Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

NE MERIM STVARI

Kad sve lepo piše, neozbiljni kupci se retko javljaju. Tada ne mogu da pitaju za mere tek tako iz dosade. 🙂 Meni nekad nije jasno kako ovde neko s dosta iskustva u prodaji ne pravi razliku između ozbiljnih i neozbiljnih kupaca. 🤷‍♀️
2026 07 18
> MionaAnita: > Lepo ste rekli svako ima pravo kako hoce da radi. Ja sam odlucila da vise ne merim. I na sajtu imate mere od-do nigde ne stoje tacne mere artikla. Pitaju mene za jedan kombinezon i ja odgovorim Kombinezon je samo opran, nije nošen. > Mere: > ukupna dužina oko 133 cm > dužina od struka do kraja 94 cm > dužina nogavice od međunožja do kraja 61 cm > poluobim pazuha 45 cm > poluobim struka 32-41 cm > poluobim bokova 61 cm > poluobim nogavice na rubu 25 cm > Dobila sam seen 🤣 ma vise ne merim i to je to. Ne treba to da shvatate previše lično. Neko ima neku kulturu u komunikaciji, neko ne. U suštini mi nemamo ništa od njihovog hvala ako ne kupe. 😅 To je isto kao i sa utiscima koje više niko ne ostavlja, a svi se jave da je sve super, neki i oduševljeni, esej napišu u poruci kako je odlično, a od utiska ništa. Ili oni koji preuzmu i nikad se više ne jave...
2026 07 18
Meni užasno ide na nerve kada ne napišu ni "zdravo", "dobar dan", a pošalju samo "mere", "video", "može 500", "pošalji na viber slike".... Ako se pošalju mere/slike nema ni hvala ni hoću/neću. Kada u opisu stoje mere, opet stiže poruka "mere" , ne čitaju opis 😖
2026 07 18
Meni je najsmesnije kad pitaju mogu li mere, a ja u opisu sve napisala i dužina i dubina, poluobim…… ili kad možeš da šalješ ili može li za toliko i toliko i ja napišem da saljem posle uplate na račun i da je cena fixna jer je već snizena, ooooonda tek sledi pitanje: “Jel ima oštećenja”? Prvo, dugo sam na sajtu da to ne bih navela ako ima, ali ajde to, nego druže zar to ne bi trebalo da je prvo pitanje pa onda tek da se cenkas i pitaš kad mogu da pošaljem 🥹
2026 07 18
Trebalo bi naravno da bude prvo, a nije zato sto uopste nemaju niti su imale nameru da kupe. Zasto to onda rade: pa neko stručno lice bi sigurno imalo objašnjenje. Jeste super napisati mere odmah ali nažalost to nista ne mora da ne znači-cesto se i pored toga traze mere ili kako stoji a jel moze za S/M ili za tu i tu visinu. Nije do članice koja je otvorila temu problem, niti je ovima do mera stvarno. Najveci broj prodaja mi je obavljen bez odmah napisanih mera, koje sam poslala i devojke rekle super, odgovara. Od novembra do maja sam i kupovala i prodavala lepim tempom, bilo je bzvz upita ali i proporcionalno tome onih pravih koje se u velikom broju završe saradnjom. Od juna 90% inboxa: moze slika kako stoji, jel dostupno, moze za 1000 (snizeno vec na 1500 u radnji oko 7-8000), da li je providno (ne znam ni jednu pravu stvar koja je 100% neprovidna, ali nijednu doslovno da ako je stavim na svetlo direktno u jednom sloju bar mrvu svetla propusti)… Problem je sto nije proporcionalno tome broj zdravih, smislenih komunikacija, nego na 1 takvu )bez obzira da li se zavrsi kupovinom ) ide 10-15 besmislenih a generalno je malo upita. Baš je iscrpljujuće i prosto mi je neverovatno da npr. od 10 upita za jednu istu haljinu nikome ne odgovara(mere su u opisu) iako je dostupna i svaki odgovor pozitivan ako pretpostavimo da se za nju zanima onaj ko inače nosi tu veličinu, dopada mu se ta boja, materijal i kroj, plus je snižena jer da nije tako ne bi valjda za nju ni pitao. To bas i nije moguće 😁. Stvarno je do sajta i dela članstva koji kao kupuje ovde. I sigurna sam da je svima slično.
