Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Opcija 'BLOK'

Uz mnostvo onog sto ne valja i fali na ovom sajtu,izdvajam opciju blokiranja clanova koji s namerom zavitlavaju ljude u pogledu kupovine, vredjaju, ostavljaju negativne utiske iako do saradnje nije ni doslo. Da ne pominjem invaziju prevaranata gde moraju administratori da se mole da blokiraju takve profile. Molim da se razmotri uvodjenje ove opcije.
2026 07 17
Slažem se i podržavam.
2026 07 17
#trebami 😂
2026 07 17
Ovo je bio jedan od mnogobrojnih dobrih predloga koji nije usvojen. Sumnjam da ce se promeniti nesto po tom pitanju
2026 07 17
> Esprit21: > Ovo je bio jedan od mnogobrojnih dobrih predloga koji nije usvojen. Sumnjam da ce se promeniti nesto po tom pitanju Krajnje je vreme za ovu opciju jer je postalo nepodnosljivo. A bilo bi dobro da ,recimo, na svakom profilu postoji opcija 'prijavi korisnika'. Tako bi administratori mogli odmah da reaguju.
2026 07 17
> NRadojevićNata: > Slažem se i podržavam. 👍
2026 07 17
To bi bilo stvarno super da se uvede ,dosta bi se očistio sajt od dosadnih i dokonih članica koje nemaju druga posla sem da postavljaju glupa pitanja a ne znaju ni hvala da kažu
2026 07 17
> Jelenas108: > To bi bilo stvarno super da se uvede ,dosta bi se očistio sajt od dosadnih i dokonih članica koje nemaju druga posla sem da postavljaju glupa pitanja a ne znaju ni hvala da kažu Ja znam za primer da je clanica dobila vise stotina poruka od nekog psiha od zene. To je strasno maltretiranje.
2026 07 17
Slazem se! Licno ja bih odmah na blok ove clanice sto mi stalno stavljaju stvari u favorite, a nikada zapravo ne kupe nista (primetila sam iste profile jer sam vec par meseci na ovom sajtu i jaaako su mi iritantni), takodje jednu sto mi stalno trazi korekciju cene, ja joj odobrim taj popust, ona ni ne uplati novac, samo ispari. Za prevarante da ne pricam. Oni su mi tek tu negde posebna kategorija. Opcija blok bi resila mnoge stvari def
2026 07 17
Podržavam ideju ali mislim da se nikad neće desiti da to uvedu 😅
2026 07 17
Mislim da bi se ta opcija zloupotrebljavala. Zamislite da vam neko proda nešto kako nije u opisu, požalite se i ono blok. Članica vas blokira bez da mora da ulazi u bilo koju polemiku sa vama, uzela je novac i to je to. Divna opcija za prevarantkinje. Od ovog sajta ne možemo očekivati ništa pametno u pogledu zaštite.
2026 07 17
Uh, sto bi bilo dobro da usvoje. Mada, dugo se pominje i trazi, ali od toga nema nista.
2026 07 17
> dannkinja: > Mislim da bi se ta opcija zloupotrebljavala. Zamislite da vam neko proda nešto kako nije u opisu, požalite se i ono blok. Članica vas blokira bez da mora da ulazi u bilo koju polemiku sa vama, uzela je novac i to je to. Divna opcija za prevarantkinje. > Od ovog sajta ne možemo očekivati ništa pametno u pogledu zaštite. Realna mogucnost da se i to desi,slazem se. Ovde najmanje normalnih ljudi ima. Ima ih,ali je sajt preplavljen prevarantima i neljudima. Da su iole ozbiljni ,pozabavili bi se ovim pitanjem. Izgleda da je najbitnije da pretplata funkcionise besprekorno i to od prvog dana.
2026 07 17
> SanBos: > > dannkinja: > > Mislim da bi se ta opcija zloupotrebljavala. Zamislite da vam neko proda nešto kako nije u opisu, požalite se i ono blok. Članica vas blokira bez da mora da ulazi u bilo koju polemiku sa vama, uzela je novac i to je to. Divna opcija za prevarantkinje. > > Od ovog sajta ne možemo očekivati ništa pametno u pogledu zaštite. > Realna mogucnost da se i to desi,slazem se. Ovde najmanje normalnih ljudi ima. Ima ih,ali je sajt preplavljen prevarantima i neljudima. Da su iole ozbiljni ,pozabavili bi se ovim pitanjem. Izgleda da je najbitnije da pretplata funkcionise besprekorno i to od prvog dana. Da je ovaj sajt iole ozbiljan i normalan to bi bilo kao na KP-u ili Limundu/Kupindu. Pri pravljenju profila ostavlja se broj lične karte i u slučaju prevara/idiotluka admini sajta lepo preuzmu neophodne mere da se takvi problemi saniraju i tako zaštite i ozbiljne kupce i prodavce, molim lepo. Ja koliko vidim, ovde admina nema od kako su počeli da nam udaraju po džepu. Pojave se tek tu i tamo da vam udare negativnu jer ste preuzeli sliku sa sajta, možeš misliti. Ma ludilo… Ali koliko sam dugo ovde i poznavajući funkcionisanje ovog sajta, ne bih se usudila nikakav podatak da im ostavim.
2026 07 17
Meni nisu tražili na KP i Limundu/Kupindu da ostavim podatke lične karte. Tamo imam nalog od možda 2018. ili 2019. Verovatno zbog zakona o zaštiti ličnih podataka nemaju više pravo da traže te podatke i da ih čuvaju u sistemu. Možda je nekada moglo. Taj zakon je stupio na snagu u maju ili junu 2018. i veoma je ozbiljan. Znam da nema veze sa temom. 😊
2026 07 17
1 2