uuuzasno prljav a to na recenzijama iz nekog razloga niko nije smeo da stavi.
2026 07 06