2026 07 18
Mene bi isto mrzelo da merim kombinezon na primer, ali haljine neke osnovne mere bar i pantalone uvek izmerim. Najiskrenije ni ne želim da mi kažu hvala, ako im odgovara super u suprotnom što nastavljati komunikaciju. Jedino ne volim te zavlakuše ali i one se što rekoše iznad prepoznaju i tako...
2026 07 18
Ja na sajtu samo kupujem, smatram sebe za ozbiljnog kupca. Meni licno nekada odgovara s, nekada m velicina, zavusno od modela. Vrlo sam ozbiljan kupac i kada zamolim za mere to obicno bude samo pazuh i struk, i naravno ako mi odgovara kupim. Ne trosim ni svoje, ni tudje vreme bespotrebno, ali mislim da samo navodjenje velicine nije uvek dovoljno. Pozz
2026 07 19
> MionaAnita: > I ovde javno da oglasim juce sam postavila haljinu i dobila 5 poruka da posaljem mere. Naravno nijedan odgovor od kupaca posle toga tako da od sada ne saljem mere. Pise da je velicina M tako da je M. Takodje,zasto sto mi je muka od pitanja koji je obim ovoga pa onoga i tako dalje i na kraju nema ni hvala .Jedno prihvatljivo mi je kada me neko pita za duzinu pogotovo haljine. U zadnje vreme sam pocela sa saljem cgptu sliku predmeta i kazem brend i velicinu i da mi da neke okvirne dimenzije. Ima jako puno clanica koje prodaju garderobu L i XL i onda mi se jave za dimenzije S garderobe sa pitanjem da li mogu dobiti i dimenzije i sta mislite da li odgovara L velicini.
2026 07 19
> LuluDidiRina: > Stvarno je do sajta i dela članstva koji kao kupuje ovde. I sigurna sam da je svima slično. ^ Bukvalno ovo (ne mogu da citiram citav post jer "forrum message max") Dosta njih imaju i neki trip da ih prodavac ubedjuje da kupe, tipa meni su slale slike obuce da pitaju da li ide uz njih torba koju zele da kupe, ili da im ja kazem da li je to ista nijansa kamel boje (koja btw ne moze ni uzivo da se potrefi da bude ista osim ako na licu mesta ne kupite neki komplet, ima milion varijacija). Mislim, milion primera imam svacega, a objavila sam i temu jednom o mrcvarenju za mere i milion pod pitanja sa sve screenshotovima (ko je video - video, ali horor, ukratko). Kad pise gaziste obuce (fabricki naznaceno, ne proizvoljno merenje), opet me pitaju da im ja procenim da li im odgovara. Overall utisak, zele da im prodavac "obeca" da je predmet takav kakvim su ga zamislile da bi posle mozda imale neki "validan" izgovor da vrate, ako ne odgovara. A za neke ljude jednostavno nije online kupovina, vec im treba radnica u butiku da im kaze "Divno ti stoji draga".
2026 07 19
> Vanesa72: > > Overall utisak, zele da im prodavac "obeca" da je predmet takav kakvim su ga zamislile da bi posle mozda imale neki "validan" izgovor da vrate, ako ne odgovara. > > A za neke ljude jednostavno nije online kupovina, vec im treba radnica u butiku da im kaze "Divno ti stoji draga". Apsolutno tacno Jelena!!! Istog sam misljenja🤗
2026 07 19
Nazalost sam imala negativno iskustvo kod razmene odece. Stigao mi je kombinezon viskozni, a pisalo je da je pamucni i rolka odšivena ispod pazuha i deluje kao da je skupljena u pranju, pošto ima 30% vune u sebi, pa definitivno nije veličina S ili manji M kao što je bilo navedeno, više je neki XXS... uopste nije pisalo da je od vune... izgleda ne moze nista na rec da se veruje, samo slike svakog detalja 🤔
2026 07 23
Ma... zato i ne radim razmene. Uvale ti nešto što ne mogu da prodaju. Nove farmerke sam zamenila za neseser ( tipa onaj od 100 dinara što ti daju uz nudle supe ) i grudnjak. Likuša mi poslala iskljivljen, deformisan brus ... 🙄 Pa jbt, dobiješ nove pantalone i uvališ mi i za toliko. joooj A, farmerice se ovde ne lako prodaju koliko god da su dobre... reko ajd. nek ide tako, bar brus da nosim,kad ono šipak 😅 ali neseser imam još uvek!!! 😄😄 haha
2026 07 23
1 2