Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Povoljnija isporuka

Pozdrav ljudi! Da li neko ima iskustva sa vrednosnim pismima sa otkupom? Zanima me najbolja opcija za slanje nekih sitnica čija je vrednost 200,300,400 dinara jer poštarine, kao i poštarina PX/CC paketa premašuje vrednost same pošiljke što je potpuno besmisleno. Zapravo niko neće da poruči jer je poštarinu platiti više od samog predmeta, pa mi je potrebna neka povoljnija opcija koju za razliku od preporučenog nudi opciju otkupa?
pre 2 dana, 13:56
Možda da pokušate kao preporučeno pismo? Spakujete u neku kutijicu, čisto da ima formu da ne prave problem zbog toga, neki umeju.
pre 2 dana, 21:50
> Papricica: > Možda da pokušate kao preporučeno pismo? Spakujete u neku kutijicu, čisto da ima formu da ne prave problem zbog toga, neki umeju. Nažalost, preporučeno pismo nema opciju otkupa. ,:(
pre 22 sata
> Vanja098: > > Papricica: > > Možda da pokušate kao preporučeno pismo? Spakujete u neku kutijicu, čisto da ima formu da ne prave problem zbog toga, neki umeju. > Nažalost, preporučeno pismo nema opciju otkupa. ,:( Paket se izmeri pa se uplati i za predmet i za postarinu. Nikad nije postojala opcija preporuceno sa otkupom.
pre 16 sati