Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Opcija 'BLOK'

> peschici: > Meni nisu tražili na KP i Limundu/Kupindu da ostavim podatke lične karte. Tamo imam nalog od možda 2018. ili 2019. Verovatno zbog zakona o zaštiti ličnih podataka nemaju više pravo da traže te podatke i da ih čuvaju u sistemu. Možda je nekada moglo. Taj zakon je stupio na snagu u maju ili junu 2018. i veoma je ozbiljan. Znam da nema veze sa temom. 😊 Ja sam baš baš davno pravila profil na KP, nisam baš sigurna koje godine i znam da je korak u verifikaciji naloga bilo ostavljanje broja lične karte ili JMBG. Sad potvrdih na forumu nekom, to je bilo tamo 2015. godine. Novi zakon je verovatno ukinuo to pravo, samo nisam ispratila jer meni stari profil i dalje stoji. Hvala što ste mi skrenuli pažnju na tu informaciju 🙏🏻
2026 07 17
Steta sto ne moze, posto na drugim sajtovima za kupoprodaju moze.
2026 07 18
Ako neki prevarant uzme novac i blokira vas bez mogućnosti za dalji kontak šta ćemo tad??
2026 07 18
Obratite se adminima za pomoć.
2026 07 18
Ovim našim lepotanima? 😄 joooj Nije izvodljivo trenutno sa ovakvom organizacijom, ubedljivo je MK sajt sa najvećim brojem prevara, neće admini više obaveza nit više poruka nego što već imaju
2026 07 18
Na fb prevaranti redovno blokiraju kad dobiju novac. Ovo je neozbiljni sajt nije kao KP I Limundo zato tamo postoji opcija blok. Na KP I Limundu administratori komuniciraju sa vama kada imate problem. Mogli su i ovde da se angazuju kad vec naplacuju clanarinu. Bila sam mesec ipo dana blokirana na forumu. Odblokirali me kad sam ih pitala dokle ce blokada trajati. Jedino blokiranje ovde postoji na forumu od admina.
2026 07 18
Admini ne odgovaraju uopste na sugestije o clanovima... Npr. ima svakakvih "kupuju nosene gacice, carape..." a bukvalno ne mozes im nista, a uznemirava te. Kod te opcije kada si prevaren, a taj neko te blokira, admini treba da reaguju, oni tome i sluze. Samo su ovde admini kao tirani, zavode diktaturu, a ne ucestvuju u resavanju konflikata izmedju clanova, dok god im svi placaju clanarinu.
2026 07 21
1 2