Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant, pazite se

Slike u prilogu
2026 07 12
.
upload
2026 07 12
Ovo je izlizana stara fora za koju svi na sajtu vec znaju. Ima ih mali milion.
2026 07 12
Ili ono da se javim na viber pa Isto krenu da mi traze samo preko Post expresa
2026 07 13
Meni je ovo juce prvi put stiglo. Insistirala da salje i organizuje dostavu preko D- expresa. Danas opet izgleda hakovan profil sa dosta pozitivnih insistira City express
2026 07 19
Nisam dugo koristila ovaj sajt za prodaju i juce mi se javi neka koja insistira slanje Dexpresom i kao da uplati odmah, ja kazem: Nema problema, imam Ugovor Dexpresom. Nakon toga se vise nije javila. Takodje obratite paznju: Neki profili imaju pozitivne ocene sa profila koji na svom imaju isto takve ocene i iste komentare, ako me razumete "medjusobno ocenjivanje" a isto vreme prijave i isti komentari. Kazem, nisam dugo koristila ovaj sajt ali odmah mi je ovo sto sam navela upalo u oci. Vazno je gledati kometare.
2026 07 20
> valentina988: > Nisam dugo koristila ovaj sajt za prodaju i juce mi se javi neka koja insistira slanje Dexpresom i kao da uplati odmah, ja kazem: Nema problema, imam Ugovor Dexpresom. Nakon toga se vise nije javila. > Takodje obratite paznju: Neki profili imaju pozitivne ocene sa profila koji na svom imaju isto takve ocene i iste komentare, ako me razumete "medjusobno ocenjivanje" a isto vreme prijave i isti komentari. > Kazem, nisam dugo koristila ovaj sajt ali odmah mi je ovo sto sam navela upalo u oci. Vazno je gledati kometare. Imam i ja takvo iskustvo u poslednje vreme samo mi se prevaranti javljaju, bilo je i sa profila hakovanih sa poz ocenama
pre 29 dana, 23:40
Ovo bas ovako nije bilo ranije na sajtu
pre 29 dana, 23:41
Prevara
upload
pre 28 dana, 16:13
Gde i kako može da se prijavi profil?
upload
pre 28 dana, 16:13
Dobila sam istu poruku sa drugog profila
upload
pre 28 dana, 16:55
Isti šablon, drugo lice
upload
pre 28 dana, 16:56
> Lolita789: > Meni je ovo juce prvi put stiglo. Insistirala da salje i organizuje dostavu preko D- expresa. Danas opet izgleda hakovan profil sa dosta pozitivnih insistira City express
upload
pre 28 dana, 18:35
> Nika023: > Gde i kako može da se prijavi profil? Boze i ta mi je pisala isto .
upload
pre 28 dana, 18:36
Meni je stiglo ovo.
upload
pre 28 dana, 20:29
1 2