Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Opcija 'BLOK'

Uz mnostvo onog sto ne valja i fali na ovom sajtu,izdvajam opciju blokiranja clanova koji s namerom zavitlavaju ljude u pogledu kupovine, vredjaju, ostavljaju negativne utiske iako do saradnje nije ni doslo. Da ne pominjem invaziju prevaranata gde moraju administratori da se mole da blokiraju takve profile. Molim da se razmotri uvodjenje ove opcije.
pre 4 sata
Slažem se i podržavam.
pre 4 sata
#trebami 😂
pre 3 sata
Ovo je bio jedan od mnogobrojnih dobrih predloga koji nije usvojen. Sumnjam da ce se promeniti nesto po tom pitanju
pre 1 sati
> Esprit21: > Ovo je bio jedan od mnogobrojnih dobrih predloga koji nije usvojen. Sumnjam da ce se promeniti nesto po tom pitanju Krajnje je vreme za ovu opciju jer je postalo nepodnosljivo. A bilo bi dobro da ,recimo, na svakom profilu postoji opcija 'prijavi korisnika'. Tako bi administratori mogli odmah da reaguju.
pre 1 sati
> NRadojevićNata: > Slažem se i podržavam. 👍
pre 1 sati
To bi bilo stvarno super da se uvede ,dosta bi se očistio sajt od dosadnih i dokonih članica koje nemaju druga posla sem da postavljaju glupa pitanja a ne znaju ni hvala da kažu
pre 56 minuta
> Jelenas108: > To bi bilo stvarno super da se uvede ,dosta bi se očistio sajt od dosadnih i dokonih članica koje nemaju druga posla sem da postavljaju glupa pitanja a ne znaju ni hvala da kažu Ja znam za primer da je clanica dobila vise stotina poruka od nekog psiha od zene. To je strasno maltretiranje.
pre 47 minuta