Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Prodavanje na Buvljaku

Zdravo dame! Zanima me kako uopšte krenuti sa prodajom na buvljaku. Videla sam neki video devojaka koje su išle da prodaju, ali su išle kolima i iz kola prodavale, ja kola nemam. Iz Bg-a sam, tako da idealno neki buvljaku u Beogradu. Kako funkcioniše prodaja, jel se rezerviše mesto ili se samo dođe? Znam da se negde plaća mesto, koliko je? Hvala puno!
2026 07 05
Kao prvo sad preko leta prodaja je jako slaba na buvljacima. Ne znam kako je na Bg buvljacima sto se tice mesta. Ovde u Pancevu, neki placaju, ali vecina ne.
2026 07 05
> MarianneMary: > Kao prvo sad preko leta prodaja je jako slaba na buvljacima. Ne znam kako je na Bg buvljacima sto se tice mesta. Ovde u Pancevu, neki placaju, ali vecina ne. značu samo dođem ba buvljak i stavim stvari?
2026 07 06
U Nisu je da samo dodjes i stavis stvari, sada kada je leto sto ranije to bolje, otprilike 6 ujutru mozda, jer brzo pocne jako toplo da bude, mesto se placa valjda koliko si prodao i sta prodajes, tipa od 50 dinara do 200, pridje covek koji za to sakuplja pare u nekom trenutku
2026 07 07
> Nevenaaa13: > U Nisu je da samo dodjes i stavis stvari, sada kada je leto sto ranije to bolje, otprilike 6 ujutru mozda, jer brzo pocne jako toplo da bude, mesto se placa valjda koliko si prodao i sta prodajes, tipa od 50 dinara do 200, pridje covek koji za to sakuplja pare u nekom trenutku Kakva je prodaja u Nisu, jel znate mozda?
2026 07 07
> Nevenaaa13: > U Nisu je da samo dodjes i stavis stvari, sada kada je leto sto ranije to bolje, otprilike 6 ujutru mozda, jer brzo pocne jako toplo da bude, mesto se placa valjda koliko si prodao i sta prodajes, tipa od 50 dinara do 200, pridje covek koji za to sakuplja pare u nekom trenutku A taj što skuplja pare je neki zvanični predstavnik nečega?
2026 07 07
Za buvljak morate imati dobre zivce i morate biti oprezni, hoce lopovi da kradu. A neki naplacuju mesta, jer im se moze, narocito ako je neko bas prometno mesto.
2026 07 07
> MarianneMary: > Za buvljak morate imati dobre zivce i morate biti oprezni, hoce lopovi da kradu. A neki naplacuju mesta, jer im se moze, narocito ako je neko bas prometno mesto. A to ona logika app? Došao Mile i rešio da mu se može?
2026 07 08
> ubavkam: > > Nevenaaa13: > > U Nisu je da samo dodjes i stavis stvari, sada kada je leto sto ranije to bolje, otprilike 6 ujutru mozda, jer brzo pocne jako toplo da bude, mesto se placa valjda koliko si prodao i sta prodajes, tipa od 50 dinara do 200, pridje covek koji za to sakuplja pare u nekom trenutku > Kakva je prodaja u Nisu, jel znate mozda? Pa generalno su sve to romi koji prodaju, sve je nabacano, 100, 200, 300 po komadu, ali svega sam nasla, od 100% svile, do bunda i subara od pravog krzna, kome ne smeta da pretura po gomilama je okej, takodje ima obuce dosta, stalno i nove sa kutijom
2026 07 09
> ubavkam: > > Nevenaaa13: > > U Nisu je da samo dodjes i stavis stvari, sada kada je leto sto ranije to bolje, otprilike 6 ujutru mozda, jer brzo pocne jako toplo da bude, mesto se placa valjda koliko si prodao i sta prodajes, tipa od 50 dinara do 200, pridje covek koji za to sakuplja pare u nekom trenutku > Kakva je prodaja u Nisu, jel znate mozda? Da Vam zapravo odgovorim na pitanje :D Za prodaju ne znam kakva je, nisam prodavala, vidjala sam par puta da devojke donose stvari, ali pored onih cena ne znam koliko se njima isplati
2026 07 09
Prodaja je nikakva, ne mozes prodati npr. novu musku majicu(nenosenu, samo opranu) za 200din. skupo im je, a ovde za 200din misle da prodajes prnje.
2026 07 26
> MarianneMary: > Prodaja je nikakva, ne mozes prodati npr. novu musku majicu(nenosenu, samo opranu) za 200din. skupo im je, a ovde za 200din misle da prodajes prnje. Dok se ljudi opasulje, pa ukapiraju da radnje prodaju bofl (rukavi različitih dužina, rašiveni šavovi, pa ti kući krpi haljinu od 4000), da secondhand radnje na veliko prodaju po lepim cenama rupe fleke i generalno robu iz reciklažnih kontejnera... A na Temu i Ali sada plaćaš i procenat...
2026 07 31
> Papricica: > > MarianneMary: > > Prodaja je nikakva, ne mozes prodati npr. novu musku majicu(nenosenu, samo opranu) za 200din. skupo im je, a ovde za 200din misle da prodajes prnje. > Dok se ljudi opasulje, pa ukapiraju da radnje prodaju bofl (rukavi različitih dužina, rašiveni šavovi, pa ti kući krpi haljinu od 4000), da secondhand radnje na veliko prodaju po lepim cenama rupe fleke i generalno robu iz reciklažnih kontejnera... A na Temu i Ali sada plaćaš i procenat... Zato sam sebi obezbedila odecu na vreme, a necu ziveti 100god. sad prepravljam ono sto imam, ne pratim modu. A inace danas sam bacila pun dzak odece koja je nosiva, ali mi ne treba, nemam gde sa njom.
pre 28 dana, 14:32
> MarianneMary: > > Papricica: > > > MarianneMary: > > > Prodaja je nikakva, ne mozes prodati npr. novu musku majicu(nenosenu, samo opranu) za 200din. skupo im je, a ovde za 200din misle da prodajes prnje. > > Dok se ljudi opasulje, pa ukapiraju da radnje prodaju bofl (rukavi različitih dužina, rašiveni šavovi, pa ti kući krpi haljinu od 4000), da secondhand radnje na veliko prodaju po lepim cenama rupe fleke i generalno robu iz reciklažnih kontejnera... A na Temu i Ali sada plaćaš i procenat... > Zato sam sebi obezbedila odecu na vreme, a necu ziveti 100god. sad prepravljam ono sto imam, ne pratim modu. A inace danas sam bacila pun dzak odece koja je nosiva, ali mi ne treba, nemam gde sa njom. Mogli ste pokloniti u nekoj od onih grupa za životinje. Ili nekoj drugoj. Ima ih na fejsu baš dosta. Meni je uvek grehota baciti pored ili u kontejner.
pre 25 dana, 18:10